Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125308 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1080 : 2021. gada 01. aprīlis, 13:24:37 »
Uz Ķīpsalu jau arī iet sabiedriskais. Turklāt, pretstatā centrāltirgum, tur varēs arī auto noparkot. Kas, es domāju, nav mazsvarīgi, jo gan jau daudzus "prioritāros" vedīs tuvinieki ar auto.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1081 : 2021. gada 01. aprīlis, 13:48:54 »
Šis jau ir pavisam skaidri

https://www.delfi.lv/news/national/politics/covid-19-vm-drizuma-piedavas-prieksrocibu-sarakstu-vakcinetajiem.d?id=53072141

"Tāpat ministrija uz valdību pēc Lieldienām plāno nākt ar konceptuāliem priekšlikumiem par priekšrocībām, kas varētu būt pilnībā vakcinētiem cilvēkiem. "Vadīsimies no starptautiskām vadlīnijām par to, kas ir droši. Jāpiedāvā lietas, ko cilvēki novērtē, kas viņiem liekas svarīgas. Lai vakcinēšanai ir arī praktisks labums ārpus veselības pasargāšanas," stāstīja Pavļuts."

Tātad vakcinēšanās nav tikai veselības dēļ?  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1082 : 2021. gada 01. aprīlis, 13:54:26 »
Tātad vakcinēšanās nav tikai veselības dēļ?  :?:
runa ir par sabiedrības veselību, vakcinēšanās galvenais uzdevums ir pasargāt sabiedrību....dažiem indivīdiem gan gribas uzspļaut šīm interesēm...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1083 : 2021. gada 01. aprīlis, 14:28:09 »
Jā, te nu tas lien ārā - pātaga visādu liegumu (t.sk. strādāt) veidā no vienas puses un burkāns kkādu normālas dzīves drumslu veidā no otras. Bet vakcinācija mums joprojām ir brīvprātīga!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

P.S. Vakar kara filmu skatījos, kur vācieši piedāvāja krievu karagūstekņiem BRĪVPRĀTĪGI sākt strādāt varenā Reiha labā. Kas piekrita, tam darbs un putra, kas nepiekrita - tiem bedre. Bet izvēle brīvprātīga  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1084 : 2021. gada 01. aprīlis, 14:46:29 »
Bet vakcinācija mums joprojām ir brīvprātīga!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:
es jau regulāri atkārtoju, ka runas par brīvprātīgumu ir valdošās elites muļķība, tai jābūt obligātai un vienīgie atbrīvojumi ir ar ārstu slēdzienu!   
Notiek "karš" un brīvprātīga iesaistīšanās ir pirmajā kara epizodē, pēc tam jau obligāts iesaukums...kara laikā nav pieņemami uzskati, ka es ar to ienaidnieku necīnīšos, lai citi krīt kaujas laukā....visus iesauc armijā sabiedrības izdzīvošanas labā un pēc tam jau kā nu kuram paveiksies...karā ka jau karā ir kritušie, tikai šoreiz mazāk jauniešu, bet vairāk veču krīt...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1085 : 2021. gada 01. aprīlis, 15:10:06 »
Nē, Nakat, tā tas darbojas totalitārismā. Demokrātijā tā ir makaronu karināšana uz ausīm. Tad spēles sākumā ir jānosaka nosacījumi, ne spēles vidū. Tad brīvprātīgi, tad būs izredzētie ar priekšrocībām... tad pote droša, tad ne visai, bet citas nav, izvēles nebūs... bet varbūt pēc laika būs... pasargā potētais vien sevi, bet jāpotējas lai sargātu citus... utt, utjp.

Tak būtu priecājies, ka ātrāk pie savas AZ tiksi, rinda būs mazāka!  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1086 : 2021. gada 01. aprīlis, 15:15:00 »
Redz, katrā "karā" ir jautājums, KAS ir tas "ienaidnieks"  un kā vārdā cīnies. Šajā gadījumā tavs draugs ir mans ienaidnieks, tā ka, piedod, būsim frontes pretējās pusēs un es par tavu reihu mirt netaisos. :taunt:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1087 : 2021. gada 01. aprīlis, 15:51:38 »
Redz, katrā "karā" ir jautājums, KAS ir tas "ienaidnieks"  un kā vārdā cīnies. Šajā gadījumā tavs draugs ir mans ienaidnieks, tā ka, piedod, būsim frontes pretējās pusēs un es par tavu reihu mirt netaisos. :taunt:
.....nezini ienaidnieku? tas ir vīruss...cīņa notiek, lai to apturētu ...ja esam frontes pretējās pusēs, tad tu esi ar vīrusu? ...arī demokrāti kara laikā sodīja dezertierus, bet pacifistiem vajadzēja kalpot hospitāļos

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1088 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:03:44 »
Nē, mans ienaidnieks nav vīruss, mans ienaidnieks ir, pirmkārt, vakcīna. Vīruss ir tikai iegansts vakcīnas uzspiešanai. Tā ka negaidi, kas es iešu mirt tādēļ, lai kādi citi onkuļi piebāztu kabatas ar miljardiem.
Bet lētticīga lielgabalgaļa ir visos laikos bijusi noderīga, tā ka skrien vien ātrāk pēc savas AZ  :taunt:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1089 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:06:02 »
Ja paskatās statistiku, cik cilvēku katru dienu nomirst no covida un cik no vakcīnas, manuprāt, izvēlei jābūt skaidrai :?:
Kvadra, Tev par vakcīnu nav jāmaksā, tā ka nesaprotu cepienu.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1090 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:07:29 »

Notiek "karš" un brīvprātīga iesaistīšanās ir pirmajā kara epizodē, pēc tam jau obligāts iesaukums...kara laikā nav pieņemami uzskati, ka es ar to ienaidnieku necīnīšos, lai citi krīt kaujas laukā....visus iesauc armijā sabiedrības izdzīvošanas labā un pēc tam jau kā nu kuram paveiksies...karā ka jau karā ir kritušie, tikai šoreiz mazāk jauniešu, bet vairāk veču krīt...
Vēsture pavisam aizmirsusies? Sākoties karam, ko vispirms likvidēja? Pareizi - armiju, inteliģenci u.t.t. Paralēles nesavelkas?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1091 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:08:52 »
Ja man nav jāmaksā par savas veselības neatgriezenisku sajāšanu, tad tas jādara?! Esmu gatava piemaksāt par to, lai mani liek mierā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1092 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:14:30 »
Nē, mans ienaidnieks nav vīruss, mans ienaidnieks ir, pirmkārt, vakcīna. Vīruss ir tikai iegansts vakcīnas uzspiešanai. Tā ka negaidi, kas es iešu mirt tādēļ, lai kādi citi onkuļi piebāztu kabatas ar miljardiem.
vakcīna nav ienaidnieks, bet ierocis cīņai ar vīrusu...pieļauju, ka iespējams nav ideālais, ir ar kļūdām....bet kāds nu ir, ar tādu cīnāmies...ok, tā granāta, kas domāta vīrusa iznīcināšanai, var iznīcināt pašu....tā ar ieročiem gadās...bet mazākumu, tur procents aiz komata...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1093 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:16:49 »
Vēsture pavisam aizmirsusies? Sākoties karam, ko vispirms likvidēja? Pareizi - armiju, inteliģenci u.t.t. Paralēles nesavelkas?
....labāk krūmos? ...var jau iet dziļi mežā un gaidīt ar ko tas beigsies....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1094 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:18:44 »
Goč pendel, ja es kārotu to vakcīnu, tad priecātos par katru, kas uz to nepretendē, jo tad tak mana kārta ātrāk pienāktu  :?:  Būtu vakcinēta un pasargāta, un poooo par visādiem ķeceriem, lai tak sprāgst nost. Bet tak nēēē....

Nu kāpēc es atkal uz šito pavilkos, it kā nezinātu, ka bezjēdzīgi... Ļaužus, kas svēti tic, ka granātas domātas veselības uzlabošanai, nav vērts mēğināt pārliecināt par ko citu...
Off.