Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125204 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1335 : 2021. gada 23. aprīlis, 19:25:38 »
šo laikam vajadzēja humora sadaļā likt -

https://www.la.lv/stavot-blakus-vakcinetajam-sievietem-aiziet-pa-pieskari-menstrualais-cikls-berniem-asino-deguni-un-viriesiem-maminas-video-sacel-viedoklu-vetru

Šis video ir arī sejasgrāmatā.
Sākumā domāju, ka vnk pašai jumtiņš sašķobījies, uzliks folija cepurīti un būs labi.
Bet palasot komentārus. . Nu, .ļēē... ar sabiedrības izglītību, spēju padomāt, mēģināt padomāt par to, kas ko un kādā veidā ierosina... karoče, viss ir slikti.
Ja vēlēšanās slieksni būtu 2%, partija "Dabīgas mēnešreizes" iekļūtu Saeimā.

P.S
Āpāc, kādā aizspogulijā nokļuvu.
Tur vēl ir arī lidmašīnu chemtraiļi un izrādās, ka tās lidmašīnas, aiz kurām nekādas pēdas nepaliek, flyradar24 esot redzamas, bet tās, kuras, kā redzams, izkaisa ķīmiskas vielas, neesot redzamas. Par to lidojumiem neesot nekādu datu.

Piiiiipeeeec....

Atslēdzies dip

« Atbilde #1336 : 2021. gada 23. aprīlis, 19:28:05 »
Vakar ar dēlu parunāju par vakcinēšanos. Viņš vakcinēties vismaz pagaidām netaisās. Pajautāju argumentus. Izklāstīja.
Man, savukārt, ir doma vakcinēties. Izklāstīju savus argumentus.

Saruna patika. Neviens neuzspieda otram savu viedokli. Respektēja otra viedokli. OK, man nav 100% pārliecība par vakcinēšanās vajadzību. Bet ir vairāk nekā 50.

Kaut gan  - ja pavisam godīgi - es skatos, ko kurš saka. Ja man tās ir autoritātes, tomēr sliecos noticēt viņiem. Ne akli. Bet noticēt.

Atslēdzies e518

« Atbilde #1337 : 2021. gada 24. aprīlis, 08:30:42 »
Kaut gan  - ja pavisam godīgi - es skatos, ko kurš saka. Ja man tās ir autoritātes, tomēr sliecos noticēt viņiem. Ne akli. Bet noticēt.
Kas nu kuram ir autoritāte ! Lielajos ziņu portālos  neizlasīsi nevienu autoritatīva zinātnieka, potēšanās  pretinieka, viedokli ! Atliek vien pašam rakties i-neta dzīlēs un meklēt patiesību, mēģināt atsijāt graudus no pelavām !

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1338 : 2021. gada 24. aprīlis, 09:04:55 »
Tas jau ar gudru ziņu tiek darīts. Publicēt visādus murgus ar mesidžu - redz, kādi tie antivaxeri  idioti! TU taču neesi tāds idiots un vakcinēsies! Oficiālajos mēdijos nopietnus pretargumentus neatrast, tikai šitādus murgus.
Kā jau es kaut kad teicu - visefektīvākā taktika ir padarīt pretējo viedokli apņirdzamu, smieklīgu.

P.S. Jā, bet, ja man būtu vakcinējusies bērnaukle, es arī apsvērtu domu par tādas nomaiņu. Ne tāpēc, ka veselībai kaitīga, bet tāpēc, ka duru pie sava bērna negribētu.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 24. aprīlis, 09:12:49 no kvadra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1339 : 2021. gada 24. aprīlis, 13:55:43 »
Tas jau ar gudru ziņu tiek darīts. Publicēt visādus murgus ar mesidžu - redz, kādi tie antivaxeri  idioti

Ai, Kvada, nu beidz...dāmuks pats publicēja savus murgus. !!
Secinājumui paliek ikviena indivīda ziņā..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1340 : 2021. gada 24. aprīlis, 14:27:52 »
Nu nu. Diez kāpēc visādi tādi murgi tiek ļoti labprāt tiražēti.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1341 : 2021. gada 24. aprīlis, 14:48:56 »
Nu nu. Diez kāpēc visādi tādi murgi tiek ļoti labprāt tiražēti

!!?? ...nu Tev loģika!!  Tālāk laikam vairs nav kur....

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1342 : 2021. gada 24. aprīlis, 15:42:07 »
Citāts
Ne tāpēc, ka veselībai kaitīga, bet tāpēc, ka duru pie sava bērna negribētu.
Ne, redz', Kvadra, sanāk, ka  domā - tie tur muļķi...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1343 : 2021. gada 24. aprīlis, 17:11:07 »
!!?? ...nu Tev loģika!!  Tālāk laikam vairs nav kur....
Un kas tur neloğisks? Mazums ko kurš saraksta iekš sava fb vai kādos blogos, bet, ja to pārpublicē la.lv, man rodas jautājums - kāpēc?  Un ticamākā, manuprāt, atbilde ir - pasūtījums "antivaxeru" diskreditācijai. Pēdiņās ieliku, jo man nepatīk šis vārds. Tas ir, pirmkārt, nievājošs, otrkārt, gauži neprecīzs, jo samet vienā čupā visus, gan vakcīnu pretiniekus vispār, gan konkrēti pret šo, covida, skeptiskos.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1344 : 2021. gada 24. aprīlis, 17:24:04 »

Ne, redz', Kvadra, sanāk, ka  domā - tie tur muļķi...
Nu, sacīsim tā, ir varianti. Es uzskatu, ka sevišķi gudri nav gan tie, kas baidās, ka no vakcinētajam blakus stāvēšanas sperma sabojāsies vai kātiņš novītīs, gan otrs spektra gals, kas mežā ar uzpurni staigā un lētticīgi potē sev iekšā hzv ko, par ko absolūti nav zināms, vai no tā paša sperma un kātiņš necietīs. Tikai ilgāks laiks parādīs, kādas būs sekas.
Un, ja runājam par bērna aukli, tad, jā, man gribētos, lai cilvēks, kam uzticu bērnu, draudzējas ar galvu - manā izpratnē.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1345 : 2021. gada 25. aprīlis, 12:20:19 »
Laikam jau tā Astra tik slikta nav ,  iebraucot no Ukijas vairs nav jāievēro pašizolācija

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1346 : 2021. gada 25. aprīlis, 12:27:18 »
Manam tēvam aizvien temperatūra pēc AZ - jau vairāk par mēnesi

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1347 : 2021. gada 25. aprīlis, 13:27:38 »
Bet tad varbūt iemesls ir vēl kāds cits? Vismaz pie ārsta ir bijis?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1348 : 2021. gada 25. aprīlis, 14:19:12 »
Tad baigā sakritība, ja būtu kas cits, jo sākās nākamajā dienā pēc vakcinēšanās
Māsa piespieda rīt saukt ārstu, cerams, aŗī izdarīs

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1349 : 2021. gada 25. aprīlis, 14:24:25 »
Nu tak, ja arī ir no vakcīnas, tad ar to ir jātiek galā. Mēnesi gaidīt ir tomēr pārāk ilgi, manuprāt. Bet tādi jau mēs esam - gan jau pāries!