Autors Tēma: Meistari  (Lasīts 5908 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Meistari
« Atbilde #45 : 2020. gada 27. novembris, 11:21:17 »
Vajag par pildījumu salikt lavandas ziepju gabaliņus, spraugas starp tiem piebērt ar sodu un pa virsu laminātu!  :smej:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #46 : 2020. gada 27. novembris, 15:16:00 »
es ieteiktu kaltētas lavandas, vislabāk tīra lina maisiņos

Atslēdzies Milka

« Atbilde #47 : 2020. gada 27. novembris, 17:04:52 »
Ai, nu beidziet smieties par mani, man pašai raudāt gribas. :(

Tā grīda nav mitra, viņa bija izžuvusi. Bet viņa ir šausmīgi nelīdzena un grubuļaina, ar visādiem 1-2 cm akmentiņiem iekšā (padomju laika būvniecība "na ļico", jo to tak neviens neredz).
Man bija doma kādas pāris dienas paturēt sodu ar smaržvielām, tad visu noslaucīt, nomazgāt un vēlreiz ostīt kādas pāris dienas.
Ja viss ok, tad izlīdzināt grīdu ar špakteli. Ar tādu kā bildē, remonta laikā visi dziļākie caurumi un robi sienās un grīdā tika aizpildīti un izlīdzināti.

Ko sakāt?
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. novembris, 17:10:36 no Milka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2020. gada 27. novembris, 17:47:03 »
Nevaru nesmieties, atkal uz ģipša pamata  :smej: Nerūgs?
"PUFAS", skan pārliecinoši ;)
Vienkārši ar cementa maisījumu aizpildīt nevar? Tas toč nemēdz rūgt :)
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. novembris, 17:53:33 no tuk »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #49 : 2020. gada 27. novembris, 18:06:48 »
Par tādu naudu var nobetonēt visu priekšnamu.
Aizbrauc uz Depo un paprasi pašizlīdzinošo javu.

Sakretu es kā visdārgāko atrasto te ieliku (nu labi, zināms ražotājs).

Var dabūt kaut ko, ko es nepazīstu, toties par viena Tava ģipša maisa cenu var nopirkt cik maisus betona?

Nevajag meklēt visdārgāko, un neliec ģipsi, ielej visparastāko betonu - izlīdzinošo slāni. Būs n reizes lētāk, toties nerūgs un nesmirdēs - akmeņi nesmird. Un pie viena līdzena grīda būs. Virsū būs viegli likt laminātu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #50 : 2020. gada 27. novembris, 18:23:03 »
vo! kā es teicu - pašislīdzinošo!!  Ģipsis ir labs, ka ātri sacietē, bet stiprība zema un mitrumā var sākt bojāties...lai gan - no kā koridorī mitrums??

paskaties javas (vakarā ieliesi, no rīta būs ciets):
https://www.verteks.lv/products/35081 vai https://celsim.lv/produkti/buvmateriali/sausie-maisijumi/1/1755/atlas-sam100-pasizlidzinosa-masa-gridam-5---30mm-25-kg

es domāju depiņā var abas dabūt. Iejauc vanniņā un ielej. Atlikumu podā negāz, aizdambēsi...
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. novembris, 18:28:15 no daddy »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #51 : 2020. gada 27. novembris, 18:27:42 »
Meitenes, paldies par atsaucību! :)

Pufu minēju, jo tāds jau bija izmantots.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2020. gada 27. novembris, 18:30:17 »
meitenes...  :thinking:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #53 : 2020. gada 27. novembris, 18:32:29 »
vo! kā es teicu - pašislīdzinošo!!

https://www.verteks.lv/products/35081 vai https://celsim.lv/produkti/buvmateriali/sausie-maisijumi/1/1755/atlas-sam100-pasizlidzinosa-masa-gridam-5---30mm-25-kg

es domāju depiņā var abas dabūt. Iejauc vanniņā un ielej. Atlikumu podā negāz, aizdambēsi...

Depo man nav tuvumā, bet cerams, ka tuvējā būvmateriālu veikalā būs.

Slieksnim stūros ir koka klucīši (laikam veco durvju kārbas bijušas balstītas?), uz tiem arī var liet virsū pašizlīdzinošo, vai viņi sāks pūt?

Un puiši!! Daddy, kad sāku rakstīt Tu vēl nebiji iekomentējis.  :big_hug:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2020. gada 27. novembris, 20:11:00 »
Pufu minēju, jo tāds jau bija izmantots.

Grābekļi... Grābekļi... Nu tak redzēji, ka nav savietojams ar Tavu grīdu. :D
Kāpēc tur mitrums un no kurienes, to Tev internetā nepateiks, bet tāpēc ielej kaut ko tādu, kam mitrums netraucēs. Koka klucīši var palikt. Ja viņiem virsa paliek virs betona, vispār ideāli.

Pašizlīdzinošo javu var dabūt visos būvmateriālu veikalos, vienalga, kas Tev tuvumā - Kurši, Krauta, Būvnievības ABC, Mājai un Dārzam vai vienalga kāds vietējais.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #55 : 2020. gada 27. novembris, 21:18:22 »
Grābekļi... Grābekļi... Nu tak redzēji, ka nav savietojams ar Tavu grīdu. :D
Kāpēc tur mitrums un no kurienes, to Tev internetā nepateiks, bet tāpēc ielej kaut ko tādu, kam mitrums netraucēs. Koka klucīši var palikt. Ja viņiem virsa paliek virs betona, vispār ideāli.

Pašizlīdzinošo javu var dabūt visos būvmateriālu veikalos, vienalga, kas Tev tuvumā - Kurši, Krauta, Būvnievības ABC, Mājai un Dārzam vai vienalga kāds vietējais.
Nu ne jau PUFU tas meistars iepļeckāja, bet PERFLIXu! Un uz šķidra uzlika plēvi un plēvei pa virsu laminātu! Tāpēc jau sāka smirdēt, ka nebija izžuvis.

PUFU es pati lietoju senāk, remonta laikā virtuves un nedaudz istabas grīdai! Tur viss ok, tika kārtīgi izžāvēts un tikai tad klāts lamināts. Un ne jau uz polietilēna plēves! Bet kā pienākas, uz speciāla materiāla.

Koka klucīšu augstums šobrīd ir vienā līmenī ar grīdu, ja liešu kaut ko virsū, viņi arī tiks ielieti. Tad varbūt Rotbandu var uzveidot pa virsu, jo tas neplūdīs kā pašizlīdzinošais? Bet tas jau arī ģipsis. Lai gan nedomāju, ka vaina ģipsī, ka smirdēja, bet tajā, ka neizžuva un piedevām vēl apakšā kaut ko citu arī vēl iepleckāja. Bet par PERLFLIKSu rakstīts, ka "Perlfix nedrīkst pievienot citus materiālus, jo to ietekmē var stipri mainīties līmjavas īpašības."

Ai, sviests tas viss  :banhead:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. novembris, 21:40:37 no Milka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2020. gada 27. novembris, 22:10:50 »
Ai, nu jau rakstīju, ka betonā atkarībā no sezonas BŪS vairāk vai mazāk mitrums. Labi. Ja tev tur siltā grīda visu gadu...

Kā domā, kāpēc uz tā betona pa virsu ko "iepļeckāja", a ? Kāpēc?
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. novembris, 22:22:35 no tuk »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2020. gada 29. novembris, 22:37:41 »
Kā tā smaka, pazuda beidzot???

Atslēdzies Milka

« Atbilde #58 : 2020. gada 29. novembris, 22:44:17 »
Kā tā smaka, pazuda beidzot???

Sodu ar smaržvielām izslaucīju, atlikumus izsūcu un turu visu laiku iekšdurvis atvērtas, lai vēdinās. Pelējuma smaku nejūtu, bet nedaudz vēl var just pretpelējuma ķīmijas smaku, kaut kāda jiftīga maita.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #59 : 2020. gada 30. novembris, 10:07:37 »
Sodu ar smaržvielām izslaucīju, atlikumus izsūcu un turu visu laiku iekšdurvis atvērtas, lai vēdinās. Pelējuma smaku nejūtu, bet nedaudz vēl var just pretpelējuma ķīmijas smaku, kaut kāda jiftīga maita.

bet lavanda?? pazuda? :)