Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125061 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1230 : 2021. gada 13. aprīlis, 15:42:49 »

vo. sievai-skolotājai uz alerģiju ĢĀ pateica - sūc, potējies droši. A es vēl pagaidīšu, aiziešu pie aritmologa, Nakatu atpajom  ( :D ) un tad jau redzēs... :)

Kāds vēl ārstos klausās  :scratch: Es visos laikos esmu gan klausījusies ārstos, gan pati līdzi domājusi - mans ķermenis tomēr :) Un arī mana pašas atbildība :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1231 : 2021. gada 13. aprīlis, 15:51:23 »

a ko ta šis domāja?? arī pēc encefalīta potes būs pozitīvs!!

neesmu specs vakcīnās un nemāku teikt vai tas piederas pie lietas, ka covid pozitīvs tests 3d.pēc vakcinēšanās. strādāju iestādē, kas ir vairāk kā kompetenta medjautājumos un viņam noteikta karantīna un citiem kolēģiem arī, kas bija pārtraukumos vienā telpā ar viņu ilgāk kā 15min bez maskas.

viņam simptomi parādijās apm.stundu pēc vakcīnas ievadīšanas, temp.un stipras galvassāpes, nāk. dienā dīvaina sajūta visu dienu, temp.nebija, trešajā dienā gāja uz testu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. aprīlis, 16:02:49 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1232 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:00:04 »

Ja vakcinēšana nav novājinātas slimības ievadīšana un izslimošana vieglā formā, tad es neko no vakcinācijas un imunizācijas (encefalīts, bakas, tuberkuloze, poliomielīts, utt., utt.) nesaprotu.
Un Pastērs arī ne, vienkārši paveicās.

Visu laiku taču apgalvoja, ka šajās vakcīnās nav novājināta vīrusa, ka cits princips, lai stimulētu nesavairoties tam vīrusam... vai esmu ko pārpratusi?  :scratch:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1233 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:02:08 »

Kāds vēl ārstos klausās  :scratch: Es visos laikos esmu gan klausījusies ārstos, gan pati līdzi domājusi - mans ķermenis tomēr :) Un arī mana pašas atbildība :)

potēsies kā tikko tā uzreiz? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1234 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:04:09 »

Visu laiku taču apgalvoja, ka šajās vakcīnās nav novājināta vīrusa, ka cits princips, lai stimulētu nesavairoties tam vīrusam... vai esmu ko pārpratusi?  :scratch:

nezinu.
Protams- helikopters un akmeņi lido pēc cita principa nekā lidmašīnas vai putni, viss var būt... just veca-vieda (?) cilvēka viedoklis :)
es esmu pieredzējis 3 naudas maiņas, ekonomiskās sistēmas maiņu, 3-4 antibiotiku paaudzes, padsmit valdošās partijas ... un jūs mani gribat ar kaukādām vacīniškām izbrīnīt :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1235 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:04:28 »

Tieši tā

« Atbilde #1236 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:04:41 »
The Pfizer vaccine does not contain any live virus.
Can your vaccine cause people to develop COVID-19?
The vaccine does not allow the SARS-CoV-2 virus to replicate and it cannot cause any known illness. No vaccine can cause a patient to develop the disease against which they were vaccinate
d
.

https://www.pfizer.com/news/hot-topics/the_facts_about_pfizer_and_biontech_s_covid_19_vaccine

tātad jautājums vai jau bija slims pirms vakcinēšanās? jo vakcīna neizraisa saslimšanu...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. aprīlis, 16:12:50 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1237 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:09:50 »
PS. tad kad man no Amoksilāva piemetās traka pļutka un es ārstam ieminējis, ka kādreiz bija bio(micīns-sicilīns), viņa iesmējās sejā, kā tās zāles neko vairs neārstē... kaka kautkāda...

labi, nav vīrusa kā tāda, bet kā tie testi strādā - meklē tieši vīrusu, vai kādas sekundāras pazīmes? tipa brūci sānos, nevis asiņainu nazi??

PPS - bļin, nu tak pašas palasat - which does not use the live virus but rather a small portion of the viral sequence of the SARS-CoV-2 virus to instruct the body to produce the spike protein
a ko ta tests meklē, ja ne VIRAL SEQUENCE... experti ibio...

« Atbilde #1238 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:13:06 »
.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1239 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:14:00 »
pozitīvs tests un saslimšana ir divas dažādas lietas, ne??  :fp: :fp: :fp:

« Atbilde #1240 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:17:43 »
hmm...ja jau esi tik kompetents, paskaidro kāpēc viņam noteikta un citiem kolēģiem karantīna? tas tak piederas pie lietas simptomi, pozitīvs tests pēc vakcīnas....kā jau teicu, strādāju iestādē, kur noteikumus sakarā ar covid un vakcīnu, nosaka FI lielākie eksperti šajā jautājumā....viņs tiek uzskatīts par korona slimnieku pēc pozitīva korona testa un līdz ar to sekojošām norādēm.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. aprīlis, 16:32:27 no true detective »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1241 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:20:35 »
tātad jautājums vai jau bija slims pirms vakcinēšanās? jo vakcīna neizraisa saslimšanu...

Vispār jau viena no vakcīnas kontrindikācijām ir pozitīvs Covid tests/saslimšana ar Covid.

Bet, kā jau kkur iepriekš tēmā minēju, neviens taču pirms vakcīnas īpaši neuzstāj uz šādu pārbaudi - ņem tik un dur jebkuram, kurš piekrīt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1242 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:22:18 »
pozitīvs tests un saslimšana ir divas dažādas lietas, ne??  :fp: :fp: :fp:

māmiņ, cik tu esi naiva! (c)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1243 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:23:29 »

hmm...ja jau esi tik kompetents, paskaidro kāpēc viņam noteikta un citiem kolēģiem karantīna? tas tak piederas pie lietas simptomi, pozitīvs tests pēc vakcīnas....kā jau teicu, strādāju iestādē, kur noteikumos sakarā ar covid un vakcīnu, nosaka FI lielākie eksperti šajā jautājumā....viņs tiek uzskatīts par pozitīvu korona slimnieku.

nebūt neesmu kompetents šajā ļoti neskaidrajā lietā (reizēm ir negatīvs/pozitīvs/negatīvs tests - kurš to izskaidros??), protams, ka var gadīties, ka aplipa nesaistīti ar potēšanu, bet pēc LOĢIKAS šķiet, ka vakcīna var dot pozitīvu testu. Pierunā, lai Nakats pēc potes 3 dienu laikā notestējas!! :) 

māmiņ, cik tu esi naiva! (c)

Spriedums balstīts uz tiem, kuri izlsimo bezsimptomu režīmā! 

JŪS VISI STULBI, VAI KĀ??  :faint: :faint: 

es OFF, tāpat kā Nakats, rādās, tas ir ticības jautājums

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1244 : 2021. gada 13. aprīlis, 16:33:45 »
Pa lielam te vispār nekādas logiskas shēmas nevar uzbūvēt.

Cik nav dzirdēts, ka ģimenē viens slims, cits vesels, nekas nepielīp.

Nupat man divām kolēģēm pēc otrās vakcīnas ir gadījumi, kad visi ģimenes locekļi pozitīvi, bet vakcinētās kolēģes negatīvas. Bet, protams, karantīnā jātup, jo tāpat jau kontaktpersonas skaitās. Un vienai kolēģei vīram simptomi atbilstoši Covid, bet tests uzrāda tieši neko. Ne pozitīvs, ne negatīgs - atbildi nedodošs. Un viņam jāmarinējas karantīnā, tāpat kā viņa sievai, manai vakcinētajai kolēģei. Un uzpeld nākamais jautājums, kurš viņai apmaksās slimības lapu, kura pēc likumdošanas īsti neskaitās slimības lapa, jo nav pamatojuma to izdot, bet no otras puses - viņa nedrīkst arī nākt darbā, kamēr vīrs nav "pieskaitīts" vienai vai otrai grupai. Tad nu tagad darbadevējs strīdas ar Slimokasi par viņas piespiedu (?) dīkstāvi

p.s.darbā aizvien tiek testēti arī visi vakcinētie, un nevienam nevienu reizi nav bijis pozitīvs tests, tā ka, daddy, nāc vien atpakaļ un nemeklē loģiku Covid lietās