Autors Tēma: Feisbuka tirgotavas mānīgie ļautiņi.  (Lasīts 1967 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Feisbuka tirgotavas mānīgie ļautiņi.
« Atbilde #30 : 2020. gada 26. novembris, 14:46:29 »
sapratu.(emīliju)

st citu ..mani, kurš patiešām komunicē visia izmeklēti un draudzējas(soc tiklu izpratnē) ar reti kuru(tur mana vesela atlases sistēma, kuru st citu jau esmu izmainījusi gadiem ejot:) :) ) izbriina..nukā jums tā uzklūp visādi brieZmoņi vecu klasesbiedru, korabiedru un citu nezināmu biedru veidā ?  :scratch: manā telpā neviens neielaužas bez mana akcepta... tik daudz regulējošo pogu... kā jau narčiks aprakstīja... :confused: nu lab nav man viss arī jāsaprot  :smoker:

bet darbā es neņemtu cilvēku  par kuru ir nulle informacijas googlei pajautājot :D :D (info var buut noslēpta un  var buut nepieejama, bet viņai ir jābuut nojaušamai)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2020. gada 26. novembris, 14:48:49 »
Es brīnos, kā var vispār šajos laikos kaut ko pārdot, tagad liekas, ka visiem viss ir, vairs pat nemēģinu. Ja ieleiku - atdod, tad arī - ne jau lupatas ņem, bet, piemēram, kaķa mājiņu vai ko tādu.
Es zinu tikai tos, kas paši (nejauši) ielikuši te savus vārdus. Senāk bija baigā interese pa ķēdīti meklēt vēl, kaut kurus pat atradu, bet vairs neatceros ne vārdus, neko. Kaut kā nav intereses, agrāk bija. Ja ir interese, gan jau visus var atkost. nu un ko ar šo infu tad darīt?  :rofl:
Ejot pie ārsta, trenera vai jebkur, kur darīšana ar svešinieku vai kur - vnm apskatos viņa profilu fb nez kāpēc. Piemēram, nesen tikai pēc fb izvēlējos 1 fizioterapeitu no 5 :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2020. gada 26. novembris, 14:54:53 »
jup..es arii vienmer pārbaudu dakteri soc tiklos pirms izvēlos :) un ja info nev ,tad eju meklet citu dr :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2020. gada 26. novembris, 14:56:31 »
Citāts: Amālija
Spārka, bet Tu jau esi atkodusi forumieśus  :mrgr:
Vienu, kas pati pieteicās kontaktiem sakarā ar iepriekšējo foruma reanimēšanas reizi, tā ir Emīlija. Vienu, ko no draugiem.lv zināju - Lumbergs. Kad foruma atjaunošanai skaitīja ziedojumus, es devu sev vārdu sūtītājus vispār nelasīt, un neesmu arī lasījusi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2020. gada 26. novembris, 15:00:50 »
Es laikam tā nevarětu. Nu - nelasīt. Es neteiktu nevienam, bet sildìtu sirdi ar informăciju.

« Atbilde #35 : 2020. gada 26. novembris, 15:29:30 »
Amālij - cik mīļi un atklāti  :big_hug:
Spārkai žetons par raksturu  :yes:

Es gan jau vārdus izlasītu, bet čekot FB utml. gan nečekotu.

Vēl par iepriekšējo - tipa atlases sistēma draugu apstiprināšanai, es tā nevaru brutāli atšūt visas skolasbiedrenes, kas man bija līdz 8.klasei, nākas apstiprināt, lai cilvēkus nesarūgtinātu. Pēc tam gan Ignore un vēl pēc kāda laika var klusiņām izdzēst pavisam :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2020. gada 26. novembris, 15:43:01 »
nevajag atšūt :) man gaidīšanas listē daži karājas jau 10it gadus :)  un tad man uznak pēkšņi kkāds bzdinks un apstiprinu :)
daži ir apstiprināti pēc 5-6i gadi,kad noteikti jau sen aizirsuši par tādu uzaicinājumu :)daži tiek izdēsti pēc 10it gadiem..visādi..

tagad sapratu ,kā tas notiek...
es filtrēju emocijas..kas ar to cilvēku saistās... ja labas, apstiprinu,ja vel neesmu droša vai jāpadomā..turpina karāties...

ja kkādi nepārcirstie mezgli..turpinu gaidīt..kad mezglu vairs nav, apstiprinu...vai ņebosj pat pati uzaicinu... :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2020. gada 26. novembris, 16:44:46 »
Nav obligāti paziņai :) Prikola pēc vari ko tādu iekomentēt svešam zaķim :D

Kā Tevi atrast FB?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2020. gada 26. novembris, 16:58:36 »
Par kategorismu un statistikai - Lelda Plāce aka Iveta Kļaviņa, vai kā es viņu tur nosaucu, kam rēķins uz cita vārda, godprātīgi paciņu atsūtīja. Ātri, tieši kā bildē, defektus neredzu.

Reizēm zābaks ir vienkārši zābaks. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2020. gada 26. novembris, 18:16:01 »
Kā Tevi atrast FB?
Pameklē, pameklē... Ja atradīsi, pasaki man arī :D

p.s. Manis tur nav ;)