Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125258 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1875 : 2021. gada 11. augusts, 20:28:58 »
... mandomāt, testus jau vispār lielākoties nevakcinētie taisa,  vakcinētajiem ta priekš kam, viņiem ir sertifikāts.

Ne tikai. Testus pēc ģā norīkojuma taisa cilvēki ar simptomiem. Ja rezultāts pozitīvs, tad arī viņu kontaktpersonas neatkarīgi no tā, vakcinējies vai nē, ir simptomi vai nav.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 11. augusts, 21:07:02 no Luīze »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1876 : 2021. gada 11. augusts, 22:14:17 »
Ei nu ei, vakcinētai personai  jataisa tests? :scratch:
Kontaktpersona esmu bijusi vairākas reizes, nekad neesmu testu taisījusi.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1877 : 2021. gada 12. augusts, 00:25:40 »
Bet vakcinētie tāpat var slimot un var pārnēsāt kovidu.
Neredzu loģiku, ka vieni var tusēt pasākumos , bet otri ne.
Tad jau vakcinētie tusējot pasākumos to arī izplata.
Nevakcinētajiem nav iespējas lielas masas aplipināt, jo izklaidējas ļoti šaurā lokā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1878 : 2021. gada 12. augusts, 01:54:17 »
Nevakcinētie neapmeklē pasākumus, jo tur var saslimt no brīvi tusējošiem vakcinētajiem  :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1879 : 2021. gada 12. augusts, 08:33:37 »
Nevakcinētie neapmeklē pasākumus, jo tur var saslimt no brīvi tusējošiem vakcinētajiem
Neraksti muļķības, nevakcinētie tad var saslimt no citiem nevakcinētiem!  :mrgr: ....pie reizes viegli aplipināt vakcinētos :blushing:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1880 : 2021. gada 12. augusts, 08:35:18 »
Ei nu ei, vakcinētai personai  jataisa tests? :scratch:
Kontaktpersona esmu bijusi vairākas reizes, nekad neesmu testu taisījusi.
Nāra, cik reizes Tev kā kontaktpersonai ir zvanījuši no SPKC un aicinājuši testēties?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1881 : 2021. gada 12. augusts, 08:52:19 »
Bet vakcinētie tāpat var slimot un var pārnēsāt kovidu.
Neredzu loģiku, ka vieni var tusēt pasākumos , bet otri ne.
Tad jau vakcinētie tusējot pasākumos to arī izplata.
Nevakcinētajiem nav iespējas lielas masas aplipināt, jo izklaidējas ļoti šaurā lokā.

PSC.
Vakcinētajiem ir apsolīts - TU NEMIRSI /līdzīgi kā Kristum ticīgajiem/ savukārt nevakcinētie saslimstot apgrūtinās veselības sistēmu, kas nepatīk Ķeizaram. Tāpēc arī ķeizariņš cīnās pret šiem

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1882 : 2021. gada 12. augusts, 09:02:38 »
Zin ko, tas svētais  spkc man  pat īsti nepiezvanīja. Reiz piezvanīja pēdējā dienà, kad jau it kā bij jabeidz pašizolàcija, lai laipni pastāstītu, ka drīkstēju visur iet izolācijas laikā  :rofl:
Testu varēja taisīt, varēja netaisīt, es nevēlejos. Tāds cirks mazliet bija.  Bet tas bija pavasarī- ziemā, vrb tagad kas mainījies. Ir gan jau arī cilvēki-burta kalpi, kas paši skrien taisīt testus..tā nav spiesta lieta, daudzi izslimoja, zinot, ka ir covid, bet testus netaisot, lai darbu neaizklapē. Vrb tagad iet testēties cerībā izbēgt no vakcīnas, kas zin  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1883 : 2021. gada 12. augusts, 09:36:42 »

PSC.
Vakcinētajiem ir apsolīts - TU NEMIRSI /līdzīgi kā Kristum ticīgajiem/ savukārt nevakcinētie saslimstot apgrūtinās veselības sistēmu, kas nepatīk Ķeizaram. Tāpēc arī ķeizariņš cīnās pret šiem
lai kā simpātijas neizraisa Juris Pūce, bet es viņu sapratu, ka viņš uztraucies par savu divu bērnu veselību, kuriem nav 12 gadu un nevar vakcinēties...es pats no sava troņa teiktu, nu gongs ir sitis, kurš gribēja vakcinēties to izdarīja, kurš izlēma riskēt arī izvēli izdarījis - laižam visu vaļā, kaut nav tie 70+% savakcinēti....bet redz ir vecāki, kuriem tie mazie bērni...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1884 : 2021. gada 12. augusts, 09:42:12 »
lai kā simpātijas neizraisa Juris Pūce, bet es viņu sapratu, ka viņš uztraucies par savu divu bērnu veselību, kuriem nav 12 gadu un nevar vakcinēties...es pats no sava troņa teiktu, nu gongs ir sitis, kurš gribēja vakcinēties to izdarīja, kurš izlēma riskēt arī izvēli izdarījis - laižam visu vaļā, kaut nav tie 70+% savakcinēti....bet redz ir vecāki, kuriem tie mazie bērni...

pliks pīārs šķiet... nabadziņš... tukša dir@ana...  ja tici ārstiem, ka vakcīna ir vajadzīga, bet bērniem līdz 12 NAV vajadzīga, tad tici līdz galam, ķeceris tāds!!
No otras puses, ja man būtu viņa pārliecība, ka vienīgais glābiņš, es to vakcīnu kaut kur izkasītu un kaut pats iešpricētu /2x noskatījos - nekā tur tāda nav, ievelk un dur līdz kaulam/...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1885 : 2021. gada 12. augusts, 09:44:11 »
Citāts: nakata kngs
laižam visu vaļā, kaut nav tie 70+% savakcinēti.
Neredzu loģiku.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1886 : 2021. gada 12. augusts, 09:47:31 »
Smieklīgi, pasaules gals, js bērni nošķaudīsies, bet sazin kādu eksperimentālu ķīmiju bērnos injicēt, tas normāli. :fubar:  Kur tikai tādi auni rodas...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1887 : 2021. gada 12. augusts, 09:51:13 »

pliks pīārs šķiet... nabadziņš... tukša dir@ana...  ja tici ārstiem, ka vakcīna ir vajadzīga, bet bērniem līdz 12 NAV vajadzīga, tad tici līdz galam, ķeceris tāds!!
No otras puses, ja man būtu viņa pārliecība, ka vienīgais glābiņš, es to vakcīnu kaut kur izkasītu un kaut pats iešpricētu /2x noskatījos - nekā tur tāda nav, ievelk un dur līdz kaulam/...
nu, vakcīna nav apstiprināta līdz 12 gadiem...un tavs piedāvātais variants ir politiska pašnāvība, prezidents Bērziņš tik izlamāja tv paparaci, kuri uzklupa pirmklasniekam ar savu "degsmi", bet tava variantā - zādzība, ko kāds nostučītu vai paši sīkie skolā izlielītos - -re, mans fāters ko paveica! ..utt 
p.s.   
kā apstiprināšot līdz 12 gadiem, tā tūlīt vakcinēs

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1888 : 2021. gada 12. augusts, 09:51:30 »
sazin kādu eksperimentālu ķīmiju bērnos injicēt

šī frāze  :mrgr: :mrgr: :mrgr: :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1889 : 2021. gada 12. augusts, 09:54:27 »
Neredzu loģiku.
Nesapratu Tavu "balto spieķi"....kādu loģiku?