Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125824 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1530 : 2021. gada 27. maijs, 16:51:48 »
Aha, nu jau Krievijas propaganda tiek piesaukta kā mana (novērojumos un personiskajā pieredzē balstītā) viedokļa avots. :D

Acīmredzot, tā Tevī "sēž" dziļāk kā pati domā...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #1531 : 2021. gada 27. maijs, 16:59:08 »
Un nekāda rakāšanās vēsturē neizmainīs manu pārliecību par to, ka labākā stratēģija pret gripu (un ne tikai gripu) ir uzturēt savu veselību un savu imunitāti. Tā, lai neķertos. Vai, sliktākajā gadījumā, viegli pārslimotu. Man tas ir izdevies nu jau 35 gadus.
Piederu pie roņiem un esmu viņu grupā. Imunitāte gan no dabas, gan iegūta ļoti laba. Un grupā kāds izteica apgalvojumu, ka roņus taču vīruss neskar. Nekā. Izslimoja diezgan daudzi. Cits vieglāk, cits smagāk. Es gadiem nezinu iesnas, klepu... Sapotējos gan. Riskēt ar veselību negribējās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1532 : 2021. gada 27. maijs, 17:17:45 »
Nu man arī pāris reizes paziņas informēja, ka esot vakcinējušies. Es to uztveru, ka informāciju, ka ja Man ir piemeties tas kovids, tad es par viņu veselību varu neuztraukties, ja šamie arī saslims, tad cer uz  vieglāku iznākumu. Nu ķipa, ka viņi labprāt komunicētu un lai mani nemoka sirdsapziņa

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1533 : 2021. gada 27. maijs, 18:00:44 »
:rat:
Kāāāā man patīk cilvēki, kas zina labāk nekā es pati, kas manī sēž, guļ vai lēkā.  :rofl:  Tagad es pat neesmu pamanījusi, bet no malas – kā parasti -  labāk redzams. :D
Tikai nez, kā tā propaganda manī ir iekļuvusi, ja TV es neskatos gadus 20, ziņas neklausos un nelasu apmēram tikpat.

To gan es esmu pamanījusi, ka tie, kuru viedoklis nav pa spalvai, tiek apsaukāti par Kremļa troļļiem (kremliniem, folijcepurēm un visu pārējo apņirgšanas arsenālu :D ). Tāds ērts un pierasts oponenta 'nolikšanas' veids.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1534 : 2021. gada 27. maijs, 18:11:26 »
Citāts: Trix
Tikai nez, kā tā propaganda manī ir iekļuvusi, ja TV es neskatos gadus 20, ziņas neklausos un nelasu apmēram tikpat.

Atvaino, tiešām  negribu aizskart personīgi...bet ar informācijas trūkumu nevajag lepoties.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. maijs, 18:22:18 no Spārka »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1535 : 2021. gada 27. maijs, 18:20:02 »

Man tas šoku neizraisa. Es tad saprotu, normāls cilvēks, rūpējas par sevi.

Man vienai šis likās dīvaini?  :scratch: [size=78%] Cilvēks, kas rūpējas par sevi, visus informē?[/size] :scratch:
Es vēl sapastu, ja piesauktu vakcinēšanos kā savu aktīvu darbību pasaules veselības labā :talking:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1536 : 2021. gada 27. maijs, 18:22:49 »
Nu man arī pāris reizes paziņas informēja, ka esot vakcinējušies. Es to uztveru, ka informāciju, ka ja Man ir piemeties tas kovids, tad es par viņu veselību varu neuztraukties, ja šamie arī saslims, tad cer uz  vieglāku iznākumu. Nu ķipa, ka viņi labprāt komunicētu un lai mani nemoka sirdsapziņa

Nu labi, savējie. man arī ir gan ģimenes locekļi, gan kāda draudzene vakcinējusies. Šo tēmu neapspriežam vispār nekad.
Bet kāda mārrutka pēc mani informē svešinieki  :?: Nākamreiz uzprasīšu :)
Visvairāk brīnos, ja vakcinējas jaunieši, patiesi brīnos, bet laikam jau reiz te šo apsprieda. Reiz no rīta gāju garām vakcinācijas vietai un tur ārā stāvēja ap 10 vīrieši uz gadiem 50-60, speciāli nopētīju :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1537 : 2021. gada 27. maijs, 18:33:13 »
Atvaino, tiešām  negribu aizskart personīgi...bet ar informācijas trūkumu nevajag lepoties.

Informāciju es atrodu, - to, kas man ir vajadzīga. Bet plašsaziņas līdzekļos starp "zibinātajiem pupiņiem", ietekmeļu slavinājumiem un pārējo dzelteno sviestu tās ir tik maz, ka man sava laika žēl, sijājot ne vienmēr esošos graudus no tām pelavām. Piedod. Neredzu iemeslu lepoties ar sēnalu krājumiem bēniņos.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1538 : 2021. gada 27. maijs, 18:40:56 »

Ja jau negribi, tad varbūt arī nevajag to darīt - skārt personīgi?
Un vispār šitā mūžīgā kremļa piesaukšana ir slimīga. Vai arī pati zupu ēd ar nazi un dakšīņu, lai tikai nedarītu to kā Putins - ar karoti?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1539 : 2021. gada 27. maijs, 18:43:25 »

Nu labi, savējie. man arī ir gan ģimenes locekļi, gan kāda draudzene vakcinējusies. Šo tēmu neapspriežam vispār nekad.

Nāra,  bet kāpēc tas Tevi tik ļoti uztrauc? Saprastu, ja piemēram, nevakcinētajiem liktu nēsāt nozīmītes "Es nevakcinējos". :sarcasm:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1540 : 2021. gada 27. maijs, 18:46:26 »
Ja jau negribi, tad varbūt arī nevajag to darīt - skārt personīgi?
Un vispār šitā mūžīgā kremļa piesaukšana ir slimīga. Vai arī pati zupu ēd ar nazi un dakšīņu, lai tikai nedarītu to kā Putins - ar karoti?

āaaa...advokāti... :sarcasm:
Es neaizskaru personīgi. Neko neesmu nokomentējusi par Trix personīgi.
Bet Tu gan..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1541 : 2021. gada 27. maijs, 18:52:38 »

āaaa...advokāti... :sarcasm:
Es neaizskaru personīgi. Neko neesmu nokomentējusi par Trix personīgi.
Bet Tu gan..
Sākas...
Tagad, ko, citātus meklēt un citātus prasīt? Apnikušas, kašķu vāceles.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1542 : 2021. gada 27. maijs, 18:55:15 »

Par paša izdomāto Krievijas propagandu:

Un šis nebija personīgi, ja?  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1543 : 2021. gada 27. maijs, 18:59:24 »
Paziņu informēšana man saprotama, bet pompozu postu ievietošana, piemēram, FB - muļķīga. Līdzīgi, kā nostāties plān vidū un skaļi visiem paziņot - esmu kļuvis par veģetārieti, vegānu, mainījis ticību, utml. Nesaprotami...  :f-palm:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1544 : 2021. gada 27. maijs, 19:02:27 »
Par paša izdomāto Krievijas propagandu:
Un šis nebija personīgi, ja?  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Upss. Uzskatu, ka nebija gan...neteicu taču, ka zupu ēd ar dakšiņu, vai ģimenē kaut kas ne tā ...