Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125756 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1095 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:34:54 »
Goč pendel, ja es kārotu to vakcīnu, tad priecātos par katru, kas uz to nepretendē, jo tad tak mana kārta ātrāk pienāktu  :?:  Būtu vakcinēta un pasargāta, un poooo par visādiem ķeceriem, lai tak sprāgst nost. Bet tak nēēē....
prātiņ, nāc mājās!...nav runa par viena cilvēka vakcināciju, lai būtu rezultāts vajag gandrīz visus, ņemot vērā mutācijas....   
Tu un tuk te novēli man ātrāk to AZ...ar to nekas nebūs atrisināts, ir jāvakcinē visa sabiedrība, tāpēc nedomā, ka es metīšu plinti krūmos šajās diskusijās pēc savas vakcīnas saņemšanas! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1096 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:39:10 »
Naivais  :smej: tu tiešām domā, ka papļāpājot kāds negribētājs skries potēties?  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1097 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:41:20 »
Rodas iespaids, ka nakatam kāds algu maksā par potes propogandēšanu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1098 : 2021. gada 01. aprīlis, 16:45:42 »
Jā, un varētu padomāt, ka rindas arī nav. Pats vēl nav sapotējies, bet nosoda citus... kariņš jedritvai kociņ, darīt nav ko... spēlītes.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1099 : 2021. gada 01. aprīlis, 17:46:05 »
...vispār, tās vakcīnas gaidot, viena liela daļa to covidu jau pārslimojuši.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1100 : 2021. gada 01. aprīlis, 17:48:23 »
Rodas iespaids, ka nakatam kāds algu maksā par potes propogandēšanu

Labi, ka čatu algotāji neredz un nemonitorē, vismaz tā ir vakcīnu brīva zona  :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1101 : 2021. gada 03. aprīlis, 11:26:37 »
viena kolēģe bija uz  slim.lapas 1,5ned pēc Astra Zeneca 1. devas. lielas sāpes kājās, bija aizdomas par trombu, izmeklējumi tika veikti, tromba nav, darbā atgriezusies, bet otro devu neņems.

otra kolēģe arī uz slim.lapas apm. tikpat ilgi pēc 1.devas, nav vēl satikta, nezinu, kas viņai īsti bija, bet vakcinēšanās dienā bija sirdsritma traucējumi, tad pārgāja, bija darbā pāris dienas un tad uz slim.lapas.

trombs&insults ir novērots arī pēc Pfizer vakcīnas. neņemos apgalvot, ka vakcīnas tiešām izraisa tromba rašanos, bet jautājumi ir, kad trombs izveidojas 1-3ned laikā no vakcīnas saņemšanas.  FI nolēma, ka Astra Zenecu pagaidām ievadīs tikai vecākiem par 65g. pēc Lieldienām vērtēs situāciju atkal,  izmeklēs tromba rašanās gadījumus uzreiz pēc vakcīnas, vai ir saistība ar to.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #1102 : 2021. gada 03. aprīlis, 11:41:55 »
Man jau drīz mēnesis pēc Astras, nekādu traucējumu, ne temp., nekā. Varbūt nākošās 2 dienas jutos tā kā sagurusi, bet varbūt tīri no nerviem

Nē man nav 80 vai hroniskas slimības, pie ĢĀ dabūju droši vien lieko

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1103 : 2021. gada 03. aprīlis, 12:51:11 »
Tētim nākamajā dienā pēc AZ bija neliela - pāri 37°C - temperatūra, tagad neesmu zvanījusi, nezinu, kā iet tālāk, bet gan jau viss labi (viņam gan problēmas ar vēnām dzīvē jau bijušas).
Bet vecākiem cilvēkiem panesība it kā vieglāka esot, jaunajiem vairāk komplikāciju

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #1104 : 2021. gada 03. aprīlis, 12:55:40 »
Man jau drīz mēnesis pēc Astras, nekādu traucējumu, ne temp., nekā. Varbūt nākošās 2 dienas jutos tā kā sagurusi, bet varbūt tīri no nerviem

Nē man nav 80 vai hroniskas slimības, pie ĢĀ dabūju droši vien lieko
Dalos arī es. Rīt mēnesis pēc 1. AZ devas. Nebija pat saguruma vai sārtuma potes vietā. Biku pietrūkst līdz 70, ĢA pasauca, jo, cik sapratu, nav tik viegli atrast gribētājus, atbilstoši grupai.
Vīrs neizlien no FB meklēdams, cik viss ir slikti. Un dalās, dalās...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1105 : 2021. gada 03. aprīlis, 13:46:48 »
Kā sapratu, tās trombozes vairāk attiecas uz gados jaunākiem cilvēkiem, īpaši sievietēm. Dāņi arī iepauzē ar jaunāku par 60 vakcinēšanu.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1106 : 2021. gada 03. aprīlis, 13:50:44 »
Diezgan loģisks skaidrojums, kāpēc skar jaunākus, jo vecāka gadagājuma cilvēkiem jau ļoti bieži standarta zāļu komplektiņā ir kaut kas uz asins šķidrināšanas bāzes. Tie potenciālie trombi tiek izšķīdināti ar ikdienas medikamentiem. Jo jaunāks, jo mazāk lieto medikamentus, tāpēc tur izgaismojas tie gadījumi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1107 : 2021. gada 03. aprīlis, 13:54:15 »
Mans tētis tikai nupat, nupat, bez piecām 80, sāka lietot pirmās pastāvīgās zāles mūžā - pret paaugstinātu holesterīnu  :scratch:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1108 : 2021. gada 03. aprīlis, 14:00:37 »
tikko FB bija publicējuši vairākas lapas no Itālijas statistikas . Nu no tiem, kas "nolikuši karoti". Sarakstā ( 6 nokopētas lapas) pārsvarā no 40 līdz 47 gadiem, viens bija ap 62. Dienā ap 2 -4 cilvēku. Piesauktas vismaz trīs pošu veidi, kādi trīs pēc otrās potes, pārējie pēc pirmās. Piesauktas liktenīgas blaknes, kā iemesls.
Nu , Latvijā, es pašreiz nezinu nevienu, kam būtu šāda veida nepatikšanas. Visi dzīvi un nesūdzas. Es to Itāļu analītisko uzskaiti neapšaubu, lieku uz to, ka tie itāļi dienvidu tauta, karstas asinis, švaka imunitāte. Nu ķipa, ka viņiem iespējams klimata dēļ, maz pieredzes ar visām tām gripām un saaukstēšanas klizmām. Organisms nav pieradis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1109 : 2021. gada 03. aprīlis, 14:05:05 »
mani interesētu statistika, cik cilv no miljona parastos apstākļos, bez kovidiem un vakcīnām, ir dabūjuši trombozes -piem. 2018. gadā