Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125279 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1935 : 2021. gada 20. augusts, 14:48:45 »
varbūt draudzene musulmane ? :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1936 : 2021. gada 20. augusts, 14:53:02 »
varbūt :?:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1937 : 2021. gada 21. augusts, 15:33:37 »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1938 : 2021. gada 23. augusts, 14:27:24 »
Tēma par vakcināciju pavisam drīz(nu, labi - ja ne drīz, bet pēc pusgada- max gada) nebūs nekur vairs aktuāla, jo ko tad darīt - visi, kas gribējuši, piespiesti, pasteigušies, būs izvakcinējušies un tad nu 50:50 būs jāsadzīvo. Pagaidām vēl cenšas kko izspiest, bet nu daudz vairāk jau nebūs, ā, pareizi, vēl kādas mammas bērnus kopējam % izvakcinēs.
Nekur neliksies, būs jādomā valdībai un valdības pavēlniekiem, kā sadzīvot visiem kopā  :clap: Spieda, spieda - neizspieda, būs vien jāmīkstina.
Jo cilvēks parastais nevakcinētais(arī vakcinētais) vienkārši dzīvo savu dzīvi. Troksnis jau liels tipa - ja MK pieņem, ka var atlaist no darba. Bet ko tad atlaidīs- reāli tos, no kuriem tāpat grib vaļā tikt, ne jau labu un retu nevakcinēto.
Vēl brīnos par cilvēkiem, kas aizskrēja vakcinēties, jo kāds papūta, ka citādi nevarēs strādāt. Kas tiem cilvēkiem galvās - gaidi lēmumu un tad domā, bet nē - skrien kā dulli un tagad groza galvas - kāpēc gāju.
Man liekas nožēlojami par aktieriem...nu, traki. Laikam jau nekur tik 100% nevakcinējās, kad priekšnieki lika. Man tagad viņi liekas visnožēlojamākā tauta. IMHO
Ir vakcinētie, kas jau tagad kunkst, ka viņi, varoņi, gāja un viss par velti. Atvakcinēties nevar  :?: Protams, daudzi vakcinēties gāja ar pārliecību un tie ir maļači, tāpat kā malači ir nevakcinētie ar pārliecību.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1939 : 2021. gada 23. augusts, 14:38:46 »
Nesapratu Leonoras (Nāras) loģiku :?: Kāpēc jānožēlo, ka cilvēks vakcinējies? Ko nozīmē, ka kāds vakcinējies, bet "viss velti"?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1940 : 2021. gada 23. augusts, 14:41:40 »
Tas tāpēc, ka viņa piekrīt uzskatam, ka vakcīnā pilnīgi noteikti ir kaut kas slikts un tāpat tai noteikti būs sekas, jo citādi nevar būt. Viņa nav vakcinēta - tātad glābta.  :talking:
"Viss velti" par tiem, kas vakcinējušies bailēs zaudēt darbu, bet likumu par obligātu vakcinēšanos noteiktās profesijās nepieņems.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1941 : 2021. gada 23. augusts, 14:59:50 »
Nāra laikam domā, ka viss šis ar kovidu ir beidzies....nenoliedzu, ka man patīk šī doma - pandēmija beigusies!....nu, varbūt arī samutēs tas vīruss tā, ka rudenī viss mierīgi - tauta slimo, bet bez simptomiem un slimnīcas ir tukšas!  Es tikai PAR! - ja tā notiktu....taču ceri uz labāko, bet gatavojies ļaunākajam (krievu tautas teiciens)...nekas neliecina, ka viss beidzies un tas, ko Leonora sarakstījusi ir nepamatotas cerības (es ilgi apsvēru, kā šo uzrakstīt saudzīgi bez skaidras valodas, ko patiesībā domāju un varētu pateikt! :mrgr: )         

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1942 : 2021. gada 23. augusts, 15:08:37 »
Ne jau ka pandēmija vai kovids beigsies, tas tak vēl ilgi-ilgi turpināsies, bet tas, ka beigsies tā vakcīnuzspiešana un valdībai būs jādomā, kā sadzīvot vakc un nevakc.

Tas tāpēc, ka viņa piekrīt uzskatam, ka vakcīnā pilnīgi noteikti ir kaut kas slikts un tāpat tai noteikti būs sekas, jo citādi nevar būt. Viņa nav vakcinēta - tātad glābta.  :talking:
"Viss velti" par tiem, kas vakcinējušies bailēs zaudēt darbu, bet likumu par obligātu vakcinēšanos noteiktās profesijās nepieņems.

Es ceru, ka vakcīna nav nekas slikts, manā uztverē tā ir vnk bezjēdzīga. Par viss velti - jā. Jo, ja cilvēks vakcinējās patiesi ticot, ka veselības dēļ - visu cieņu, bet tas cirks ar vakcinēšanos priekš izklaidēm vai lētākas dzīves vai darba dēļ  :alt:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. augusts, 15:20:00 no Leonora »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1943 : 2021. gada 23. augusts, 15:34:50 »
Ne jau ka pandēmija vai kovids beigsies, tas tak vēl ilgi-ilgi turpināsies, bet tas, ka beigsies tā vakcīnuzspiešana un valdībai būs jādomā, kā sadzīvot vakc un nevakc.
vakcinētie un nevakcinētie kopā sadzīvos tajā brīdī, kad beigsies pandēmija...vai precīzāk sakot, slimnīcām nebūs vairs pārslodzes draudu

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1944 : 2021. gada 24. augusts, 20:39:22 »
vaitad vēl kads piemin parslodzes draudus??  :scratch:

es tajās trīs nedzēļās to nedzirdēju..

tagad galvenais kkā izlietot iepirkās vakcīnas
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1945 : 2021. gada 25. augusts, 07:44:48 »
Aha, par izlietojumu norūpējušies, derīguma termiņi spiež. Ka tikai nesanāk atkal "ziedot", mēs jau bagāti esam, varam ar plašu žestu uzsaukt kādiem "trūkumcietējiem" ne vien AZ, bet arī dārgos faizerus. Kas man te žēlojās, ka nevēlas, lai viņu nodokļu nauda tiktu lietota neapzinīgo antivaxeru ārstēšanai - jums nav nekas pret šādu jūsu naudas izlietojumu?  Nez kāds arī atbildēs par to, ka sagrābās tās vakcīnas tādos kvantumos, ka nav kur likt?! Dumjš jautājums, protams...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1946 : 2021. gada 25. augusts, 08:07:21 »
Jāatbild būs nepotētajiem, tās viņiem paredzētās vakcīnas  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1947 : 2021. gada 25. augusts, 09:05:24 »
...lūk, šī profesore Juta Kroiča pastāsta kovida problēmas, manuprāt, vislabāk par visiem - 

https://xtv.lv/rigatv24/video/rP7ej4WDGBR-24_08_2021_uz_linijas       

ja pēc šī izklāsta vēl kāds šaubās par vakcinēšanos, tad es saudzīgi neizteikšos!  :)

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1948 : 2021. gada 25. augusts, 10:25:46 »
Ja nevar izteikties saudzīgi, var taču vienkārši skarbi paklusēt. Nu tā, ka komentēt ir zem tava goda līmeņa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1949 : 2021. gada 25. augusts, 11:10:25 »
.. var taču vienkārši skarbi paklusēt.

Nevar, jo covids ir vienīgais, kas dzīvē vēl atlicis  :mrgr: