Autors Tēma: Aģentūra  (Lasīts 2778 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Atb: Aģentūra
« Atbilde #15 : 2021. gada 19. septembris, 13:01:25 »
Meita, jā. Paskaties Zani Jančevsku Svešajās kaislībās.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2021. gada 19. septembris, 15:24:45 »
kurš zin? ...Marta Jančevska ir vecās Jančevskas meita?...ja Zane bija liktenīgās sievietes tēls, tad meita vienkārši smuka!  :murmur:

jā, meita, man arī patīk, smuka un labi spēlē.

ps. hmm.par Isajevu, ko nozīmē kāds ir tāds ir? tad jau,  lai mani arī ņem JRT štatā, nu kā ir tā ir, kā mācēšu, tā spēlēšu. aktiera talants vai nu ir vai nav, manā skatījumā, viņam nav.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2021. gada 19. septembris, 16:17:08 »
Arī krievu izrādēs viņš tāds vienāds? (vrb tiešām latviešu valoda ierobežo aktieriskās dotības?)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2021. gada 19. septembris, 16:29:21 »
tā marta vai arta ļoti samāksloti runā. Zūd ticamības moments

Atslēdzies Milka

« Atbilde #19 : 2021. gada 19. septembris, 16:36:35 »
Paskatījos tās Aģentūras aktieru sastāvu.
Agate Krista. Viņas vecākiem laikam laba humora izjūta. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2021. gada 19. septembris, 16:57:01 »
tieši otrādi, šādas meitenes, kuras kāpj uz modes paneļa, māk tikai samāksloti runāt...tur viss pareizi tēla veidojumā

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #21 : 2021. gada 19. septembris, 17:02:08 »

Marta filmā nav Jančevskas meita. Viņa ir Marta dzīvē.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2021. gada 19. septembris, 17:11:17 »

Marta filmā nav Jančevskas meita. Viņa ir Marta dzīvē. A Marta ir tā sludinātāja?
Pofig. Vikmane foršāka kā Jančevska. A Marta ir tā sludinātāja?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2021. gada 19. septembris, 17:26:08 »
Pofig. Vikmane foršāka kā Jančevska. A Marta ir tā sludinātāja?
nē, M.Jančevska ir Daniela, tā kura dinozauriem solīja jūtūbi ar sporta vingrojumiem! :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #24 : 2021. gada 19. septembris, 17:58:42 »
sajaucāt galvu, es par šo Martu, seriālā Daniela

https://jauns.lv/raksts/izklaide/410600-zanes-jancevskas-daila-meita-iet-mammas-pedas

par Isajeva tēlošanu krievu izrādēs neko nezinu teikt. vispār tādas viņam ir? bet latviešu izrādēs vienmēr samocīta spēle.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2021. gada 19. septembris, 18:33:44 »
tā kā tas ir mistisks detektīvs, kur nevajadzētu meklēt patiesību, kur scenāriju rakstījuši Hermanis un Joņevs, kuriem laikam jau patāla nojausma par reāliem izmeklētajiem , tad Isajevs ir pat ļoti labs tajā tēlā...domāju, ka režisors tieši tādu ir gribējis un mans viedoklis, ka viņš absolūti nekrīt laukā no seriāla noskaņas...viņš ir savā vietā, ja kāds domā citādi, tad jāuzņem pašam savs seriāls!  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2021. gada 19. septembris, 19:01:22 »
par Isajeva tēlošanu krievu izrādēs neko nezinu teikt. vispār tādas viņam ir? bet latviešu izrādēs vienmēr samocīta spēle.
JRT izrādē "Soņa" Isajevs runā krieviski. Man šķita visnotaļ labi, un pati izrāde patika.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2021. gada 19. septembris, 21:53:40 »
tā kā tas ir mistisks detektīvs, kur nevajadzētu meklēt patiesību, kur scenāriju rakstījuši Hermanis un Joņevs, kuriem laikam jau patāla nojausma par reāliem izmeklētajiem , tad Isajevs ir pat ļoti labs tajā tēlā...domāju, ka režisors tieši tādu ir gribējis un mans viedoklis, ka viņš absolūti nekrīt laukā no seriāla noskaņas...viņš ir savā vietā, ja kāds domā citādi, tad jāuzņem pašam savs seriāls!  :)
100%

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2021. gada 08. oktobris, 15:16:12 »
Štrunts, kas tur domāts, bet Aģentūra ir reti garlaicīgs seriāls, tiku līdz3.sērijai, tad reizēm fonā, bet beigas nezinu. Un vēl melnbalts. Būtu vīlusies, ja par 50eiro būtu pirkusi.
Emīlija Benjamiņa ok seriāls, nekā jau īpaša, palēns, bet tāds gaumīgs.
Pārsteidza Dzelzis lomā, gandrīz nepazinu- it kā ir, it kā nav.
Par Zariņu vispār nejūsmoju, bet baigi labā. Patīk arī, ka ik pa sērijai katru ceturtdienu, tik aizraujošs nav, lai ienirtu uz visu dienu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2021. gada 08. oktobris, 15:53:04 »
Mākslas vārdā es Hermanim piedodu. Vismaz kaut kas atšķirīgs. UN redzams, ka aktieri nedragā rutīnā un jaunajā situācijā ir tā kā atpūtušies un spēlē no sirds.