Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125157 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1890 : 2021. gada 12. augusts, 09:58:12 »
A ko, teiksi, ka tā nav? Skaidravota ūdentiņis tas ir?

Bet nekreņķējieties, drìz apstiprinās, citādi jau to vakcinācijas aptveri nepalielināt.
 Un varēs likumiski uz bērniem eksperimentus taisīt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1891 : 2021. gada 12. augusts, 10:08:06 »
A ko, teiksi, ka tā nav? Skaidravota ūdentiņis tas ir?
nē, tās ir zāles, kuras visas ir sava veida indes...un vakcīnas ir visnekaitīgākās starp zālēm....esi dzirdējis par kādu, kurš ar vakcīnu mēģinājis izdarīt pašnāvību? 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1892 : 2021. gada 12. augusts, 10:16:25 »
Pašnāvìbai prātīgāk būtu izvēlēties ātrāku un efektīvāku veidu. Bet, ja gribi ilgi vārguļot ar diagnožu buķeti, tad pataisi sevi par adatu spilventiņu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1893 : 2021. gada 12. augusts, 10:29:55 »
nu, re pati atzini, ka vakcīnas ir nekaitīgākās starp zālēm...arī tādām ka ibumetīns...un beidz vienreiz par to vārguļošanu, jo visi mēs kaut kad sākam vārguļot un visi mirsim...ok, kvadra, pat neskatoties uz to, ka pēc tevis teiktā taviem vecīšiem nebija garš mūžs, bet tu ar savu superduper imunitāti un ķiplokiem nodzīvosi līdz 100 gadiem, nevajag sacerēties, ka pēdējos 20+ gadus nevārguļosi!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1894 : 2021. gada 12. augusts, 10:36:30 »
Kas zina. Bet es noteikti netaisos pati to vārguļošanu tuvināt un veicināt. Dzīves kvalitātei IR nozīme. Tāpat kā saka, ka visi nonāksim TUR, bet steigties nevajag  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. augusts, 10:43:34 no kvadra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1895 : 2021. gada 12. augusts, 10:45:42 »
Kas zina. Bet es noteikto netaisos pati to vārguļošanu tuvināt un veicināt. Dzīves kvalitātei IR nozīme. Tāpat kā saka, ka visi nonāksim TUR, bet steigties nevajag  :mrgr:
nu ja...noķersi deltu, pazaudēsi ožu un līdz 100 gadiem nevarēsi noteikt, kuras dienas svaigums ir zivij!...baigā dzīves kvalitāte!  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1896 : 2021. gada 12. augusts, 11:34:19 »
Super, Kvadra -adatiņu spilventiņš :D  :rofl: :clap: :) :rofl:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1897 : 2021. gada 12. augusts, 13:16:34 »
Es nesaprotu, kādiem cilvēkiem, it kā normāliem, esmu twiterī piesekojusi, bet visi baigie kareivīgie vakseri izrādās  :rofl:
Pēdējais pipec tvīts - Aidis Tomsons, liekas tāds sakarīgs zēns, bet ieraksta, ka šodien bērnam palika 12 un viņš pieteica bērnu uz vakcināciju  :rat: :rat: :rat:
Otra atbild - manam ir 11 un viņš nevar sagaidīt, kad varēs vakcinēties :alt: :alt: :alt:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1898 : 2021. gada 12. augusts, 13:19:31 »
Tas tāpēc, ka varēs brīvi apmeklēt nodarbības, būt ar draugiem. Kaut vai iet uz kino.
Ar mazmeitām uz kino varu iet tikai es. Jo tur nopietna kontrole.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1899 : 2021. gada 12. augusts, 14:22:14 »
Es nesaprotu, kādiem cilvēkiem, it kā normāliem, esmu twiterī piesekojusi, bet visi baigie kareivīgie vakseri izrādās  :rofl:
Pēdējais pipec tvīts - Aidis Tomsons, liekas tāds sakarīgs zēns, bet ieraksta, ka šodien bērnam palika 12 un viņš pieteica bērnu uz vakcināciju  :rat: :rat: :rat:
Otra atbild - manam ir 11 un viņš nevar sagaidīt, kad varēs vakcinēties :alt: :alt: :alt:
Pieļauju, ka piepelnās kā influenceri. Ne nu potēs , ne kā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1900 : 2021. gada 12. augusts, 15:03:17 »
Pieļauju, ka piepelnās kā influenceri. Ne nu potēs , ne kā.
dzirdot šo uzskatus, esmu par visu epidemiloģisko ierobežojumu atcelšanu un dzīvojam brīvi, bet žēl bērnus līdz 12 gadiem, kurus nav iespējams pasargāt...delta ir tāds, kurš ķeras bērniem....ai, kas būs, būs....atliek noskatīties....vienā dienā, vienā sarunā nevar labot pagātnes izglītības kļūdas....merfija likums strādā - saprāta daudzums uz planētas Zeme ir konstants lielums, bet cilvēku skaits palielinās...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1901 : 2021. gada 12. augusts, 15:19:47 »
Tev vsp ir bērni? Nakat.

Tas tāpēc, ka varēs brīvi apmeklēt nodarbības, būt ar draugiem. Kaut vai iet uz kino.
Ar mazmeitām uz kino varu iet tikai es. Jo tur nopietna kontrole.
Nesapratu- ko Tu ar to, ka tikai Tu vari iet...neko nesapratu.
Aa, nu ok, berni jau nesaprot, ko dara, viss no vecākiem atkarīgs. Bet šitā riskēt- vakcinēt savu bērnu  izklaižu dēl :rat:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. augusts, 15:25:46 no Nāra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1902 : 2021. gada 12. augusts, 15:40:58 »
Tev vsp ir bērni? Nakat. nu ok, berni jau nesaprot, ko dara, viss no vecākiem atkarīgs. Bet šitā riskēt- vakcinēt savu bērnu  izklaižu dēl
Man ir 3 bērni, 6 mazbērni...bērni un viņu otrās puses visi ir vakcinēti, Rīgā dzīvojušie lielie 3 mazbērni (15-19) ir vakcinēti, bet UK dzīvojošie 3 mazbērni ir līdz 5 gadiem, bet tur vismaz atbildīgāka sabiedrība, kura pārsniegusi šķiet jau 70% (tur viņiem nedaudz cita kārtība - starp visām vakcīnām otrai devai ir 3 mēneši)...Bērni tiek vakcinēti ne dēļ izklaides, bet dēļ skolas!
Bļin, dusmu uzdzina jau...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1903 : 2021. gada 12. augusts, 15:41:41 »
Bet šitā riskēt- vakcinēt savu bērnu  izklaižu dēl :rat:
Nāra, kurš iemesls, Tavuprāt, ir labs, lai vakcinētos?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1904 : 2021. gada 12. augusts, 15:42:54 »
Nebāz Nāra savu degunu citu darīšanās. Uzraucies labāk par saviem bērniem.