Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125097 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1470 : 2021. gada 21. maijs, 20:14:41 »
Neviens taču nav spiests studēt klātienē :?: Un pote ir pavisam nesāpīga - čik, un visssss! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1471 : 2021. gada 21. maijs, 20:26:16 »
It kā medicīnu varētu studēt neklātienē  :fubar:
A vakcinētajiem studēt vairs nav jēgas, ne klātienē, ne neklātienē  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1472 : 2021. gada 21. maijs, 20:39:13 »
...mani arī kaitina šīs "cilvēktiesības" un "brīvprātīgums", ko sludina tie velkomisti un citi prātā jukušie rietumu ideologi...   
kvadra, re - tev ir jauna biznesa iespēja!...vari organizēt jaunu medicīnisko universitāti, kur mācīsies tikai nevakcinētie!   
Visi nevakcinēti un arī klātienē!   
Aiziet!  :mrgr:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1473 : 2021. gada 21. maijs, 22:55:51 »
Varbūt uzreiz sadalām valsti proporcionāli? Godīgi saskaitāmies un sadalāmies komūnās.  :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1474 : 2021. gada 21. maijs, 23:01:30 »
Varbūt uzreiz sadalām valsti proporcionāli? Godīgi saskaitāmies un sadalāmies komūnās.  :sarcasm:

Tālu nav ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1475 : 2021. gada 24. maijs, 08:45:08 »
Tālu nav ;)

es esmu vakcinēts un šaipus Daugavas... :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1476 : 2021. gada 24. maijs, 09:40:44 »
Priekšlikums. Tos, kas vakcinēti un SLIMI - uzreiz noslīcināt Daugavā. Miers un Bērziņš.
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1477 : 2021. gada 24. maijs, 10:14:53 »
Priekšlikums. Tos, kas vakcinēti un SLIMI - uzreiz noslīcināt Daugavā. Miers un Bērziņš.

!!! Vai savās izpausmēs neej pa tālu?!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1478 : 2021. gada 26. maijs, 12:46:41 »
Katalina Kariko esot viena no galvenajām pie pfizer vakcīnas pret COVID19 izveidotājām, tikšot izvirzīta nobelim un droši, ka laikam jau saņems!   
https://en.wikipedia.org/wiki/Katalin_Karik%C3%B3   

tagad strādāšot pie vakcīnas pret vēzi!  :thinking: :scratch:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1479 : 2021. gada 26. maijs, 13:02:06 »
Katalina Kariko esot viena no galvenajām pie pfizer vakcīnas pret COVID19 izveidotājām, tikšot izvirzīta nobelim un droši, ka laikam jau saņems!   
https://en.wikipedia.org/wiki/Katalin_Karik%C3%B3   

tagad strādāšot pie vakcīnas pret vēzi!  :thinking: :scratch:

jā, kā jau vēzis....kamēr atrāpo un tiek pamanīts  :mrgr:

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #1480 : 2021. gada 27. maijs, 10:21:38 »
vakcineetie/nevakcineetie :wt: . Tikko feisbukaa izlasiiju interesantu domu -> ja tev ir tiesiibas, tu driiksti vadiit auto, ja nav, tad nedriiksti. Viss skaidrs. Tieshi taapat ar vakcinaaciju. Izveele vai tev to vajag/nevajag tieshi taapat kaa ar tiesiibaam - pasha izveele

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1481 : 2021. gada 27. maijs, 10:33:27 »
Tiesību iegūšana nav tas pats kas vakcīna ar nezināmas iedarbības vielu kokteili. Vai arī tev tiesības iešpricēja? :D

Līdz šim cilvēki ēda pie galda no traukiem ar galda piederumiem. Turpmāk šādi drīkstēs ēst tikai potētie. Nepotētajiem jāēd ar rokām (ja laukos un no sava šķīvja), pilsētās - no grīdas. Tā, lūk, tas izskatās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #1482 : 2021. gada 27. maijs, 10:44:24 »
Tiesību iegūšana nav tas pats kas vakcīna ar nezināmas iedarbības vielu kokteili. Vai arī tev tiesības iešpricēja? :D

runa ir par izveeli. Pote tachu nav obligaata, vaine??
Un mans viedoklis, ka tik nezinaama viela jau taa vairs nav, ir poteeti jau neskaitaami miljoni cilveeku ... un neko. Dziivo.
Esmu par poteeshanos, ja tas ir vieniigais veids kaa tikt pie normaalas dziives

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1483 : 2021. gada 27. maijs, 11:06:08 »
...ir poteeti jau neskaitaami miljoni cilveeku ... un neko. Dziivo.
Esmu par poteeshanos, ja tas ir vieniigais veids kaa tikt pie normaalas dziives

Vo. Te arī visa būtība. Tātad potējamies nevis pret vīrusu, bet pret ierobežojumiem? Tad, loģiski secinot, ierobežojumi tiek uzturēti (un arvien jauni ieviesti) tikai tādēļ, lai piespiestu "brīvprātīgi" nopotēties tos, kas no laba prāta to citādi nedarītu.
Un te loģiski nonākam pie "sazvērestības teorijas", ka visa mērķis ir - vakcīna. Bet vīruss - tā, iegansts. Jo - nepotēti arī "ir neskaitāmi miljoni cilvēku ... un neko. Dzīvo".

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1484 : 2021. gada 27. maijs, 11:13:36 »
Vo. Te arī visa būtība. Tātad potējamies nevis pret vīrusu, bet pret ierobežojumiem? Tad, loģiski secinot, ierobežojumi tiek uzturēti (un arvien jauni ieviesti) tikai tādēļ, lai piespiestu "brīvprātīgi" nopotēties tos, kas no laba prāta to citādi nedarītu.
Un te loģiski nonākam pie "sazvērestības teorijas", ka visa mērķis ir - vakcīna. Bet vīruss - tā, iegansts. Jo - nepotēti arī "ir neskaitāmi miljoni cilvēku ... un neko. Dzīvo".

Tev nu gan dīvaina loģika... :rat:
Vīruss ir tas, kas ierobežojumus. Tātad vakcinējoties pret vīrusu, rodas iespēja mazināt ierobežojumus.