Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125365 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1485 : 2021. gada 27. maijs, 11:14:37 »
Tā ir ķēdīte - vakcinēšanās, neslimošana un citu neaplipināšana, normāla dzīve.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1486 : 2021. gada 27. maijs, 11:30:40 »
Visvairāk man šajā visā epopejā nepatīk tas, ka runa ir vairs ne par vīrusu, bet par tendenci, ka kā apdraudējums tiek uzskatīti VESELI cilvēki, kuri nepakļaujas. Un otra neveselīgā tendence ir tā, ka lielākie plēsēji ir sugasbrāļi, kuri ir pakļāvušies.

Potēšanās, lai atgūtu elementāras cilvēktiesības, nav cīņa ar vīrusu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1487 : 2021. gada 27. maijs, 11:36:20 »
Tā ir ķēdīte - vakcinēšanās, neslimošana un citu neaplipināšana, normāla dzīve.

Kāpēc? Es neslimoju arī nevakcinējusies. Jo domāju ar galvu, kur iet un kur neiet. Ja visi šajā laikā rīkotos tā kā es, Latvijā kovida nebūtu. Man būju jāčakarē sava imūnsistēma tāpēc, ka citiem gribējās uz Alpiem paslēpot? Un tāpēc, ka es to nevēlos, jo kovidu nevaru dabūt un izplatīt tālāk, man tiek ierobežotas elementāras brīvības? Loģika kur?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1488 : 2021. gada 27. maijs, 11:41:10 »
Aizies bērni rudenī uz skolu, atnesīs mājās covid... Es ceru, ka tā nenotiks, bet varbūtība reāla. To taču vēlies, lai sīkie dotos klātienē mācīties, vai tomēr turpināsi mājmācību?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1489 : 2021. gada 27. maijs, 11:47:42 »
Hipotētiskas iespējas dēļ, ka kāds "kaut ko dabūs un kko pārnesīs", jāindējas pašiem un vēl jāindē bērni?
 Da labi. Šitas viss jau ir malts un pārmalts 101x pa riņķi. Apnicis. Goč pendel, apnicis. Tikpat neviens ne par gramu neizmainīs otra pārliecību.
Dzīvosim katrs pēc savas pārliecības un paskatīsimies, kas no tā iznāks.

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #1490 : 2021. gada 27. maijs, 11:51:48 »
Vo. Te arī visa būtība. Tātad potējamies nevis pret vīrusu, bet pret ierobežojumiem?

Ierobezjojumi: nu mani personiigi baigi neierobezjo.
1) kafejniicaas needu (ja nu ljoti gribas, tad iespeeja pasuutiit uz maajaam tomeer ir)2) milzu koncerti (mani iisti vairs neinteresee)3) iespeeja iepirkties veikalaa (taada ir + online arii neviens nav atceelis)4) tikties ar draugiem (watsapp funkcionee)5) celjojumi (nu man tikai viens meerkjis LV, kursh ar testu ir iespeejams)Lai es tagad ar putaam uz luupaam bljautu, ka esmu tikusi NEENORMAALI ierobezjota, nu nav
Vieniigais lielais miinuss ir attaalinaataa skola
Taatad man ir izveele poteeties vai nee kas tomeer IR izveeles BRIIVIIBA .... ja es kaadaa briidii sajutiishu, ka nu vsjo esmu iespundeeta dziivoklii, bez iespeejas sazinaaties un izdziivot, un nekur mani nelaizj jo neesmu poteeta, tad es to dariishu. Shobriid mani neviens nespiezj poteeties taa kaa man ir laiks domaat.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1491 : 2021. gada 27. maijs, 11:52:53 »
Visvairāk man šajā visā epopejā nepatīk tas, ka runa ir vairs ne par vīrusu, bet par tendenci, ka kā apdraudējums tiek uzskatīti VESELI cilvēki, kuri nepakļaujas. Un otra neveselīgā tendence ir tā, ka lielākie plēsēji ir sugasbrāļi, kuri ir pakļāvušies.

Potēšanās, lai atgūtu elementāras cilvēktiesības, nav cīņa ar vīrusu.

1)Vesels ir līdz laikam...
2)Tieši potēšanās ir cīņa ar vīrusu..

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1492 : 2021. gada 27. maijs, 11:53:29 »
Vakcīna it kā pasargā no nopietnas slimošanas. Bet ar pašreizējo šķirošanas politiku starp rindiņām nolasās, ka neviens tam īsti netic. Vai arī no maziem puņķīšiem raustās vairāk kā no vēdera vīrusa, kuru var sagrābstīt katrā sabiedriskā vietā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1493 : 2021. gada 27. maijs, 12:00:05 »
Palasot medicīnas vēsturi - nu, kā izskauda bakas utt utjp.?
Katra vakcīna kādreiz ir bijusi jauna.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1494 : 2021. gada 27. maijs, 12:00:34 »
Dzīvosim katrs pēc savas pārliecības un paskatīsimies, kas no tā iznāks.
dēļ tādiem kā Tu, var sanākt "ilgais ceļš kāpās"...jo viena puse grib visus novakcinēt un aizmirstam par vīrusu, bet otra puse grib, lai nomirst vājie un pārējie izdzīvos - arī ātrs variants, bet tas kurš vesels šodien kā rutks vai kvadra, rīt var tāds nebūt un vīruss ņems savu tiesu mūžīgi, ja nebūs pilnīgas vakcinācijas..   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1495 : 2021. gada 27. maijs, 12:09:56 »
Palasot medicīnas vēsturi - nu, kā izskauda bakas utt utjp.?
Katra vakcīna kādreiz ir bijusi jauna.
Bakas, bakas... Baku vīruss nemutē. Tāpat kā, piemēram, difterija. Bet šis mutē, kā gripa. Vai gripu ir izdevies izskaust ar potēšanu?!  Pusgadsimta laikā, ko es atceros, kā bijusi tā ir. Slimo kā slimojuši - arī potētie. Un, pēc novērojumiem - tieši potētie arī slimo. Un koronu tad tagad appotēs un izskaudīs?! Nē nu, var jau vāvaļāt par "vieglāko izslimošanu", bet tas nozīmē tikai ietekmi uz katra indivīda veselību, bet ne transmisijas ierobežošanu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1496 : 2021. gada 27. maijs, 12:36:56 »
Citāts: kvadra
Baku vīruss nemutē.
Bet Tu papēti vairāk :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1497 : 2021. gada 27. maijs, 12:54:55 »
Bet Tu papēti vairāk :mrgr:
Netaisos. Bakas nav aktuālas. Gripa ir.
Un nekāda rakāšanās vēsturē neizmainīs manu pārliecību par to, ka labākā stratēģija pret gripu (un ne tikai gripu) ir uzturēt savu veselību un savu imunitāti. Tā, lai neķertos. Vai, sliktākajā gadījumā, viegli pārslimotu. Man tas ir izdevies nu jau 35 gadus. Un Tu tagad gribi man iestāstīt, ka tas ir bullšits un tagad jādara ir otrādi - jāuzsēžas uz adatas 2x2 reizes gadā, kamēr dabiskā imunitāte ir neatgriezeniski sad@rsta, un katra štrunta infekcija draud nogāzt no kājām, līdzīgi kā HIV inficēto?! Nē, paldies. Gribu vēl dzīvot.

P.S. Bet es taču nevienam neliedzu sēsties uz adatas, ja tāda ir jūsu pārliecība!  :m:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1498 : 2021. gada 27. maijs, 12:57:54 »

:rat: :rat: :rat: ...Ja neveic preventīvus pasākumu, tad viss neaktuālais kādreiz kļūst par aktuālo.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1499 : 2021. gada 27. maijs, 12:58:39 »
Citāts: kvadra
Kvadra, tas nav korekti. Tu apstrīdi manu analoģiju. Kad es norādu, ka Tev nav taisnība, tad Tu paziņo, ka tas Tevi neinteresē.
Jā, kāpēc gan lai interesētu piemērs par slimību, kas ir izskausta :)