220.lv šodien tirgoja Xiaomi ar mitrās uzkopšanas funkciju par 149,- eur, nopirku, tā ka vēlāk gaidiet atsauksmes
Nepagāja ne gads, kamēr sataisījos atsauksmi uzrakstīt

Un arī tagad piesēdos rakstīt tikai tā dunduka dēļ, jo viņš izlādējās pusceļā un pie darba datora netieku, jo negribās smago datorkrēslu cilāt augšā lejā, kamēr tur nav izmēzts. Tātad Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential (ciparus uz instrukcijas tā ij neatradu). Paredzēta arī kontrole caur apu, pirmo reizi viss smuki pieslēdzās, bet pēc ilgākās nelietošanas "device expired" un no jauna saslēgt ar apu tā arī neizdevās. Tas nekas, man der arī manuālais režīms, jo tāpat netaisījos viņu attālināti darbināt. Nu ko lai saka - prātā tāds drusku apdalīts padevies

vai arī gudrs, toties slinks - nu ļoooti mīl apiet visnetīrākās vietas

Tad ar roku, kāju jāliek viņam doties pareizajā virzienā - pieliek priekšā, kamēr viņš beidzot aizgriežas uz pareizo virzienu. Vai vienkārši aiznes un kā suni iebaksta ar degunu peļķē - reku i netīrs, tīri vecīt! Strādājot grid režīmā, tipa lai neviens lauciņš nepaliktu apstrādāts. Kā ta, kamēr viņš to "gridu" zīmē, riktīgi muļļājas, kamēr baterija nobeidzas. Tātad, ja man ar maniem 50 m2 reizēm vienas baterijas nepietiek, tad ar lielākām platībām būs vēl švakāk. Mazgāšanas funkcija - sorry, nevaru komentēt, jo esmu, kā tagad moderni teikt, "ar ierobežotām tehniskām spējām" - pirmo reizi tīrot putekļu konteineru, acīmredzot pamanījos izraut un ar visiem putekļiem iebērt miskastē arī starpsienu, kas nodalītu ūdens tilpni no putekļu tilpnes. Tagad man tur ir viens kopējs caurums, kurā krājas putekļi un ūdeni tātad liet nevar. Bet kopumā ar price-performance attiecību esmu ļoti apmierināta, uzkopšanu zināmā mērā atvieglot. Nu grīdas platības jāatbrīvo - jāsaceļ krēsli, jāsaceļ zeķes utml., bet tas jādara arī tad, ja plāno ar parasto putekļsūcēju darboties.