Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81674 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #900 : 2021. gada 17. septembris, 11:30:22 »
Es vienkārši paskaidroju, ka ne visi Gobzema un Šlesera mītiņotāji, viņus gatavojas ievēlēt. Tieši tāpat kā Gobzems situāciju izmanto saviem mērķiem, tieši tā arī viņus izmanto. Man vienīgais pazīstamais cilvēks, kurš izrādās, dodas uz tiem mītiņiem. Kamēr tapa manikīrs, tad nu papļāpājām, kas un kā. Un jā, manikīre negrib nolīst pelēkajā zonā, bet jaunie lēmumi klientūru samazināja uz vismaz uz pusi. Pati ir vakcinēta, ja kas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #901 : 2021. gada 17. septembris, 11:36:10 »
Taisnības pasaulē, kā zināms, nav. Realitāte arī katram sava. Pārsvarā tomēr - mainīga. Realitāte. Par viedokli - vienalga.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #902 : 2021. gada 17. septembris, 11:36:11 »
Vīrs (antivakseris) izslimoja pa vieglo.Mēnesi klepus (vēl nav beidzies). Garša un smarža lēnām atgriežas. Švakums drusku. Mazmeitiņu aplaida. Slikta dūša un švakums nepilnu diennakti. Dabūja skplas sākumu nokavēt. Man (vakcinēta) tas pats diennakti. Pārējā lielā ģimene vakcinēta, gan jau vēl kādam bez simptomiem tika.
19gadīgā meitene (bija stāsts par grūtnieci) trešo nedēļu pie plaušu ventilācijas. Antivakseru ģimene. Mamma arī tika slimnīcā. Tētis vesels.
Piekrītu, ka nepotēšanās ir krievu rulete.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #903 : 2021. gada 17. septembris, 12:08:11 »
Tas taču elementāri. Galvenais parādīt kādu vainīgo. Reiz, prms 80+ gadiem, pie visām nelaimēm vainīgi bija ebreji. Kristāla nakti viņiem! [..]
 Atliek tikai padot FAS! liekot saprast, ka par to nekas nebūs...  Domājat "augsti izglītotā" vakcīnnazi plānā civilizētības kārtiņa izturēs?
Ja nu es vēl drīkstētu kusli iebilst par to, no kuras puses redzu agresiju.
Es neredzu "Vakcinēto partiju", kas aicinātu uz mītiņiem (citās valstīs arī grautiņiem), protestējot pret nevakcinēšanos. Es redzu otrādi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #904 : 2021. gada 17. septembris, 12:09:43 »
Es neredzu "Vakcinēto partiju", kas aicinātu uz mītiņiem (citās valstīs arī grautiņiem), protestējot pret nevakcinēšanos. Es redzu otrādi.

Loģiski - kurus žmiedz, tie spiedz - krievvalodīgie, varavīkšņainie, antivakceri u.c. nacionālās minoritātes :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #905 : 2021. gada 17. septembris, 12:41:05 »
Nuja. Protesti pret presēšanu saucas "agresija". Agresija, ka bez veselību un dzīvību apdraudošām injekcijām neļauj studēt, atlaiž no darba, liedz elementāras lietas, kā veikalus un sabiedrisko transportu... Kad kaušanai lemts lops pretojas dzīšanai uz kautuvi, tā no viņa puses ir bezkaunīga agresija...
Manuprāt, agresija pašlaik tiek izveikta no varas puses arvien lielāka presinga veidā. Latvietis, kam liegts darbs profesijā vai itālis, kam nu jau liegts vispār jebkāds darbs - kļūsti par lielceļa laupītāju vai mirsti badā - ir agresīvs...
Cilvēki negrib neko citu, kā vien to, lai viņus liek mierā un ļauj dzīvot.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #906 : 2021. gada 17. septembris, 13:10:11 »
veselību un dzīvību apdraudošām injekcijām

no visa tā blablabla šito, lūdzu, var pamatot?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #907 : 2021. gada 17. septembris, 13:26:09 »

Kājas aug vakcionēto koalīcijā. Loģiski, ka valdošā vara neaicina uz nemieriem, rullē pāri ar apšaubāmas kvalitātes normatīvajiem aktiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #908 : 2021. gada 17. septembris, 13:28:10 »

Cilvēki negrib neko citu, kā vien to, lai viņus liek mierā un ļauj dzīvot.

Es arī gribu, lai mani liek mierā un ļauj dzīvot - mana izpratne par šo gan ir atšķirīga. Man ir pieriebies turēt masku blakus uz galda, un uzlikt to, kad atnāk tāds principiālais apspiestais - es viņā šobrīd redzu draudu savai un savu vecāku veselībai. Jā, es zinu - ja saslimšu, es slimošu viegli, bet e snevaru atļauties slimot - pārāk daudz atbildību. Un nav kas aizvieto, šobrīd.

Tāda sajūta ka principiālajiem apspiestajiem kaut kā mazohistiski patīk visa šī situācija, kad mēs kā Dānijā - nevaram atcelt ierobežojumus, jo esam "visgudrākie".
Ņemsies, cietīs, izbaudīs ekšnu, lepnie putni.

Tā jau ir, nebaro, bet iedod skandālu... tā nu skandalē uz nebēdu... mītiņi, protesti, Gobzems - vadonis... dies`tēs`, kur es dzīvoju.  :fp:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #909 : 2021. gada 17. septembris, 13:31:45 »
Kādi gan draudi savai un savu vecāku veselībai, ja pats un vecāki vakcinēti?  :scratch:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #910 : 2021. gada 17. septembris, 13:33:21 »
Kādi gan draudi savai un savu vecāku veselībai, ja pats un vecāki vakcinēti?  :scratch:

Lasīt augstāk. Es negribu saslimt - arī viegli (to, ka vakcīna nevis pasargā no saslimšanas, bet gan smagas saslimšanas, jau takā vajadzētu zināt). Vai atnest kādam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #911 : 2021. gada 17. septembris, 13:42:51 »
Nu bet var vakcinēts no vakcinēta arī saslimt, nav jau 100% izlēgts. Un tāpat mutēs tas vīruss un centīsies izdzīvot un meklēs veidus kā. Bils jau draud ar nākamo un vēl briesmiīgāku vīrusu un pandēmiju. Ātri tāpat nekas nebeigsies un apkarošana vienas valsts ietvaros globāli neko nemaina. Āfrikā potēto cik?
Man kkā pilnīgi vienalga kā kurš izlemj, vakcinēties vai nē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #912 : 2021. gada 17. septembris, 13:44:19 »
Un ka to infekciju tikpat labi var atnest vakcinētais, un ar vēl lielāku varbūtību, jo oficiāli bez maskas staigā, no tā nemaz nav bail?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #913 : 2021. gada 17. septembris, 13:49:03 »
Baļķītis un skabardziņa. Latvijā sēdošs antivaksers ir pasaules ļaunums, bet kad jāvazājas pie nevakcinētiem svešās valstīs, tad viss uķi-puķi.

Un jā, tie ļaunie antivakseri lielākoties bija pirmie, kas iestājās par ierobežojumu atcelšanu visiem. Bet tak neļaus spēlēt ruleti, jo sāpīgi abi varianti - gan ja būs aplauziens un rulete neiestāsies, gan ja rulete iestāsies un nebūs uz kā fona ar savu vienīgo vaksinga gudrību izcelties.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #914 : 2021. gada 17. septembris, 13:50:06 »

Man kkā pilnīgi vienalga kā kurš izlemj, vakcinēties vai nē.
Man pa lielam arī, tikai negribas, ka nevakcinētie pārņem visus stacionārus un viņu dēļ palīdzība tiek atteikta citiem slimniekiem. Tikai tas.