Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125170 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1140 : 2021. gada 06. aprīlis, 16:13:58 »
maniem jauniešiem Erasmuss rudenī uz Portugāli, protams, ka viņi grib to poti
Vispār mani uztrauca tieši, kā jutīšos pēc potes, jo draudzenei pirmajā vakarā bija t. Man nekas, vabūt nogurums

Kāds sakars potei ar braukšanu uz ārzemēm  :scratch:  Vēl nu nav nekas tik traks pieņemts un diez vai būs, ka obligāta pote. vieglāk vrb ir- nav tests jātaisa, bet citādi- ir pote, nav potes..kāda starpība  :?:

Kaut kā man šķiet, ka ar jauniešiem varētu iet vieglāk kā vidējo paaudzi - viņiem nav padomijas paaudžu rūdījuma laist pāri galvai avīzes pirmās lapas propagandu, viņi visu ņem par pilnu. Ko internetā izlasījuši, tam tic. Un, ja vēl "burkānus" piesolīs atļautu klubu/kafūžu apmeklējuma veidā, ja populārie influenceri palielīsies, ka savakcinējušies, to vispār var pataisīt par stilu  :(  Bet par tālejošām sekām veselībai jau jaunībā nedomā.

Tas gan man jaunums. es, cik dzirdu apkārt, vismaz tie, kam nav bērnu, ļoti šaubās.

Bet pa lielam lielākā daļa nogaida - kas būs pēc kāda gada.. ja tāpat  maskas jāliek un jādistancējas, tad jēga no tās potes nekāda. Domāju, ja ļautu potētajiem citādāk dzīvot, tad gan panestos visi pesimisti uz poti.
Ja kāds pateiktu - potējieties un būs vecā dzīve atpakaļ :) - visi skrietu. bet nav jau zināms, kas būs, kas nebūs. vot i nogaida.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1141 : 2021. gada 06. aprīlis, 18:22:57 »
EZA tomēr saskata vakcīnas saistību ar trombu veidošanos...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1142 : 2021. gada 08. aprīlis, 17:16:19 »
Eiropas Cilvēktiesību tiesa ceturtdien secinājusi, ka obligāta vakcinēšanās var tikt uzskatīta par nepieciešamu demokrātiskās sabiedrībās.(c)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1143 : 2021. gada 08. aprīlis, 18:16:33 »
Eiropas Cilvēktiesību tiesa ceturtdien secinājusi, ka obligāta vakcinēšanās var tikt uzskatīta par nepieciešamu demokrātiskās sabiedrībās.(c)

Viss atkarājas, vai ECT tiesneši ir vakcinēti vai nav...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1144 : 2021. gada 08. aprīlis, 20:10:29 »
Viss atkarājas, vai ECT tiesneši ir vakcinēti vai nav...

Ja viņi arī teiktu, ka ir potēti, nenozīmētu, ka tā patiešām ir

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1145 : 2021. gada 08. aprīlis, 22:28:06 »
Loģiski, vajadzēja taču radīt precedentu, lai nesāktos sūdzības par obligāto covidvakcināciju. A tā, "sabiedrības intereses", "sabiedrības veselība" un blabla...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1146 : 2021. gada 08. aprīlis, 23:31:25 »
Kaut kas piespiedu kārtā un demokrātija vienā teikumā velk uz kognitīvo disonansi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1147 : 2021. gada 10. aprīlis, 13:56:00 »
Sazvanījos ar tēti - temperatūra aizvien lēkā augšā, lejā  :?:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1148 : 2021. gada 10. aprīlis, 13:56:02 »
Par ko nebeidzu brīnīties- ka izslimojušie potējas.

Es kā nepotētā jebkura brīdī, kaut vai pec gada, varu izdomāt potēties. Nepotēšanās ir atgriezeniska.
Bet potētie būs un paliks neatgrizeniski sapotēti ari tad, ja potēšana izrādīsies sviests, ļaunums vai sačipošana  :?:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1149 : 2021. gada 11. aprīlis, 12:01:37 »
Viss ir aizgājis tik tālu, ka cilvēki potējas nevis pret covid, bet pret ierobežojumiem  :clap: :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1150 : 2021. gada 11. aprīlis, 12:41:22 »
Viss ir aizgājis tik tālu, ka cilvēki potējas nevis pret covid, bet pret ierobežojumiem  :clap: :rofl:

Vai tad tāds nebija mērķis jau sākotnēji? :D
Ā, tad to apsaukāja par plakanzemju un folijcepurīšu sazvērestības teorijām. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1151 : 2021. gada 11. aprīlis, 18:49:36 »
Nē, pirmkārt, potēšos, lai es smagi nesaslimtu un, ja arī saslimšu, lai pēc iespējas mazākas iespējas long covid sekām. Tik vienkārši. Un jā, man ir labāka sajūta, ja zināšu, ka, ja nu es pēkšņi esmu pārnēsātājs, citus tas smagi neskars, ja arī viņi būs vakcinējušies. Vai tas ir maz?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1152 : 2021. gada 11. aprīlis, 20:23:37 »
Savs sirdsmiers, protams, nav maz. Katram jādara tas, kam viņš tic un kas viņam liek labāk justies, un katrs dzīvosim ar savu izvēļu sekâm. Kādas tās būs bijušas, varēsim izvērtēt pēc laika.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1153 : 2021. gada 11. aprīlis, 20:45:41 »
Savs sirdsmiers, protams, nav maz. Katram jādara tas, kam viņš tic un kas viņam liek labāk justies, un katrs dzīvosim ar savu izvēļu sekâm. Kādas tās būs bijušas, varēsim izvērtēt pēc laika.
patīk, kvadra, man tas tavs optimisms, ka Tev būs kaut kad vēlāk laiks to izvērtēt....vēl būtu pareizi saprast, ka par to laiku (Tavu vēlāko) globāli rūpējas citi, kuri ierobežo šo pandēmiju....jā, ir kļūdas kā visiem, kuriem jāpieņem lēmumi par nezināmo, varbūt pat pārspīlēti lēmumi, bet lietās ar nezināmu vīrusu labāk pārspīlēt kā nenovērtēt...jā, mirst veči - nu, tur viņiem ir dabisks ceļš, bet jaunajiem it jādzīvo un jāpriecājas par dzīvi...iespējams šis vīruss tikai sakārto lietas, lai uz pasaules nav pārāk daudz veču....tas iespējams cilvēcei ir veselīgi....turpini tik aģitēt, ka vakcīnas ir kaitīgas....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1154 : 2021. gada 11. aprīlis, 20:48:04 »
Kā saka mana mamma- tapēc jau potē vispirms vecos, lai eksperimentētu :D