Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125552 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1545 : 2021. gada 27. maijs, 19:11:58 »
Nē, draudziņ, tavs pieņēmums par to, ka manī "sēž" Krievijas propaganda, ir tieši un absolūti personiski.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1546 : 2021. gada 27. maijs, 22:13:18 »

Atvaino, tiešām  negribu aizskart personīgi...bet ar informācijas trūkumu nevajag lepoties.

mūsdienās TV kaste nav nekāds informācijas avots, man tādas nav jau gadus 15, iztieku diezgan labi un brīžiem zinu vairāk kā mūžigi tv kastē blenzēji, pēdējā laikā vados pēc apakšminētiem principiem. slinkums tulkot, citāts no Трансерфинг реальности.

Принцип дозировки Информации — это дело личного выбора. Вопрос не в том, чего и сколько можно, а насколько осознанно делается выбор. Важно лишь помнить три основных принципа: Осознанность (отдаю себе отчет, что сейчас делаю, зачем и почему). Наблюдение (не погружаюсь с головой, а отстраненно и трезво наблюдаю). Избирательность (не поглощаю информацию, а выбираю); наблюдаю, что происходит, во что я в данный момент вовлечен, во что меня пытаются вовлечь, и нужно ли мне это.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. maijs, 22:27:03 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1547 : 2021. gada 28. maijs, 11:46:58 »
šorīt  tiku pie otrās modernās. Brīdināja, ka var uz vakaru būt temperatūra un kādu laiku sajūta ka "tev mašīna pārbrauca pāri" - tas ir normāli. Ja būs kādas cita raksturā problēmas, zvani, mēs tevi atbalstīsim, ja ne savādāk, tad vismaz morāli. Pēc pāris nedēļām vari uzskatīt, ka esi vakcinēta. Sēžu, dzeru kafiju, gaidu "mašīnu"  :thinking: :brauc: :rat:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1548 : 2021. gada 28. maijs, 14:37:01 »
Piederu pie roņiem un esmu viņu grupā. Imunitāte gan no dabas, gan iegūta ļoti laba. Un grupā kāds izteica apgalvojumu, ka roņus taču vīruss neskar. Nekā. Izslimoja diezgan daudzi. Cits vieglāk, cits smagāk. Es gadiem nezinu iesnas, klepu... Sapotējos gan. Riskēt ar veselību negribējās.

Kā es tā gribētu, ka ticētu visam, ko man stātsa Panorāma... ka ticētu, ka vakcīna man dod ko labu...ka tas palīdzēs visiem un visam, izglābs mani un pasauli... un nešaubītos. Tā viegli dzīvot.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1549 : 2021. gada 28. maijs, 14:39:05 »

Kā es tā gribētu, ka ticētu visam, ko man stātsa Panorāma... ka ticētu, ka vakcīna man dod ko labu...ka tas palīdzēs visiem un visam, izglābs mani un pasauli... un nešaubītos. Tā viegli dzīvot.

Tu vai tad neesi vēl vakcinējusies? Ko ļurkājies? Ko Tu vari zaudēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1550 : 2021. gada 28. maijs, 14:42:59 »
Un ko iegūt? :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1551 : 2021. gada 28. maijs, 14:44:23 »
Un ko iegūt? :D
Nebūs riska, ka jāmokās ar smagu slimības gaitu, ja gadījumā iznāks inficēties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1552 : 2021. gada 28. maijs, 14:50:10 »
rudenī tak skolas klātienē?...nu, būs pofig, ka sīkie nevakcinētie savā starpā apmainīsies ar vīrusu...Jānītis prasa Anniņai - kāds tev variants?  Anniņai ir Uhaņas...nu, tad maināmies, jo man ir Indijas, bet Pēterītim ir britu variants...     
tikai Nara sēž savā kancelē un nevar atcerēties - kas man? faizeris? moderna? sputņiks? :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1553 : 2021. gada 28. maijs, 14:57:49 »
Nebūs riska, ka jāmokās ar smagu slimības gaitu, ja gadījumā iznāks inficēties.

Ja tam varētu ticēt, Tad visi vakcinētos.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. maijs, 15:03:37 no Nāra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1554 : 2021. gada 28. maijs, 15:30:57 »

Ja tam varētu ticēt, Tad visi vakcinētos.
kāpēc netici zinātnei?...ok, ir neizglītoti cilvēki, kurus viegli mānīt ar pesteļiem, bet, Nāra, kā skolotājai Tev būtu jātic zinātnei un nevis FB tenkām?  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1555 : 2021. gada 28. maijs, 16:37:08 »
kāpēc netici zinātnei?...
Jautājums ne man, bet...
Jo zinātne kalpo politikai. Bet politikai es neuzticos.
(Atombumbu arī izgudroja zinātnieki. Un iprītu. Un zarīna gāzi. Un doktors Mengele arī bija ārsts).

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1556 : 2021. gada 28. maijs, 17:07:09 »
va ku ..... cilvēki  :fp: :faint:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1557 : 2021. gada 28. maijs, 17:09:22 »
VISA zinātne nekalpo politikai.

Es izvēlos parunāt ar cilvēkiem, kas kaut ko no tā saprot (lasi - strādā tajā noniecinātajā zinātnē melnu muti), un ticēt viņu viedoklim,  nevis tiem, kas  salasās "ticamu" informāciju internetā un izlaiž, kā nu māk,  caur savām... eee... smadzenēm.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1558 : 2021. gada 28. maijs, 17:12:05 »
Nu bet lūdzu, kurš liedz? Katram sava izvēle un savas "... eee...smadzenes".

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1559 : 2021. gada 28. maijs, 17:13:32 »
Vēl tik trūka lai es atļauju prasītu.