Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125238 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1995 : 2021. gada 22. novembris, 10:26:39 »
https://lat.bb.lv/raksts/covid-19/2021/11/22/gimene-no-covid-19-mirusajam-trenerim-eidukam-palidziba-netika-sniegta-laikus   

lūk, šis gadījums ir izpētāms...pilnībā vakcinējies, 61 gads, sportisks seniors un ...nomirst no kovida....mums taču to nesolīja?....un nav tur 80+ gadi ar citām kaitēm, kad mirst arī vakcinētie...nomira tikai no kovida un 90% plaušu bojājumi....kur tad vakcīnas iedarbība?....ilgs laiks pēc vakcinēšanās?....taču 61 gads nebija pirmajā grupā starp vakcinējamiem, ja nebija lielas citas kaites, bet te tak sporta treneris, kurs pats sporto....pēc maniem aprēķiniem ātrākais, kad varēja ir aprīlis un vēl mēneša beigas..reāli tas bija maijs...mira novembra sākumā...kaut kādi 6 mēneši ...   
p.s.   
nopirka?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1996 : 2021. gada 22. novembris, 11:35:06 »
Beidz maisīt gaisu!

Ne jau automātiski gadus potēja sākumā, bet gan profesijas, turklāt nebija jau arī tādu miiilzu problēmu kko dabūt "ārpus rindas"

Atslēdzies reno

« Atbilde #1997 : 2021. gada 22. novembris, 11:44:16 »
Tiešām, nemaisi gaisu! Rakstā tak pateikts, ka kļūda bija ar pirmajiem ātrajiem nevest uz slimnīcu, bet tajā brīdī bija katastrofas medicīna, kas šķiro un slimnīcas pārpildītas. Pie tam Latgales reģions. Droši vien nolēma, ka vakcinēts un citādi veselīgs iztiks mājās. R.I.P.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1998 : 2021. gada 22. novembris, 13:08:39 »
Nu, lāāāb....bet mani tas interesē, jo mana vecuma grupa (arī daddy) un šobrīd neesmu tik sportisks kā aizgājējs...   cik ilgi tā vakcīna turas? ...laikam jau katram individuāli...pēc mana "aprēķina" mirušajam kādus 5 (?) mēnešus? ...ok, to mēs nezinām...   
Man vajadzēja asinsanalīzes stradiņiem prieks VEM, apmaksāju arī "spike" antivielas pret kovidu - 14,83...esot pietiekami (lai nesaslimtu?lai nenomirtu?), ieteicams atkārtot pēc 4 nedēļām...tests maksā ap 8 eiro.   
Tie, kas pārslimojuši, tiem to antivielu bezjēgā daudz, jo organisms saražo arī nevajadzīgās...būtiskas esot tikai šīs "spike" antivielas!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1999 : 2021. gada 22. novembris, 13:11:56 »
nemiez! Kad būs lemts, tad arī būs. Un trešo vari gāzt iekšā pēc 7 mēneši ka čīkst.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2000 : 2021. gada 22. novembris, 14:14:03 »
Es arī nesaprotu, ko Nakats paniko. Tā ir tikai balstvakcīna, viss Tev darbojas arī bez tās. Vecākiem cilvēkiem vairāk vajadzīga, jo vājāka imunitāte vispār, slimības un kaites ietekmē. Par konkrēto Eiduku mēs neko nezinām, tāpēc nesalīdzini ar sevi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2001 : 2021. gada 23. novembris, 11:44:16 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2002 : 2021. gada 23. novembris, 12:39:44 »
Eidukam bijusi Astra Zenecca

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2003 : 2021. gada 23. novembris, 13:12:37 »

Eidukam bijusi Astra Zenecca

oktobrī no pret Covid‑19 vakcinētajiem mirušajiem lielākā daļa vakcinējušies ar “AstraZeneca”
https://skaties.lv/zinas/latvija/sabiedriba/apkopojums-oktobri-no-pret-covid-19-vakcinetajiem-mirusajiem-lielaka-dala-vakcinejusies-ar-astrazeneca/

tiesa, atšķirības no pārējām vakcīnām nav lielas, izņemot modernu, kur tik 5... līdz ar to jautājums - vai 3 poti šaut to pašu faizeri, kas 2 pirmajās, vai  izmēģināt ko citu - modernu vai janssen? 

Sievai piedāvāja visas 3. šī prasa, ko iesakat??! fig, "mediķi" neko nevar ieteikt, bet izvēlēties drīkst/vajag... bet informētam lēmumam zināšanu pietrūkst...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2004 : 2021. gada 23. novembris, 13:18:44 »
Gan vietējie, gan citi vakcīnpretinieki turpina vaimanāt, bet nu statistika ir statistika (protams, melīgā un nepareizā, dažuprāt), īpaši, ja te paskrullē uz leju - gana daudz visādu faktu. Tipināšu vien pēc trešās potes, kad pienāks laiks: https://www.spkc.gov.lv/lv/covid-19-statistika

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #2005 : 2021. gada 23. novembris, 13:19:33 »
Man ieteica Moderna. Pirmās bija AZ.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2006 : 2021. gada 23. novembris, 13:26:06 »
pēc šitās bildes arī faizeris uz 100k vakcinēto nav slikts

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2007 : 2021. gada 26. novembris, 13:26:07 »
Nu, re, cik jauki. Jau bērniem ķērušies klāt.

Citāts no e-klases:
"Pēc Veselības ministrijas lūguma izglītības iestādēm, aicinām aizpildīt anketu vecākiem, lai plānotu nepieciešamo vakcīnu daudzumu bērniem vecumā no 5-11 gadiem. Aptaujas anketa ir paredzēta bērnu vecumā no 5 – 11 gadiem vecākiem, kuras mērķis ir noskaidrot vecāku viedokli par bērnu vakcināciju pret Covid-19."

Ilgi nebija jāgaida.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2008 : 2021. gada 26. novembris, 13:47:27 »
Laikam vēl jājūtas pateicīgiem par to, ka vecāku viedokli vispār jautā.
 :sarcasm:   :angry:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2009 : 2021. gada 26. novembris, 14:02:24 »
Es naivi cerēju, ka šis murgs man nāks pār galvu nākamgad, kad būs jācīnās par divpadsmitgadnieka tiesībām palikt pie savas veselības. Ha, ha.

No otras puses, - tiem, kas svārstās, ir smagāk. Man vismaz ir sava pārliecība (un vīrs tubovakseris  :evil: )
Es visu atceros, Ričard...