Autors Tēma: Trilleri, asa sižeta - iesakiet  (Lasīts 573 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Trilleri, asa sižeta - iesakiet
« : 2020. gada 25. novembris, 14:10:05 »
meklēju, ieskatos, atmetu...nekas no filmām un seriāliem neieinteresē. Gribētu tādu filmu vai seriālu, kas pilnīgi iemet tajā, kas nav garlaicīgs. Esmu izmalusi man liekas visvisadas lapas un netflix un shortcut.
Sāku domāt, ka varētu vairāk skatīties asa sižeta filmas vai trillerus, bet tur arī neko jaunu nevar izdomāt, viss klišejiski, filmas sākumā vai vidū jau saproti, kas būs.
Iesakiet asa sižeta vai trillerus, vislabāk filmas - tādas, kur visu aizmirsti, kad skaties.
Detketīvus nē. Un noteikti tikai pēdējo gadu filmas, vecas nē.
Neesmu redzējusi nevienu šausmeni vai fantastiku vai mistiku, bet tās kaut kā pagaidām netaisos sākt skatīties.
Paldies :)

Mans favorītfilma, kurā seansa sākumā ievilku elpu un beigās izelpoju

https://www.youtube.com/watch?v=rAqMlh0b2HU

Atslēdzies Broms

Atb: Trilleri, asa sižeta - iesakiet
« Atbilde #1 : 2020. gada 25. novembris, 15:05:39 »
Aparistu Stambulas konvencijas bīdīšana, ST lēmums par ģimenes pazīmēm, Čaka ielas velojosla.
Kaut kas lēnāks un rāmāks - Rīgas "Dinamo" spēles KHL.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2020. gada 25. novembris, 17:16:38 »
Brom, es vaicāju par  filmām un seriāliem. Kādu faking  realitý showu Tu man iesaki, debils esi?  :rat:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2020. gada 25. novembris, 18:34:13 »
Brom, es vaicāju par  filmām un seriāliem. Kādu faking  realitý showu Tu man iesaki, debils esi?  :rat:
Eh Ti, Nāruc :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2020. gada 25. novembris, 19:01:02 »

« Atbilde #5 : 2020. gada 25. novembris, 20:20:21 »
Ha, taisni gribēju ierakstīt pie jaunatklātajiem seriāliem ar piebildi - Nārai neinteresēs  :rofl:
Sons of Anarchy - smuki baikeri, neparedzams sižets un, jo tuvāk beigām, jo vairāk asiņu. Lieliski uzņemta, fantastisks soundtreks.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!