Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125085 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1515 : 2021. gada 27. maijs, 15:24:21 »
Ziniet, ko es nesaprotu - ar šo fenomenu pēdējas 2 dienās saskāros 3reiz. Tas ir teksts - esmu vakcinējes:wtf: Kuru tas interesē un kā man būtu jāreaģē? :alt:
 Tas tā kā mierinājums man vai kas?
 :rofl:
Viens bija taksists, otra- pasākuma vadītāja, trešā - bijusī kolēģe(kad es teicu, ka satiksimies varbūt?). Kādu mesidžu šis teikums man nes - nesaprotu. Varbūt kāds vakcinētais man to paskaidros?  :?: Parasti nekā nereaģēju, it kā nekas nebūtu teikts, bet kas man būtu jāsaka? Jāapsveic? Kāpēc šada frāze?
Vēl labāks bij fb vienas tipa draudzenes fotosesija ziedošās ievās ar parakstu - Pēc 2.potes :rat: :rat: :rat:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1516 : 2021. gada 27. maijs, 15:26:52 »
Ziniet, ko es nesaprotu - ar šo fenomenu pēdējas 2 dienās saskāros 3reiz. Tas ir teksts - esmu vakcinējes:wtf: Kuru tas interesē un kā man būtu jāreaģē? :alt:
 Tas tā kā mierinājums man vai kas?
 :rofl:
Viens bija taksists, otra- pasākuma vadītāja, trešā - bijusī kolēģe(kad es teicu, ka satiksimies varbūt?). Kādu mesidžu šis teikums man nes - nesaprotu. Varbūt kāds vakcinētais man to paskaidros?  :?: Parasti nekā nereaģēju, it kā nekas nebūtu teikts, bet kas man būtu jāsaka? Jāapsveic? Kāpēc šada frāze?
Vēl labāks bij fb vienas tipa draudzenes fotosesija ziedošās ievās ar parakstu - Pēc 2.potes :rat: :rat: :rat:

Man tas šoku neizraisa. Es tad saprotu, normāls cilvēks, rūpējas par sevi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1517 : 2021. gada 27. maijs, 15:29:32 »
Bet kāpēc man tas jāzina? Tagad visiem tas jāstāsta? Es par savu vakv/nevakc stāstu tikai ārstam un arī viņš man nav prasījis, ja kas :D
Nu jā, un nevakcinētie par šādu teicēju tieši otrādi padomās - vajag man kādas darīšanas šo vakcinēto vai nē
Var atspēlēties dzīvē vai biznesā  :) :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1518 : 2021. gada 27. maijs, 15:41:05 »
Bet kāpēc man tas jāzina? Tagad visiem tas jāstāsta? Es par savu vakv/nevakc stāstu tikai ārstam un arī viņš man nav prasījis, ja kas :D

..arī par šo "atzīmēšanos" nez kāpēc uztraucas tikai nevakcinētie...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1519 : 2021. gada 27. maijs, 15:44:06 »
Manuprāt, tā vakcinācijas atzīmēšana jāuztver tāpat kā selfijs rapšos, pēc tam papardēs vai pie ugunskura. Cilvēkam gribas padalīties ar kaut ko 'trendīgu'.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1520 : 2021. gada 27. maijs, 15:49:38 »
Kaut kur teica - mēs esam varoņi, mēs riskējam vakcinējoties, bet jūs gribat nahaļavu izbraukt, bez riska.
A ko - katram sava izvēle :)

..arī par šo "atzīmēšanos" nez kāpēc uztraucas tikai nevakcinētie...

Jautājums par to - kāpēc tas jāsaka, ko man tas, ka to pasaka, kā klientam/draugam/kolēģim dzīvē maina?

Manuprāt, tā vakcinācijas atzīmēšana jāuztver tāpat kā selfijs rapšos, pēc tam papardēs vai pie ugunskura. Cilvēkam gribas padalīties ar kaut ko 'trendīgu'.

Trendīgi? Viņi nesaprot, ka pusei cilvēku tas liekas stulbi :D
Dīvaini.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1521 : 2021. gada 27. maijs, 15:54:16 »
Ja tā racionāli pieiet, rapšos jau arī nav diža daile.  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1522 : 2021. gada 27. maijs, 16:05:00 »
Es to uztveru kā vēsti - esmu vakcinējies (izslimojis, testējies) - esmu drošs, neaplipināšu, varam tikties, varu tikt pieņemts

Un otra daļa - esmu gudro, saprātīgo grupā

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1523 : 2021. gada 27. maijs, 16:08:39 »
Un otra daļa - esmu gudro, saprātīgo grupā

Manai vecmāmiņai bija teiciens: Neviens muļķis jau nedomā, ka viņš ir muļķis. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1524 : 2021. gada 27. maijs, 16:13:02 »

Jautājums par to - kāpēc tas jāsaka, ko man tas, ka to pasaka, kā klientam/draugam/kolēģim dzīvē maina?

Ir kam maina. Ja redzu, ka cilvēks ir "atzīmējies" kā vakcinējies, es zinu, ka komunicēju ar līdzīgi domājošu...un tas ir daudz. Ja manā draugu, kolēģu, radu lokā ir cilvēki, kuri nevakcinējas, un tādi ir, tad zinu, ka "jūtīgo" tēmu labāk neizskart...
Jo kā jau te forumā piefiksēju, tad tieši tie, kuri izvēlas nevakcinēties, ir tie agresīvākie, tie, kuri apsukājas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1525 : 2021. gada 27. maijs, 16:22:01 »
Ir kam maina. Ja redzu, ka cilvēks ir "atzīmējies" kā vakcinējies, es zinu, ka komunicēju ar līdzīgi domājošu...un tas ir daudz. Ja manā draugu, kolēģu, radu lokā ir cilvēki, kuri nevakcinējas, un tādi ir, tad zinu, ka "jūtīgo" tēmu labāk neizskart...
Jo kā jau te forumā piefiksēju, tad tieši tie, kuri izvēlas nevakcinēties, ir tie agresīvākie, tie, kuri apsukājas...

Agresija jau var būt aŗī aizsargreakcija, jo visu laiku jāpierāda, ka neesi kamielis. Pie tam nevakcinēšanās iemesli ir dažādi, bet reti kuru tas interesē - ieliek plakanās zemes formātā, ne līdzīgi domājošā tēls savās iedomās izveidots, un punkts ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1526 : 2021. gada 27. maijs, 16:22:59 »
Manai vecmāmiņai bija teiciens: Neviens muļķis jau nedomā, ka viņš ir muļķis. :D

...lūk, lūk....

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1527 : 2021. gada 27. maijs, 16:28:23 »
Agresija jau var būt aŗī aizsargreakcija, jo visu laiku jāpierāda, ka neesi kamielis. Pie tam nevakcinēšanās iemesli ir dažādi, bet reti kuru tas interesē - ieliek plakanās zemes formātā, ne līdzīgi domājošā tēls savās iedomās izveidots, un punkts ;)

..arī pretēji domājošai pusei nepārtraukti nākas pierādīt, ka neesi kamielis.
Ja man kāds saka, ka nevakcinējas, jo baidās par savu veselību, neuzticas potei, Tad OK. Es saprotu un respektēju. Bet, ja man sāk citēt Krievijas "troļļu" propagandu, tad man viedoklis ir. Nestrīdēties. Jo nebūs manos spēkos atspēkot Krievijas mega propagandas mašīnu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1528 : 2021. gada 27. maijs, 16:32:46 »
nu, jā, tās ir galējības, kur nav vērts pat iedziļināties

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1529 : 2021. gada 27. maijs, 16:40:54 »
Aha, nu jau Krievijas propaganda tiek piesaukta kā mana (novērojumos un personiskajā pieredzē balstītā) viedokļa avots. :D
Es visu atceros, Ričard...