Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125183 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1950 : 2021. gada 25. augusts, 15:41:33 »

Nevar, jo covids ir vienīgais, kas dzīvē vēl atlicis  :mrgr:
atkal parazīts novirza sarunu no tēmas uz foruma personāžiem?  ...rīta pusē vēl paģiras un vajag izkašķēties?  :shampis:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1951 : 2021. gada 25. augusts, 15:59:36 »
Kurš perŽonāžs tur diez pieminēts?  :thinking:   :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1952 : 2021. gada 25. augusts, 16:30:31 »
beidz māžoties, ierauj drosmei un aizej pēc sava pfaizer! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1953 : 2021. gada 25. augusts, 17:03:17 »
Tik viena doma galvā tev  :smej: Nebūtu tas covis uznācis, ko darītu? Nomirtu no garlaicības. A tā... ir ar ko ņemties.  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1954 : 2021. gada 25. augusts, 17:30:40 »
Tik viena doma galvā tev  :smej: Nebūtu tas covis uznācis, ko darītu? Nomirtu no garlaicības. A tā... ir ar ko ņemties.  :mrgr:
mēģinu glābt tēmu no šī parazīta tieksmes visu novirzīt uz foruma lietotājiem...noklausījies Kroiču?...teikt nav ko?...ej un vakcinējies! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1955 : 2021. gada 25. augusts, 17:37:35 »
Ar ko cīnīsies, ja visi būs savakcinēti?  :rofl:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1956 : 2021. gada 30. augusts, 12:33:59 »
Nesapratu Leonoras (Nāras) loģiku :?: Kāpēc jānožēlo, ka cilvēks vakcinējies? Ko nozīmē, ka kāds vakcinējies, bet "viss velti"?

Vakar biju viesībās, kur dzirdēju šādas žēlabas.
1. Es savakcinējos, lai darbā liek mani mierā, bet mierā neliks, jo izskatās, būs vēl jāvakcinējas  :?:
2. Savakcinējos, lai ceļotu, bet ir valstis, kur arvien prasa testus un nākotnē gan jau prasīs vēl biežāk un kāda jēga tad sertifikātam, kā arī sertifikāts derīgs cik tur mēnešus un sāksies visa potēšanās no sākuma  :?:
3. Solīja, ka vakcinētajiem būs super citāda dzīve, bet neredzu, ka ļoti atšķirtos mana dzīve no nevakcinētā  :?:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1957 : 2021. gada 30. augusts, 12:40:42 »

Vakar biju viesībās, kur dzirdēju šādas žēlabas.
1. Es savakcinējos, lai darbā liek mani mierā, bet mierā neliks, jo izskatās, būs vēl jāvakcinējas  :?:
2. Savakcinējos, lai ceļotu, bet ir valstis, kur arvien prasa testus un nākotnē gan jau prasīs vēl biežāk un kāda jēga tad sertifikātam, kā arī sertifikāts derīgs cik tur mēnešus un sāksies visa potēšanās no sākuma  :?:
3. Solīja, ka vakcinētajiem būs super citāda dzīve, bet neredzu, ka ļoti atšķirtos mana dzīve no nevakcinētā  :?:

čīkstētājs vulgaris...:D

1. darbā neviens pat nepajautā - vakcinēta vai nē
2. kuras tad valstis prasa...? :D kautkādas grūti sasniedzamas ja nu... bet te nu mūsu valdību grūti vainot...:D
3. šitas baigi kremt? :D

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1958 : 2021. gada 30. augusts, 12:50:07 »
Pārsvarā darbos nevakcinētajiem jāliek maska, tāpēc nav nekas jāprasa - maska visu pasaka :?:
Paziņai darbā septembrī būs atsevišķi kabineti vakc/nevakc un vēl tie, kas nevakcinēti un varbūt varēs darbu veikt no mājām, uz ko daži arī cer. Vot, tas gan nebūtu godīgi  :rofl:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1959 : 2021. gada 30. augusts, 12:55:29 »
Ja godīgi, es vairs tikai veikalos automātiski masku uzlieku... visur citur - nēsā, nenēsā, ai, es nemaz nesekoju tiem noteikumiem, man, nudien, vienalga, kas kuram aizliegts/atļauts, kurš vakcinēts kurš nē...
Tā cepšanās FB no vieniem un tiem pašiem cilvēkiem (un kas par lozungiem, akkungsuntētīt!) jau sāk izbrīnīt... bet tur es klusiņām nospiežu vajadzīgo pogu un miers :)
Mājās mums neviens vairs par kovidu pat nerunā, ne pie galda ne citur... dzīve turpinās ierastajās sliedēs, nekādus ierobežojumus sev nejūtu, ja nu no dažiem uzmācīgiem skaidrotgribošiem antivakseriem jāizvairās...:D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1960 : 2021. gada 06. septembris, 10:36:16 »
"Dati liecina, ka tas tiešām ir palīdzējis ierobežot pacientu uzņemšanu slimnīcās, diemžēl augustā nāves gadījumu skaits atkal palielinājies. Kā vēsta NPR, puse no Izraēlas smagi slimajiem pacientiem, kuri pašlaik atrodas slimnīcā, bija pilnībā vakcinēti vismaz pirms pieciem mēnešiem. Lielākā daļa no viņiem ir vecāki par 60 gadiem un viņiem ir citas blakus slimības." (c) 
https://jauns.lv/raksts/arzemes/460419-izraelas-isais-veiksmes-stasts-tagad-ta-ir-covid-19-galvaspilseta   
Skaidrs ir viens, ka no kovida vaļā netiksim un vājie/vecie mirs...nu, mirs šā vai tā, bet tagadējā situācijā laikam tomēr ātrāk kā bez kovida.. un diez vai vecos/slimos glābs arī ceturtā pote  ...   
https://jauns.lv/raksts/arzemes/460775-izraela-aicina-sakt-gatavoties-iespejamai-ceturtas-devas-sanemsanai   
p.s.   
atvainojos, ka lieku "dzeltenās" saites, bet kaut kāda daļa patiesības arī tur ir...   

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1961 : 2021. gada 06. septembris, 11:27:57 »
nu i labi, pensiju sistēma atslogosies, galvenais pensijas mantošanas lietas sakārtot...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1962 : 2021. gada 06. septembris, 11:40:07 »
nu i labi, pensiju sistēma atslogosies, galvenais pensijas mantošanas lietas sakārtot...
Ha, un aizraus dažu labu vecīti ragutiņās uz mežu agrāk, lai šā pensiju mantotu
 :sarcasm:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1963 : 2021. gada 21. septembris, 11:04:10 »
.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1964 : 2021. gada 21. septembris, 11:40:28 »
.

...un punkts. Dziļdomīgi un cieti.  :smile:
 :D
Nezinu, kas bija ierakstīts, bet tas punkts ir mīļi.
Es visu atceros, Ričard...