Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125342 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1410 : 2021. gada 11. maijs, 17:35:58 »
varu atlikt atpakaļ, ja noteikti gribas kašķi un turpināt tēmai neatbilstošu ņemšanos

Atgādināšu, ka "tēmai neatbilstošu ņemšanos" iesāki pati, nevis es. Man nevajag atpakaļ, tāpat kā nevajag kašķi, ceru tikai, ka tas Tev kalpos par mācību kārtīgi nomērīt, pirms griezt, lai pēc tam nav pašai savi s*** steigšus jākašā zem tepiķa.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1411 : 2021. gada 11. maijs, 17:43:41 »
Nopietni? :D
 :just_popcorn:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1412 : 2021. gada 11. maijs, 18:59:21 »
Nopietni? :D
 :just_popcorn:
Visnotaļ. Piedomā, pirms raksti, lai nav ar steigu jādzēš. Un lai nu vēl savējos. Bet dzēst svešus postus tikai tāpēc, ka tajos citēti tavi teksti, ir cūcība. Vēlreiz - ceru, ka tas vairs neatkārtosies.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1413 : 2021. gada 11. maijs, 19:02:41 »
kvadra, tevis publicēto šizu par ""Āgenskalna klīniku"" ne tikai dzēst, bet ziņot attiecīgām iestādēm un tad pie Endziņa cietumā būtu kompānija!  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1414 : 2021. gada 11. maijs, 19:18:18 »
kvadra, tevis publicēto šizu par ""Āgenskalna klīniku"" ne tikai dzēst, bet ziņot attiecīgām iestādēm un tad pie Endziņa cietumā būtu kompānija!  :mrgr:
Ne Tev par to spriest.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1415 : 2021. gada 11. maijs, 21:22:16 »
āmen!

:D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1416 : 2021. gada 12. maijs, 00:24:53 »
Tas vienkārši ir apbrīnojami kā kvadra visu zin par nākotni - pati neslimos, bērnus vakcinēs, presings pastiprināsies utt...kas Tev pie rokas? seno maiju atstātais kristāla galvaskauss vai tas memorywater tik labs?  :mrgr: ...kvadra zin visu, bet zinātnieki - nu, tā...muld kaut ko?  :sarcasm:
"Kristāla galvaskausa" pareģojumi, par kuriem mani apņirdza pirms 5 mēnešiem, vēl pagaidām neko nav samelojuši - pati saslimusi neesmu, presings pastiprinās, jau izskan runas par atsevišķu profesiju obligātu vakcinēšanu un arī pie bērniem taisās ķerties
https://www.delfi.lv/news/national/politics/pusaudzu-vakcinacija-pret-covid-19-butu-atbalstama-norada-bkus-virsarste.d?id=53188903
Laikam gaišreģe būšu  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1417 : 2021. gada 12. maijs, 08:19:46 »
"Kristāla galvaskausa" pareģojumi, par kuriem mani apņirdza pirms 5 mēnešiem, vēl pagaidām neko nav samelojuši - pati saslimusi neesmu, presings pastiprinās, jau izskan runas par atsevišķu profesiju obligātu vakcinēšanu un arī pie bērniem taisās ķerties
https://www.delfi.lv/news/national/politics/pusaudzu-vakcinacija-pret-covid-19-butu-atbalstama-norada-bkus-virsarste.d?id=53188903
Laikam gaišreģe būšu  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

...Tavā garajā saliktajā paplašinātajā teikumā atslēgas vārds ir PAGAIDĀM ...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1418 : 2021. gada 12. maijs, 08:36:21 »
Man liekas, ka arī senāk skolās nemaz nepieļāva, ka tiktu uzņemts bērns, kas nav sapotēts ar visām tā laika standarta potēm. Tam stingri sekoja arī rajona daktere un medmāsa

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1419 : 2021. gada 12. maijs, 08:39:05 »

...Tavā garajā saliktajā paplašinātajā teikumā atslēgas vārds ir PAGAIDĀM ...
Un kas no uzskaitītā varētu mainìties? Ja nu vienīgi es varētu saslimt. Nu, izslimošu kā daudzi citi un tad? (Starp citu, ka pati esmu garantēta no saslimšanas, nekur neesmu apgalvojusi, to nakats pielicis no sevis). Bet presings  un bērnu vakcinācijas tendences tikai pastiprinās arvien vairāk, bez kāda "pagaidām".

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1420 : 2021. gada 12. maijs, 08:49:56 »
Man liekas, ka arī senāk skolās nemaz nepieļāva, ka tiktu uzņemts bērns, kas nav sapotēts ar visām tā laika standarta potēm. Tam stingri sekoja arī rajona daktere un medmāsa

Es gan no tā "senāk" zinu stāstus, ka tās dakteres un medmāsas nemaz tā nerāvās savus bērnus sapotēt, papīrus sarakstīja, bet lielu daļu pošu nepotēja.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1421 : 2021. gada 12. maijs, 08:57:43 »
Un kas no uzskaitītā varētu mainìties? Ja nu vienīgi es varētu saslimt. Nu, izslimošu kā daudzi citi un tad? (Starp citu, ka pati esmu garantēta no saslimšanas, nekur neesmu apgalvojusi, to nakats pielicis no sevis). Bet presings  un bērnu vakcinācijas tendences tikai pastiprinās arvien vairāk, bez kāda "pagaidām".

Mīļā Kvadra, Tu jau vakar secināji, ka vakcinēšanās-nevakcinēšanās ir TICĪBAS jautājums :)  ...bet joprojām mani un citus aicini atteikties no debesu valstības, 77 nevainīgām jaunavām un citiem apsolītiem labumiem, tā vietā piedāvājot vilkt bluķi ap Saeimu ar nezināmu rezultātu :D

apreģeļisj vienreiz (vēlreiz!) - ir tā ticība (par kuru nav jēgas strīdēties) vai nav! :)

PS. pēc reliģijas priekšrakstiem, tie, kuri cieš par SAVU ticību, tiek īpaši atalgoti! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1422 : 2021. gada 12. maijs, 09:15:32 »

Mīļā Kvadra, Tu jau vakar secināji, ka vakcinēšanās-nevakcinēšanās ir TICĪBAS jautājums :)  ...bet joprojām mani un citus aicini atteikties no debesu valstības, 77 nevainīgām jaunavām un citiem apsolītiem labumiem, tā vietā piedāvājot vilkt bluķi ap Saeimu ar nezināmu rezultātu :D

apreģeļisj vienreiz (vēlreiz!) - ir tā ticība (par kuru nav jēgas strīdēties) vai nav! :)

PS. pēc reliģijas priekšrakstiem, tie, kuri cieš par SAVU ticību, tiek īpaši atalgoti! :)
Vot tikai nevajag ! Nevienu es neağitēju atteikties no viņa apsolītās debesu valstības - droši uz priekšu pie savām 77 jaunavām, es neturu! Un kompāniju pie bluķa vilkšanas man arī nevajag. Es tikai pastāvu par savām tiesībām būt par "atkritēju" un nedoties jums līdzi, un aizstāvos pret apņirgšanu. T.i., vēlos lai arī manai pagāniskajai "ticībai" būtu tiesības uz pastāvēšanu. Bez "ciešanām".

P.S. Pīpmanis pievienojies netīšām, izdzēsu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. maijs, 09:40:06 no kvadra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1423 : 2021. gada 12. maijs, 09:22:26 »

Vot tikai nevajag ! Nevienu es neağitēju atteikties no viņa apsolītās debesu valstības - droši uz priekšu pie savām 77 jaunavām, es neturu! Un kompāniju pie bluķa vilšanas man arī nevajag. Es tikai pastāvu par savām tiesībām būt par "atkritēju" un nedoties :smoker:  jums līdzi, un aizstāvos pret apņirgšanu. T.i., vēlos lai arī manai pagāniskajai "ticībai" būtu tiesības uz pastāvēšanu. Bez "ciešanām".

Var piekrist, ka "brīvprātība" vakcinēšanās ziņā tūliņ tiks pāsrkāpta, ja vakcinētajiem tiks piešķirtas priekšrocības ceļot, tusēt u.c.
Apņirgšana vispšr ir nicināma padarīšana...liecina par apņirdzēju bezspēcību un argumentu trūkumu...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1424 : 2021. gada 12. maijs, 09:52:04 »
Var piekrist, ka "brīvprātība" vakcinēšanās ziņā tūliņ tiks pāsrkāpta, ja vakcinētajiem tiks piešķirtas priekšrocības ceļot, tusēt u.c.

Lūk, šim nepiekrītu. Arī ceļošana, tusēšanās ir brīvprātīga. Ja jau tik ļoti negribas vakcinēties, tad var arī netusēties... Piekristu par strādājošajiem, kuriem darbs saistīts ar komandējumiem...BET...arī darbs, cik zinu ir brīvprātīgs...Neviens darbinieks nav ar ķēdēm pieķēdēts.
Es vakcinējos. Un viens no iemesliem...lai tie, kuri nevakcinējas, varētu tusēties... :smej: