Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125851 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1125 : 2021. gada 03. aprīlis, 23:09:41 »
Vot, figeju, ja tā var izteikties. Tā fano, iesaka, aicina, pārliecina citus, bet pašu uzaicina, a viņam, redz, par tālu! Tur pat 150 km nevajadzētu būt šķērslim!
Bet mēs jau saprotam, klausieties manos vārdos u.t.t
Nu vot, un kurš tad tagad ir lielāks po**ists attiecībā pret savu "pilsoņa pienākuma" pildīšanu sabiedrības veselības labā?! Es ta gribēdama pie tās vakcīnas nevaru tikt, man nedos, a te viens patriots, pat lūgts un aicināts, nenāk vakcinēties  :mrgr:  Ko kara laikā dara ar šitādiem "sliņķiem", a? Pēc kara laika likumiem? :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1126 : 2021. gada 03. aprīlis, 23:10:40 »
Jūs, dāmas, kļūstat mazliet monotonas savā uzbudinājumā :n-: :fubar:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1127 : 2021. gada 03. aprīlis, 23:14:31 »
Varbūt, reno. Bet pēc tā, cik es sev adresētu visu ko esmu atklausījusies no viņa, mēle niez kaut ko atsprēgāt. Kā lai palaiž garām iespēju  :?:   ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1128 : 2021. gada 03. aprīlis, 23:21:57 »
Nu vot, un kurš tad tagad ir lielāks po**ists attiecībā pret savu "pilsoņa pienākuma" pildīšanu sabiedrības veselības labā?! Es ta gribēdama pie tās vakcīnas nevaru tikt, man nedos, a te viens patriots, pat lūgts un aicināts, nenāk vakcinēties  :mrgr:  Ko kara laikā dara ar šitādiem "sliņķiem", a? Pēc kara laika likumiem? :mrgr:
man pārāk daudz personiskas infas būtu jāraksta, lai paskaidrotu, kāpēc nedevos tos 50 km, ja pazvana vēlu iepriekšējā vakarā ...es neizvairos no vakcīnas, un vakcinēšos, iespējams jau jaunnedēļ....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1129 : 2021. gada 03. aprīlis, 23:31:56 »
...citiem nav pat piedāvāts, un kad vēl būs... vai vispār būs  :?:  laiks rādīs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1130 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:15:15 »
Jākoriģē iepriekšējais ieraksts ;)

Vakar zvanīju tētim, protams, kārtējo reizi šī karstā tēma. Iepriekš rakstīju, ka viņam pēc vakcīnas t°C bijusi tikai 1 dienu. Nē, izrādās, veselas 8. Citu dienu mazliet zemāka, citu - tik augsta, ka gribējis jau zāles ņemt. Un galvassāpes.

Bet par ko bija mazliet jāsmaida - ja līdz šim tētis bija kareivīgi un stingri noskaņots, vienmēr sastrīdējāmies līdz augstiem toņiem par to, ka negribu vakcinēties, tad tagad bija kluss kā pelīte :) Tikai pajautāja, vai riebīgā slimība man nav pielipusi, vai viss labi ar veselību. Bet vairs nekādas propagandas no viņa puses ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1131 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:33:14 »
Man liekas, ka jāraksta arī, ka ne visiem ir nedēļu ilgas sekas - abi vecāki saņēmuši pirmās potes, vienam bija maza temperatūra pirmajā naktī un otrajā dienā mazs pagurums, otram vispār nekas.

P. S. Kur palika tie, kam vajadzēja gripas statistiku?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1132 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:38:08 »
fiasko, protams, jārunā par visu, kas nu katram liekas aktuāls :)

Es jau te neko neaģitēju, vnk mazliet iekšēji pasmaidīju par konkrētā jautājuma spriedzes līkni attiecībās ar tēti :) Citādi - protams, ka katram ir atšķirīgas organisma reakcijas, un visām būs pastāvēt

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1133 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:38:31 »
Eu nu cik var teikt, ka nevienu jau neuztrauc, kā jutīsies pec potes.
Uztrauc sekas vai kas nezināms nākotnē.  Un ari tas, ka neviens nezina, vai tam vsp ir jēga. Labi, lai vecie potejas, bet nu jauniešus kā piespiedīs..gan jau ko izdomās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1134 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:52:46 »
maniem jauniešiem Erasmuss rudenī uz Portugāli, protams, ka viņi grib to poti
Vispār mani uztrauca tieši, kā jutīšos pēc potes, jo draudzenei pirmajā vakarā bija t. Man nekas, vabūt nogurums

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1135 : 2021. gada 06. aprīlis, 12:58:54 »
Kaut kā man šķiet, ka ar jauniešiem varētu iet vieglāk kā vidējo paaudzi - viņiem nav padomijas paaudžu rūdījuma laist pāri galvai avīzes pirmās lapas propagandu, viņi visu ņem par pilnu. Ko internetā izlasījuši, tam tic. Un, ja vēl "burkānus" piesolīs atļautu klubu/kafūžu apmeklējuma veidā, ja populārie influenceri palielīsies, ka savakcinējušies, to vispār var pataisīt par stilu  :(  Bet par tālejošām sekām veselībai jau jaunībā nedomā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1136 : 2021. gada 06. aprīlis, 13:04:44 »
Bakas potēt tāpat kādreiz pilnīgi ar varu vilka

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1137 : 2021. gada 06. aprīlis, 13:09:07 »
Jā, un no potēm baidās tikai begemoti! Cik var tos divus P salīdzināt. Apnicis.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 06. aprīlis, 13:15:52 no kvadra »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1138 : 2021. gada 06. aprīlis, 13:23:54 »
Un cik var bezgala atkārtot un atkārtot, ka visi citi nedomā?

Klausījos vienu podkāstu, tur teica, ka pret vakcīnām (ne tikai pa covid, bet vispār) esot vien kādi 2% ļaužu, toties tie atkārto un atkārto visu desmitiem reižu, tādēļ rodas iespaids, ka viņu ir daudz :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1139 : 2021. gada 06. aprīlis, 13:31:49 »
Kas nu visus pārskaitījis, lai tā apgalvotu?  :mrgr:  Bez tam, viena lieta pret vakcīnām vispār, (kaut gan arī tādu, domāju, būs vairāk par 2%), otra lieta - pret šīm, covida. (Es, piemēram, trušus pret miksomatozi vakcinēju, tad jau sanāk, ka neesmu pret vakcīnām vispār?  :mrgr: ) Reālo bildi dabā redzēsim, pie kura savakcinēto % gribētāji izbeigsies un represijas pret pārējiem sāksies.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 06. aprīlis, 13:37:16 no kvadra »