Autors Tēma: Roboti  (Lasīts 4524 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Roboti
« Atbilde #30 : 2021. gada 01. aprīlis, 08:21:27 »
Es nopirku ne gluži robotu. Izvērtējot vajadzības un platības, kā arī savus grīdas segumus, tapa lēmums par šādu (man ieteica, 2 nedēļas pētīju un - jā).https://www.kaercher.com/lv/maja-un-darzs/gridu-tiritaji/fc-7-cordless-premium-10557600.html

Tas nav robots, bet gudra švabra :) :) 
šitas tomēr jāvicina, robots pats rāpo :) 

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2021. gada 01. aprīlis, 08:43:12 »
Daddy, kad es pārsēžos pie kompja, ienāk prātā "ai, jāiet grīda pamazgāt". Un tas ir pauze, relax, un reizē pozitīvas emocijas par foršu tehniku. Nu nezinu ar tiem robotiem... nav man te tads Toričellī - tapat kads ķeblis jāpārbīda, sēžamais kubs, vadi japaceļ, paklājiņš jāpabīda... Šur tur jāieslēdz turbo... Švabra viegla, pati ripo, var regulēt virzienu ar pirxtu galiem

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2021. gada 01. aprīlis, 09:29:25 »
Robots ir ideāls darbdienām, vakarā atnāc, nav grīda jātīra, kāds jau parūpējies. Reizi nedēļā tāpat pašam jāuzkopj, plaukti, palodzes un vēl visādi stūri un kakti. Bet kopumā ļoti labi, ka darbdienu vakaros var vienkārši dīvānā atstiepties bez slotas vicināšanas. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2021. gada 01. aprīlis, 10:06:36 »
Robots ir ideāls darbdienām, vakarā atnāc, nav grīda jātīra, kāds jau parūpējies. Reizi nedēļā tāpat pašam jāuzkopj, plaukti, palodzes un vēl visādi stūri un kakti. Bet kopumā ļoti labi, ka darbdienu vakaros var vienkārši dīvānā atstiepties bez slotas vicināšanas. :)

cūcīgi dzīvojat, ja tik daudz putekļu... mēs (sieva) uzkopj 2x gadā :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2021. gada 01. aprīlis, 10:40:25 »
Forši, uz plauktiem ar pirkstu viens otram var zīmītes rakstīt, romancika  :mrgr:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #35 : 2021. gada 01. aprīlis, 11:22:09 »
Kļūst aktuāli, labprāt dzirdētu SF personāžu pieredzi. Tai ticu vairāk kā reklāmrakstiem un influenzeriem.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #36 : 2021. gada 02. septembris, 22:13:41 »
Mans secinājums - robots ir varbūt labs, ja vajag "plāniņa vidu" nokopt vai radīt sev iespaidu, ka baigi jau nu esi māju iztīrījis. Pieļauju, ka vīriešiem tas ir pietiekami, bet pat man - ne pārāk perfektai  tīrībniecei irobots ir tikai ķeksītim - iztīrīts. Varbūt ja ir bezmēbeļu istabas, nu, nezinu.

« Atbilde #37 : 2022. gada 14. maijs, 16:36:30 »
220.lv šodien tirgoja Xiaomi ar mitrās uzkopšanas funkciju par 149,- eur, nopirku, tā ka vēlāk gaidiet atsauksmes

Nepagāja ne gads, kamēr sataisījos atsauksmi uzrakstīt :) Un arī tagad piesēdos rakstīt tikai tā dunduka dēļ, jo viņš izlādējās pusceļā un pie darba datora netieku, jo negribās smago datorkrēslu cilāt augšā lejā, kamēr tur nav izmēzts. Tātad Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential (ciparus uz instrukcijas tā ij neatradu). Paredzēta arī kontrole caur apu, pirmo reizi viss smuki pieslēdzās, bet pēc ilgākās nelietošanas "device expired" un no jauna saslēgt ar apu tā arī neizdevās. Tas nekas, man der arī manuālais režīms, jo tāpat netaisījos viņu attālināti darbināt. Nu ko lai saka - prātā tāds drusku apdalīts padevies :) vai arī gudrs, toties slinks - nu ļoooti mīl apiet visnetīrākās vietas :) Tad ar roku, kāju jāliek viņam doties pareizajā virzienā - pieliek priekšā, kamēr viņš beidzot aizgriežas uz pareizo virzienu. Vai vienkārši aiznes un kā suni iebaksta ar degunu peļķē - reku i netīrs, tīri vecīt! Strādājot grid režīmā, tipa lai neviens lauciņš nepaliktu apstrādāts. Kā ta, kamēr viņš to "gridu" zīmē, riktīgi muļļājas, kamēr baterija nobeidzas. Tātad, ja man ar maniem 50 m2 reizēm vienas baterijas nepietiek, tad ar lielākām platībām būs vēl švakāk. Mazgāšanas funkcija - sorry, nevaru komentēt, jo esmu, kā tagad moderni teikt, "ar ierobežotām tehniskām spējām" - pirmo reizi tīrot putekļu konteineru, acīmredzot pamanījos izraut un ar visiem putekļiem iebērt miskastē arī starpsienu, kas nodalītu ūdens tilpni no putekļu tilpnes. Tagad man tur ir viens kopējs caurums, kurā krājas putekļi un ūdeni tātad liet nevar. Bet kopumā ar price-performance attiecību esmu ļoti apmierināta, uzkopšanu zināmā mērā atvieglot. Nu grīdas platības jāatbrīvo - jāsaceļ krēsli, jāsaceļ zeķes utml., bet tas jādara arī tad, ja plāno ar parasto putekļsūcēju darboties.                 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #38 : 2022. gada 15. maijs, 07:02:54 »
irobot nav novēroti aprakstītie trūkumi. Mja, tikai cena cita  :?:

Atslēdzies faraons

« Atbilde #39 : 2022. gada 10. jūnijs, 01:27:38 »
man ir visvienkāršākais irobot. jau gadus sešus. joprojām nebeidzu vien priecāties, ka viņu nopirku - īsta un vienkārša laime un apteksne vienā personā :)
starp citu, maziem sliekšņiem viņš raušas pāri; manējais lien pāri slieksnītim uz augšu vannas istabā :)