Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 126457 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1005 : 2021. gada 16. marts, 12:14:17 »
Lasot par to AZ apturēšanu kkur bija teksts, ka AZ neesot vairāk tādu fiksētu gadījumu kā pārējām vakcīnām. Nez' kas ar to bija domāts  :scratch:  Sasmējos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1006 : 2021. gada 17. marts, 11:07:07 »

Artis Pabriks

@Pabriks
·13h

Vācijā tiek piedāvāts aptiekās un citur veikt ātro testu un ar tur izsniegtu sertifikātu tajā dienā iespējams iet uz koncertiem, kīno, restorāniem un citur.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1007 : 2021. gada 17. marts, 11:13:07 »
Turpat tvitera pavedienā viņam Vācijā mītošie ieskaidro, ka tā nav. Ir viens nogabals, kur kaut ko tādu mēģina.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1008 : 2021. gada 17. marts, 11:18:21 »
Mums arī pēc testa uztaisīšanas aptiekā, speciālos punktos vai galvenajā testu "ielā" (Teststrasse) iespējams saņemt 48h derīgu apliecinājumu, ar kuru, piemēram, drīkst apmeklēt frizieri vai manikīru. Bet ne jau koncertus vai restorānus. Tādas iestādes nedarbojas, un, kkā liekas, ka Vācijā līdzīgi

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1009 : 2021. gada 17. marts, 11:50:32 »
Nu, lūk, paziņa (ap 70 gadiem) FB paziņojis, ka viņam bijusi alerģiska reakcija uz Modernas otro poti - ādas apsārtums, tūska, aizrauts uz slimnīcu... Nu jau ārā un jūtas labi, bet uz kādu sastāvdaļu alerģija  :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1010 : 2021. gada 17. marts, 12:18:23 »
Islande ļaus iebraukt visiem ceļotājiem, kuri vakcinējušies pret Covid 19. Alternatīva iespēja ir uzrādīt antivielu testa rezultātu. Pieļauju, ka šādu politiku ieviesīs arī citas valstis.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1011 : 2021. gada 17. marts, 13:57:59 »
Citāts: Pifs
Islande ļaus iebraukt visiem ceļotājiem, kuri vakcinējušies pret Covid 19.
Precizēsim: Apmeklētājiem jāuzrāda pierādījumi par vakcināciju ar vakcīnu, kuru sertificējusi Eiropas Zāļu aģentūra, kas izslēdz Ķīnas un Krievijas vakcīnas.
(c) Reuters

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1012 : 2021. gada 17. marts, 17:37:45 »
Man radiniece Vācijā dikti nosmēja par Pabrika tvītu (vrb feiks?). Viņa teica - nez uz kādiem koncertiem, kino un restorāniem var iet, ja DE viss ir ciet :D

ES valstīs nekad nebūs, ka iebraukšna tikai vakcinētajiem, kamēr vakcīnas nebūs brīvi pieejamas, to teica kāds ES vīrs. Jo ko tad lai latvietis dara, ja gribēdams nevar novakcinēties :D Diskriminācija. Islande taču nav ES laikam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1013 : 2021. gada 17. marts, 20:19:50 »
Mja. Zaļais sertifikāts un Sanitārais zīmogs uzņēmumiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1014 : 2021. gada 18. marts, 09:46:01 »
Es nezinu kā beidzās situācija ar mūsu karavīriem, kuriem jādodas tūlīt pat misijā...Pabriks valdības sēdē divreiz mēģināja panākt, ka šie tūlīt pat jāvakcinē pirms došanās prom, kamēr Pavļuts dzied to dziesmiņu, ka rindas kārtībā un aizvērt muti viņam Kariņš nav spējīgs...tā gan būtu cūcība, ja mēs savējos aizsūtītu kaut kur pasaulē bez vakcinācijas....     
Kāds zin ar ko tas beidzās?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1015 : 2021. gada 19. marts, 13:37:33 »
Pfizeris nostrādāja un meita nesaslima, bet visa pārējā ģimene nogāzās ar temp. 37-39....tagad, kad krīze pāri un visi jau daudz maz uz pekām, meita pateica par notikušo...un vīrusu uz 8.martu kopā ar tulpēm atnesa garš, blonds, smuks puisis - vienas mazmeitas kavalieris...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1016 : 2021. gada 19. marts, 16:25:26 »
Nekur nav zvanīts, ka pateicotie vakcīnai nesaslima. Nav vienīgā ģimene, kur visi slimo, bet kādam nekas, kaut vakcīnai pat tuvumā nav stāvējis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1017 : 2021. gada 19. marts, 18:06:05 »
Tā nu tas ir, viss juku jukām. Bet es tomēr jūtos labāk, kaut tikai viena AZ pagaidām dabūta

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1018 : 2021. gada 19. marts, 18:21:14 »
Nekur nav zvanīts, ka pateicotie vakcīnai nesaslima. Nav vienīgā ģimene, kur visi slimo, bet kādam nekas, kaut vakcīnai pat tuvumā nav stāvējis.
Nu, protams, visu pasauli vakcinē ar nekam nederīgām vakcīnām, PVO tikai lohi strādā un vakcīnu testi ir acu aizmālēšanai  :fp: :f-palm: :rat:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1019 : 2021. gada 19. marts, 20:07:49 »
Rakstot par meitas (mediķes) ģimeni, nedomāju, ka tā sasparosies antivaxeri...veseli 7! :)....nu, ja to visu abstrahē no konkrētās ģimenes (5+kavalieris, kurš arī, protams, izslimoja), bet ievirzām sarunu par vakcīnu efektivitāti...tad es pateikšu vienkāršu lietu - kad es būšu saņēmis otro poti, tad man šī sāga ar kovidu būs beigusies - ne man uztraukums, ne interese - kas tur ar tiem kovida rezultātiem! :)...taču jums, antivaxeri, šis stress un neziņa turpināsies fgviņzin cik ilgi...jūs sevi katru dienu pārliecināsiet, ka pareizi darāt, ka nevakcinējaties, ka viss būs labi, bet garantēju, ja esat cilvēki domājoši, jums katru dienu būs šaubas un bailes par izvēles pareizību un tā visu šo pandēmijas laiku, kurš dievs vien zin, kad beigsies...nu, ok, turpiniet tik stresot, bet es nākošo nedēļu gaidu zvanu no vakcīnas organizatoriem! :)