Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125102 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1665 : 2021. gada 27. jūnijs, 21:07:22 »
Jebkuru citu vakcīnu tev iedur un staigā, labakajā gadījumā ieraksta pot.pasē. Kāpēc šai jāparakstot kkads papīrs? Tipa zinu riskus un neprotestēšu :rofl:  utml ka brīvprātīgi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1666 : 2021. gada 27. jūnijs, 21:13:45 »
Jebkuru citu vakcīnu tev iedur un staigā, labakajā gadījumā ieraksta pot.pasē. Kāpēc šai jāparakstot kkads papīrs? Tipa zinu riskus un neprotestēšu :rofl:  utml ka brīvprātīgi.
Šis nu gan nav tiesa. Potèjos pret pneimakoku, gan pret èrçu enc. Visur man jautàja gandrìz to pašu ko covida vakcìnai. Un viss tika ierakstìts kartińá.

Atslēdzies e518

« Atbilde #1667 : 2021. gada 27. jūnijs, 21:46:24 »
Šis nu gan nav tiesa. Potèjos pret pneimakoku, gan pret èrçu enc. Visur man jautàja gandrìz to pašu ko covida vakcìnai. Un viss tika ierakstìts kartińá.
Nemelo !

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1668 : 2021. gada 27. jūnijs, 21:56:46 »
Nāra, Tu potēties neesi bijusi, tā ka nestāsti pasakas.
Jāaizpilda anketa ar jautājumiem - vai neesi stāvoklī, vai pēdējo 2 nedēļu laikā ir saņemta cita vakcīna, vai ir kāda saslimšana... parasti jautājumi, ko ņem vērā arī pie citām vakcīnām, atšķirība tikai tā, ka nav jāaizpilda papīrs.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1669 : 2021. gada 27. jūnijs, 22:07:43 »
Ažiotāžas un valdības iespaidā šai vakcinēšana turpinājās arī lielajā karstumā. Parasti jau pie tādām ārgaisa temperatūrām, kāda bija šonedēļ, vakcināciju piebremzē, lai organismam, kurš cīnās ar karstumu, nav lieka slodze.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1670 : 2021. gada 27. jūnijs, 23:04:12 »
Nemelo !
Tu zini. Tagad gan paliku nikna. Pats nemelo un neizplati dezinformāciju!!!
Pirms mani potēja (jau minēju pneimakoka pote un ērču encefalīts) man visu izprasija: izmērija asinspiedienu, pajautāja par alerģij;am, par ģenētiskām slimībām un vēl visu citu. Un tas tika fiksēts kartiņā.
Pats esi melis!!!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1671 : 2021. gada 28. jūnijs, 07:03:07 »
Ažiotāžas un valdības iespaidā šai vakcinēšana turpinājās arī lielajā karstumā. Parasti jau pie tādām ārgaisa temperatūrām, kāda bija šonedēļ, vakcināciju piebremzē, lai organismam, kurš cīnās ar karstumu, nav lieka slodze.
Daudz gan piebremzēsi, ja cilvēkiem jau vismaz 3 nedēļas iepriekš tika noteikts pieraksts uz konkrētu laiku :?:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1672 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:19:17 »
Nāra, Tu potēties neesi bijusi, tā ka nestāsti pasakas.
Jāaizpilda anketa ar jautājumiem - vai neesi stāvoklī, vai pēdējo 2 nedēļu laikā ir saņemta cita vakcīna, vai ir kāda saslimšana... parasti jautājumi, ko ņem vērā arī pie citām vakcīnām, atšķirība tikai tā, ka nav jāaizpilda papīrs.

Neesmu un nevienam neprasu, jo par šo temu runāju tikai šeit. Jautājumu dzirdēju tv- kapec japarakatas (?) par šīs vakc.saņemšanu(tiešām? Par citam nav) un kkāda gudra dūreja minstinājās un tad noblēja, ka lai zinātu, ka cilv.brīvprātīgi potējas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1673 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:25:56 »
Ja nerunājam par it kā riskiem nākotnē, tad uz doto brīdi mani dara uzmanīgu:
Šīs dīvainās blaknes, kuras tomēr nav tādā vairumā pēc jebkuras citas potes. Vispār tādas blaknes teorētiski skaitas visām vakc, bet praktiski ir tikai šai. Man apkārt vienā brīdi potejās liels skaits kolēģu un tad bija patraki -slimības lapas, ģībšana, pumpas, bet pārsvarā 4 dienu miriens ar lielu temp. Nu nav tas normāli un neviens to neizskaidro. Tas arī rada runas par nepārbaudītam vakc.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1674 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:43:20 »
Manai muterei 84, nevienā acī ne pēc pirmās, ne pēc otrās. Diviem no man zināmajiem uzcēlās temperatūra pusi dienas. Un tad? Labāk tā, nekā sabeigt plaušas ar slimību - vairāki cilvēki pēc pavasarī izslimotā vēl tagad nav atguvoši pilnas fiziskās spējas - plaušu apjoma pietrūkst. Nē, nebija slimnīcā, tipa - "pa vieglo"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1675 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:44:53 »
Nāra, ar kuru vakcīnu kolēģes tika vakcinētas? Mums bija Pfizer, un blaknes man un kolēģiem bija minimālas - neliels nogurums vakarā un nedaudz sāpoša roka pirmajā naktī. Pats dūriens nesāpēja vispār. 
Vecāki savakcinējās ar AstraZeneca, pilnīgi bez blaknēm. Abiem dēliem bija temperatūra pēc otrās potes (Pfizer), bet nekas traks.
Starp citu, dēli paši pieteicās uz vakcīnu. Jaunākais (17 gadi) jau pirmajā dienā, kad tas bija iespējams. Un vēl - vakcinēties bez vecāku atļaujas var jau no 16 gadu vecuma :)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. jūnijs, 09:06:02 no Luīze »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1676 : 2021. gada 28. jūnijs, 09:15:48 »
Nav man tāds infas, bet tikai hipotēze!   
Tiem, kam grūti, smagi ar vakcīnu - tiem no kovida ir nokļūšana reanimācijā pie skābekļa.   
Savukārt tiem, kuriem vakcīna ir čiks un nekas - tie varētu arī vīrusu pārslimot nemanot!     
Šo hipotēzi laikam nav iespējams pārbaudīt....ja bez vakcīnas nokļūsti reanimācijā, tad "par vēlu dzert boržomi" - neuzzināsi kā būtu bijis pie vakcīnas saņemšanas...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1677 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:39:26 »
Manai muterei 84, nevienā acī ne pēc pirmās, ne pēc otrās. Diviem no man zināmajiem uzcēlās temperatūra pusi dienas. Un tad? Labāk tā, nekā sabeigt plaušas ar slimību - vairāki cilvēki pēc pavasarī izslimotā vēl tagad nav atguvoši pilnas fiziskās spējas - plaušu apjoma pietrūkst. Nē, nebija slimnīcā, tipa - "pa vieglo"

Vienmēr ir iespēja nevakcinēties un pārslimot viegli. Kurš saka, ka tev būs smagi. Vakcīna arī brīnumus nesola, slimo tāpat. Un tu nezinu, vai tava slimības gaita kā  vakcinētam atšķirtos no slimības gaitas kā nevakcinētam  :?: :?: :?:
Īstenībā mēs neviens nezinām neko, tikai vāvuļojam, gan jau arī Uga uc :) tikai vrb mazliet vairāk zina.
Kaut kas jau jādara ir un vrb vakcīna tiešām izglābs pasauli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1678 : 2021. gada 28. jūnijs, 16:33:07 »
Izraēlas veiksmīgā vakcinācija tomēr nenodrošina pilnīgu atgriešanos "vecajā realitātē." Ar Indijas vīrusa paveida uzrašanos atkal iekštelpās maskas... Austrālijā, Sidnejā arī sākušies ierobežojumi tā paša iemesla dēļ. Par pārkāpšanu baigie sodi būs jāmaksā.
Tā ka potējas vai nepotējas; tas viss būs vēl ilgi un dikti...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1679 : 2021. gada 28. jūnijs, 16:54:32 »

Vienmēr ir iespēja nevakcinēties un pārslimot viegli. Kurš saka, ka tev būs smagi. Vakcīna arī brīnumus nesola, slimo tāpat. Un tu nezinu, vai tava slimības gaita kā  vakcinētam atšķirtos no slimības gaitas kā nevakcinētam  :?: :?: :?:
Īstenībā mēs neviens nezinām neko, tikai vāvuļojam, gan jau arī Uga uc :) tikai vrb mazliet vairāk zina.
Kaut kas jau jādara ir un vrb vakcīna tiešām izglābs pasauli.

Tev ir iespēja kaut kā sarunāt "tur augšā"? Sak, Mīļo Dieviņ, lūdzu man šoreiz nu tā "pa vieglo"?
(pat nezinu kādu ikoniņu likt...)