Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125282 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1725 : 2021. gada 15. jūlijs, 13:03:12 »
Mani šī rindkopa sajūsmina.

"ASV ir publiskota galvenā infektologa Entonija Fauči elektroniskā sarakste, kurā redzams, ka Dr. Fauči ir mērķtiecīgi maldinājis sabiedrību. Viņš to atzīst un skaidro, ka tas darīts sabiedrības veselības interesēs. Viņš meloja sākotnēji par maskām (kad tābrīža vienprātība bija, ka maskas palīdz), lai tās neizpirktu. Viņš maldināja sabiedrību par pūļa imunitāti, lai veicinātu vakcināciju. Mūsu valdība un tās atbalstītāji nodarbojas ar to pašu."

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1726 : 2021. gada 18. jūlijs, 13:39:09 »

arī Grieķija protestē
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1727 : 2021. gada 18. jūlijs, 13:50:25 »
Malači!
Ceru, ka latvieši arī saņemsies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1728 : 2021. gada 19. jūlijs, 18:06:42 »
– Vakcīnas būs brīvprātīgas vai piespiedu kārtā?
– Kas gribēs, tiem brīvprātīgas. Kas negribēs, tiem piespiedu kārtā...

[Pie jokiem jau nevar likt, tad dažiem sākas roku trīce pa taustiņiem. :D]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1729 : 2021. gada 20. jūlijs, 09:43:07 »
Nez, kā ir citās ģimenēs- visi vienoti vakcinācijā  :scratch: ?
Man vienai draudzenei viņa vakc., vīrs - nē. Otrai - vīrs vakc., viņa- nē. Meitai- vīrs jā, viņa nē. Mes arī ar vīru katrs savu dziesmu dziedam.
Aizdomājos, jo vakar draudzene sūdzējās, ka nav, ar ko iet uz koncertu šī dēl. Es tad piedāvāju savu vīru  :rofl:
Mazliet šoks bija, kad draudzene pateica, ka viņas meita, kas stāvoklī, savakcinējās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1730 : 2021. gada 20. jūlijs, 09:55:57 »
Man ģimenē visi vienoti un savakcinēti. Neviens nebija jāpierunā vai jāpārliecina. Ā, māsa vienīgā, kas nevakcinēta, jo pārslimojusi.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1731 : 2021. gada 20. jūlijs, 09:58:47 »
Mēs ar vīru jā. Dēla ģimene nē.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1732 : 2021. gada 20. jūlijs, 09:59:25 »
 :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1733 : 2021. gada 20. jūlijs, 10:03:09 »

Nē. Vīrs vakcinējies brīvprātīgi un pēc pārliecības, es ne un arī pēc pārliecības. Šad tad profilaktiski atgādinu, ka mans viedoklis par vakcināciju viņam bija zināms pirms kāzam un tas nemainīsies. Bērni par mazu. Ja nākamgad sāks uzbāzties ar divpadsmitgadīgo vakcināciju, tad mācīsies mājās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1734 : 2021. gada 20. jūlijs, 10:32:55 »
Es laikam pat vienu lielveikala pārdevēju nejauši saaģitēju vakcinēties...nu, pie kases...man tur viskijs, martini, konfektes, pat tā saucamās delikateses utt...viņa jautā, kas par prazdņiku? ..tieši tobrīd pagāja man 14 dienas pēc otrās potes un es latviski viņai saku - jānosvin vakcinācijas nobeigums, tagad būs brīvība!...šī pāriet uz latviešu valodu un saka, ka nav vakcinējusies...es savukārt jautāju - ko tad gaida? sputņiku?...noklārēju, ka krievi Krievijā gribot labāk pfaizeri kā sputņiku...nu, importa manta vienmēr labāka par krievu pašražoto, ja tas nav kalašņikovs...Satieku veikalā jau kādu nedēļu vēlāk un viņa pilnīgi ar lepnumu man ziņo, ka vakcinējusies ar pfaizera pirmo poti un viss esot labi! :)   
p.s.   
varbūt man pieteikties pie pianista par aģitatoru?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1735 : 2021. gada 20. jūlijs, 11:32:24 »
varbūt man pieteikties pie pianista par aģitatoru?

Nakat, Tu noteikti aizej uz vietējo skolu ar skolotājām parunāties :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1736 : 2021. gada 20. jūlijs, 11:41:26 »
nakatam ir pārdevējas - pielūdzējas lielveikalā  :rofl: :thumbsup:  Ne jau katram pārdevēja prasa, kas par svētkiem, un kur nu vēl pēc laiciņa atskaitās par poti  :clap:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1737 : 2021. gada 20. jūlijs, 11:50:36 »
A kas tur tāds - pastāvīgais pircējs... parunājas... paflirtē... :?:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1738 : 2021. gada 20. jūlijs, 11:54:34 »
Vienīgi vīrs nav vakcinējies, jo reiz no vienām tabletēm dabūja elpas trūkuma lēkmi. Bet laikam arī saņemsies. Vispirms dzīvību apdrošināšot ;) Znota mamma izslimoja, bet nereģistrēti, tagad ir antivielas,  vakcinēsies

Pārējie visi visapkārt vakcinēti, vispār nav nekādas diskusijas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1739 : 2021. gada 20. jūlijs, 11:56:18 »
nakatam ir pārdevējas - pielūdzējas lielveikalā  :rofl: :thumbsup:  Ne jau katram pārdevēja prasa, kas par svētkiem, un kur nu vēl pēc laiciņa atskaitās par poti  :clap:

ne jau katrs piekrāme lentu ar - "man tur viskijs, martini, konfektes, pat tā saucamās delikateses utt.."... un pats galvenais - prezīšu ta nebija, un tad pārdevēja padomāja, ka varbūt "viena vieta uz brieža vēl brīva"... un uzsāka sarunu ;)