Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125184 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #2010 : 2021. gada 26. novembris, 14:38:02 »
Un man sāk šķist, ka ir vienalga- potējies vai nē. To vīrusa variantu nu jau ir tik daudz, ka bezjēdzīgi. Tā domāju šobrīd. Rīt varbūt savādāk.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2011 : 2021. gada 26. novembris, 15:56:19 »
Pēc tā, ko tikko dzirdēju, kādas problēmas cilvēkam joprojām ir ar atmiņu pēc pavasarī slimota kovida, to draņķību saķert nav ne mazākās vēlmes.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies e518

« Atbilde #2012 : 2021. gada 02. decembris, 17:38:38 »
No rīta ziņās dzirdēju, ka būšot jāduras katrus 9mēnešus, t.i. jūsu, vakseru zaļais sertifikāts darbosies tikai šo laiku. Tā esot " daudzviet jevropā" un pie mums arī tā vajagot, tā esot paziņojis Pļūts ! Priecīga ziņa vakseriem, varēs to dranķi grūst iekšā līdz nelabumam !

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2013 : 2021. gada 02. decembris, 20:05:06 »
Labāk klausies vakara ziņas

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2014 : 2021. gada 03. decembris, 08:31:09 »
Tiem, kuri vakcinèjas tikai tàpèc, lai sańemtu sertifikàtu, tiem...tiem nu "galìgi neiet"... :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2015 : 2021. gada 03. decembris, 10:37:45 »
Tad "galīgi neiet" lielākajai daļai. Jo idejisko vakseru nav nemaz tik daudz. Turklāt daļa no tiem, kas sadūrās, lai ceļot varētu vai citādi ķeksīti ievilktu, tagad jūtas apkrāpti, saprotot, ka ar diviem "čiks un viss" nekas nebeigsies un nekāda "normālā dzīve" pārskatāmā nākotnē nespīd. Jā, un tie, kas pa vairākām dienām mira nost jau no pirmiem diviem "čikiem", nealkst pēc nākamajiem..
Pamazām jau cilvēkiem tās zvīņas no acīm krīt nost.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2016 : 2021. gada 03. decembris, 10:51:39 »
Tad "galīgi neiet" lielākajai daļai. Jo idejisko vakseru nav nemaz tik daudz. Turklāt daļa no tiem, kas sadūrās, lai ceļot varētu vai citādi ķeksīti ievilktu, tagad jūtas apkrāpti, saprotot, ka ar diviem "čiks un viss" nekas nebeigsies un nekāda "normālā dzīve" pārskatāmā nākotnē nespīd. Jā, un tie, kas pa vairākām dienām mira nost jau no pirmiem diviem "čikiem", nealkst pēc nākamajiem..
Pamazām jau cilvēkiem tās zvīņas no acīm krīt nost.
Mīļā kvadra, neskrien ratiem pa priekšu...apskatīsim, papētīsim kāds tas omikrons ir...varbūt tiešām, es ceru, ka vājāks, vājāks un izčākstēs kā ar visiem vīrusiem notiek....taču, ja tas draņķis būs mutējis sliktā virzienā un mirs pat bērni, tad pati aizskriesi vakcinēties...pagaidīsim

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2017 : 2021. gada 03. decembris, 11:35:32 »
Skrien pats pēc sava ašpadsmitā būūūstera, ES neskriešu nekur, i nesapņo. Es vēl dzīvot gribu un indēties netaisos.

Ļoti baidos, ka mirt sāks tie bērni, kurus vecāki vakcīnnazi uz indes poti aizstieps.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2018 : 2021. gada 03. decembris, 13:44:13 »
baidies tik par sevi, par citiem lai baidās arodbiedrība

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2019 : 2021. gada 03. decembris, 13:58:28 »
Nez par kādiem "citiem" tad man būtu jābaidās. Sen skaidrs, ka vakcinācija nav šķērslis transmisijai. Tik pašam varbūt piedod nemirstības ilūziju. Tā ka katrs durās tik priekš sevis, un nav tur ko cēlus mērķus klāt kabināt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2020 : 2021. gada 03. decembris, 14:17:17 »
varbūt vari sakomunicēt ar imunologiem un epidemiologiem. Padalīties ar zināšanām, citādi viņiem, nabadziņiem, nekas nav skaidrs. Acīmredzot, nav vēl ar kvadru aprunājušies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2021 : 2021. gada 03. decembris, 15:11:19 »
MAN nav nekādas vajadzības meklēt propogandas avofus, tie tāpat lec virsū no visien stūriem.  Ja TEV vajag, Tu arī meklē.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2022 : 2021. gada 03. decembris, 16:23:00 »
varbūt vari sakomunicēt ar imunologiem un epidemiologiem. Padalīties ar zināšanām, citādi viņiem, nabadziņiem, nekas nav skaidrs. Acīmredzot, nav vēl ar kvadru aprunājušies.
Bob, es nesen uzzināju, ka gudri vīrieši ar blondīnēm nestrīdoties! Viņi ar tām guļ! :in-love:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2023 : 2021. gada 03. decembris, 16:33:47 »
Jūs tak esat kvadrātgalvas, jums blondīnes nespīd..  :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2024 : 2021. gada 03. decembris, 17:01:50 »
Jūs tak esat kvadrātgalvas, jums blondīnes nespīd..  :rofl:

Pati tāda :P  /es arī blondōins/ :P :P
Iešāvu šodien trešo poti, diviem faizeriem pa virsu moderno. Cik novēroju, cilvēki pamatā pēc trešās arī nāk