Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125758 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1260 : 2021. gada 14. aprīlis, 22:34:40 »
Kāda jēga, ja tas būs sezonu vīruss kā gripa...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1261 : 2021. gada 14. aprīlis, 22:47:48 »
...uz visiem jautājumiem, man kā diletantam vīrusu jautājumos, atbildes nav...varbūt mutēs un pazudīs....fgviņzin, bet problēmas jārisina to ienākšanas kārtībā...nu, būs ikgadēja vakcinācija riska grupām, ja vīruss būs kļuvis vieglāks kā gripa...taču tā visa šobrīd ir zīlēšana un muldēšana...     
Mani uzjautrina tai zaļajai pasei, ka var nevakcinēties, bet jāveic tests..gribi uz koncertu - tests, nākošajās dienās uz krogu - jauns tests...nu, ja gribi dzīvot brīvu dzīvi, tad katru otro dienu tests...zjbaļi un bankrots!....sākumā bija 70 eiro, tagad gan jau lētāk!  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1262 : 2021. gada 14. aprīlis, 22:51:42 »
Man patīk, kad dir@ un pat papīru neprasa.
Vakcinētie slimo ka šņakst, pie tam vicina karogu ar vakcinācijas zīmi, vienlaikus dāsni izdāļājot savus vīrusus viesiem visriņķī - tādiem pašiem vakcinētajiem, kā arī citādajiem nevakcinētajiem.
Jo viņi tak vakcinēti, viņi nemiršot, viņiem statistika, viņiem.... sūds uz kociņa.
Tas no manas ikdienas pieredzes. Sorru, ja kādam talēķī iespļāvu.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1263 : 2021. gada 14. aprīlis, 22:59:48 »
Camma, kāpēc Tu esi tik bezatbildīga un slēp šo infu no plašākas sabiedrības? ....klusi ielikt talēķī ar anonīmu vārdu ir pareizais veids kā cīnīties ar šo pandēmiju? ...bez precīzas infas čiks tur būs....ja man būtu tāda infa ar precīziem pacientu datiem - nu, pierādāma infa, tad es neklusētu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1264 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:01:33 »
Tava izplatītā infa itin nemaz nav Ononīma  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1265 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:10:31 »
Odziņai uz kūciņas. Nupat vairāki aparatu (medicīnas) inženieri savas potēšanas pases uzkāra uz nagliņas, jo kaimiņzemju slimnīcas ņem pretī tikai ar negatīvu testu... un tās vilkapases pat neskatās, esot rūgta pieredze. Tā, ka arī šim mērķim (mistiskie atvieglojumi) diez vai cietais papīrs noderēs.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1266 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:12:00 »
Tava izplatītā infa itin nemaz nav Ononīma  :mrgr:
es tak neapstrīdu oficiālos datus...ok, ne jau šajā forumā Cammai ir jārunā par saviem pacientu novērojumiem ar savas identitātes atklāšanu...te viss ir Ononīmi... pietiks, ja pateiks, ka šos datus ir iedevusi kur nu tur jādod, kas rēķina....nu, Perevozščikovs, Pavļuts, fgviņzinkas utt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1267 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:13:40 »
Ups! LV grib AZ vakcīnas, no kuru izmantošanas Dānija atsakās...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1268 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:17:13 »
Odziņai uz kūciņas. Nupat vairāki aparatu (medicīnas) inženieri savas potēšanas pases uzkāra uz nagliņas, jo kaimiņzemju slimnīcas ņem pretī tikai ar negatīvu testu... un tās vilkapases pat neskatās, esot rūgta pieredze. Tā, ka arī šim mērķim (mistiskie atvieglojumi) diez vai cietais papīrs noderēs.
kad pieņems tās ES vienotās zaļās pases, tad kaimiņzemju slimnīcas nedrīkstēs atteikt...bet šobrīd, kad nav 70% vakcinēto, tad tas atteikums ir normāli

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1269 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:17:58 »
Var būt cilvēks muļķis, var tikai izlikties. KATRS pozitīvais tiek ziņots. KATRS. KATRAM zvana un tērgā par inficēšanās ceļiem, kontaktiem, karantīnām, utt. Tiek uzskaitīts KATRS potētais.
Ja atbildīgā mašinērija nevar galus savilkt, tad jāsauc Nakatu palīgā. Pēdējā instance.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1270 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:19:21 »
es tak neapstrīdu oficiālos datus...

Izslēdz teļļuku un pieslēdz smadzenes.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1271 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:21:08 »
A ja nav?
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1272 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:26:49 »
Var būt cilvēks muļķis, var tikai izlikties. KATRS pozitīvais tiek ziņots. KATRS. KATRAM zvana un tērgā par inficēšanās ceļiem, kontaktiem, karantīnām, utt. Tiek uzskaitīts KATRS potētais.
Ja atbildīgā mašinērija nevar galus savilkt, tad jāsauc Nakatu palīgā. Pēdējā instance.
tu saki, ka Pervozščikovs melo?...nav 2-3 no 1000, bet vairāk?  ...man šķiet, ka tev vienkārši veicas ar tiem slimajiem, bet citiem dokiem neviena....tā dzīvē laikam notiek, ka ir cilvēki, kuri pievelk sev slimos utt...   
Varbūt piezvani Bojāram uz "AP"?...šim šķiet tas patiktu :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1273 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:28:27 »

Izslēdz teļļuku un pieslēdz smadzenes.
sākas apvainojumi par smadzenēm, kas nav pieslēgtas?  ...pasūdzēšos Spārkai! :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1274 : 2021. gada 14. aprīlis, 23:31:32 »
Sūdzies, nav pirmā reize. Tā tev ierasta prakse sūdzēties... Skrien, skrien, mamma puisīti pažēlos! :)