Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125094 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #975 : 2021. gada 13. marts, 16:45:33 »
Citāts: e518
Kāda vēl pūļa imunitāte, ja vakcinētie tā pat pārnēsā vīrusu un var saslimt ? Vai tiešām cilvēkiem ir zudusi loģiskā domāšana ? Maļ un atkal pārmaļ " oficiālo viedokli" !!!
Atbildēšu pati uz savu jautājumu par šo ierakstu - kāda ir vakcinēto inficēšanās iespējamība?
"Meuhedet Healthcare Services pirmdien, pamatojoties uz vairāk nekā 100 000 dalībnieku analīzi, ziņoja, ka vakcīnas efektivitāte piecpadsmitajā dienā pēc pilnīgas vakcinācijas sasniedz 96 procentus. No 7. līdz 14. dienai tas ir 89%."
(c) https://www.timesofisrael.com/full-vaccine-effect-only-kicks-in-15-days-after-second-dose-israeli-hmo-says/
Labi, tas ir Pfizer. Bet, šķiet, LV arī kaut kad būs. Un var meklēt datus par citām vakcīnām.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #976 : 2021. gada 15. marts, 11:29:59 »
Runājot par vakcīnu brīvprātīgumu, tad , pirmkārt,vajag beigt māžoties un pateikt tieši - tas ir OBLIGĀTI!...otrkārt, drīkst nevakcinēties, ja ir ārsta zīme, ka tas var kaitēt veselībai...nu, kvadra, piemēram, var tādu dabūt no psihiatra, ka viņai ir vakcīnas fobija...treškārt, ir jāļauj BRĪVPRĀTĪGI izvēlēties vakcīnu par SAVU naudu...ja par valsts naudu, tad to, ko dod valsts...   
Es tiešam gribu pfizeri un esmu ar mieru samaksāt! :)     
Tātad ievērojot šos viens, divi, trīs - visi būs apmierināti un vakcinēti!  :big_hug:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #977 : 2021. gada 15. marts, 11:43:24 »
ir iespēja parakstīties par Vakcinācijas biroja likvidēšanu.

pārkopēju Veidemanes dienas citātu pāris dienas atpakaļ:

"Kad šķiet, ka nodokļu maksātāju naudas izlaupīšanas pagrabā dziļāk krist vairs nav iespējams, no apakšas pieklauvē valdība un saka: uztaisīsim kampaņu kovidspriedzes mazināšanai un aktīva dzīvesveida veicināšanai. Tas viss maksās nieka 330 000 eiro. Tur būs kampaņas „Gribu vasaru!”, „Mans zirgs grib cirst” un „Rauj viņu vilks un raibais kamielis”. Būs kovidavīze „Atgriezties Iepriekšējā Dzīves Ritmā” – ar attālināto kultūras notikumu ZOOM apskatu un iepazīšanās sludinājumiem zem rubrikām „Balta nāca tautumeita kā ar vakcīnu aplējusies” un „Labs bij’ puika mūsu Jezups, tikai maza augumiņa un bez simptomiem”.

Bet nelietīgais Zmejčarauskis visu sacirta gabalos un ierakstīja tviterlentē: „Visi šitie idiotismi, ar kuriem apgūst kovidnaudu, ir tik kaitnieciski un kaitinoši, ka labāk būtu vienkārši to naudu nozaguši bez paskaidrojuma."

https://manabalss.lv/par-vakcinacijas-biroja-likvidesanu/show

YESS -
https://www.tvnet.lv/7201507/vakcinacijas-birojs-klus-pr-nvd-strukturvienibu.

"Iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti nepieciešamie 10 000 iedzīvotāju paraksti par Vakcinācijas projekta biroja likvidēšanu. Vairāk nekā 10 000 parakstu izdevies iegūt piecu dienu laikā, lai gan kopumā līdz šodienai ir savākti 18 053 paraksti.

Kurš te klārēja, ka nav jēgas, neko nevar ietekmēt, viss vienalga būs slikti utt...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #978 : 2021. gada 15. marts, 11:46:30 »
Haha. Biroju integrēs. Vēžus pārliks citā kuļķenē.  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #979 : 2021. gada 15. marts, 11:48:53 »
aha, nakat, ārsti baigie orākuli ar skatu nākotnē  :mrgr: Viņiem gan ir liela vara, bet tāpat baigie riski (ja vien sirdsapziņa strādā), ietekmējot cilvēkus. Mana ģim.ārste, piemēram, uz manu jautājumu par vakcinēšanos tikai skeptiski grozīja galvu. Un tas pie tā, ka pieļauju, ārstiem infa + - līdzīga vai pavisam identiska

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #980 : 2021. gada 15. marts, 11:49:11 »
Iniciatīvu parakstīju, gan nelolojot ilūzijas, ka tāpēc vakcinācijas biroju likvidēs. Kas arī apstiprinās šodienas ziņās - tas tiks aiz"integrēts"/pārvietots citā kulītē
https://www.tvnet.lv/7201507/vakcinacijas-birojs-klus-pr-nvd-strukturvienibu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #981 : 2021. gada 15. marts, 11:52:06 »
Iniciatīvu parakstīju, gan nelolojot ilūzijas, ka tāpēc vakcinācijas biroju likvidēs. Kas arī pastiprinās šodienas ziņās - tas tiks aiz"integrēts"/pārvietots citā kulītē
https://www.tvnet.lv/7201507/vakcinacijas-birojs-klus-pr-nvd-strukturvienibu

Nekas, lai pārkrāmē, pārkrāso, iznesās... Domājat BEZ ManaBalss balsojuma paši būtu iedomājušies?? Neticu. Tā pilsoniska sabiedrība veidojas, pamazām...
OIKu arī pārkrāsos, bet nekas, vajag tik rakt!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #982 : 2021. gada 15. marts, 11:54:52 »
aha, nakat, ārsti baigie orākuli ar skatu nākotnē  :mrgr: Viņiem gan ir liela vara, bet tāpat baigie riski (ja vien sirdsapziņa strādā), ietekmējot cilvēkus. Mana ģim.ārste, piemēram, uz manu jautājumu par vakcinēšanos tikai skeptiski grozīja galvu. Un tas pie tā, ka pieļauju, ārstiem infa + - līdzīga vai pavisam identiska
paklau, meitene...tev vairs nav 18, kad būtu par sevi jādomā stratēģiski - ko mācīšos, ar ko precēšos, kur strādāšu utt...Tu jau esi pusmūžā un jāsāk domāt taktiski - nevis, kas būs pēc 10 un padsmit gadiem, bet vai sagaidīšu Zsv...un jārīkojas attiecīgi...vienkārši un saprotami...tas, kas būs pēc padsmit gadiem  - ir sarežģīti un nesaprotami

Atslēdzies tuk

« Atbilde #983 : 2021. gada 15. marts, 12:14:53 »
Nīderlande tāpat kā Īrija uz laiku aptur vakcināciju ar AZ.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #984 : 2021. gada 15. marts, 12:24:22 »
Nīderlande tāpat kā Īrija uz laiku aptur vakcināciju ar AZ.
politisks lēmums....tak visu mūsu iepriekšējo dzīvi vakcinācija par 75% attiecās uz bērniem...nu, kā pieaugušais esmu vakcinēts tikai pret ērču encefalītu un kā seniors pret gripu....tagad viss apgriezts kājām gaisā - vakcinējam večus!...skaidrs, ka kāds atmetīs kedas, ja 70+...AZ ir vecā tipa, vecās domāšanas vakcīna, kas tiešām iespējams nav ieteicama 70+...un ja pārītis nomirst, tad politiķi sāk vingrot...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #986 : 2021. gada 15. marts, 13:11:30 »
Sakritība, nesaistīta ar vakcīnu?
https://www.delfi.lv/news/arzemes/tris-mediki-norvegija-kas-sanemusi-astrazeneca-vakcinu-nogadati-slimnica-ar-neparastiem-simptomiem-zino-medijs.d?id=53018079
nu, tas, ka tas noticis un NAV skaidrs kāpēc - tagad izpūsts pa visu pasauli, bet tad , kad noskaidros iemeslus un tam nebūs nekāda sakara ar vakcināciju, par to mediji klusēs vai būs skopa ziņa pēdējā lappusē....mediji jau sen zin, ka baidīt tautu un kvadru ir finansiāli izdevīgāk....vēl jau variants, ka tā ir farmu cīņa...kaut kāds Johnson&Johnson atbalsta visu negatīvo par AstraZenecca....     
beidzot tak jāsāk domāt un jāsaprot, ka tas viss ir % mazās daļas...ja AZ ir 90+% pēc otrās potes, tad tie daži % paliek nenosegti...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #987 : 2021. gada 15. marts, 13:12:58 »
Es laikam izlasīju nepareizos uzsvarus, bet man nolasījās, ka biroja kapacitāte ir jāstiprina. Tātad jāiemet citā kuļķenē un vēl dažas galviņas jāpaņem klāt štatā. :smoker:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #988 : 2021. gada 15. marts, 13:18:39 »
Es laikam izlasīju nepareizos uzsvarus, bet man nolasījās, ka biroja kapacitāte ir jāstiprina. Tātad jāiemet citā kuļķenē un vēl dažas galviņas jāpaņem klāt štatā. :smoker:
pūļa sociologus, psihologus, psihiatrus vajadzētu pieaicināt...ok, patreiz vakcīnas nav...bet maijā vajag mainīt taktiku...nu, pieņemsim, līdz 1.septembrim tas ir bezmaksas pasākums....un tālāk jau 50% apmaksa....ap jauno gadu jau jāmaksā 100% - tas tikai piemēram, lai analizē pūļa psiholoģiju

Atslēdzies tuk

« Atbilde #989 : 2021. gada 15. marts, 13:34:25 »
politisks lēmums....tak visu mūsu iepriekšējo dzīvi vakcinācija par 75% attiecās uz bērniem...nu, kā pieaugušais esmu vakcinēts tikai pret ērču encefalītu un kā seniors pret gripu....tagad viss apgriezts kājām gaisā - vakcinējam večus!...skaidrs, ka kāds atmetīs kedas, ja 70+...AZ ir vecā tipa, vecās domāšanas vakcīna, kas tiešām iespējams nav ieteicama 70+...un ja pārītis nomirst, tad politiķi sāk vingrot...

Sapratu, ka tie asins recekļi veidojas ne vien večukiem, tādēļ jau problēma, nevar norakstīt uz vecumu un blakuskaitēm.