Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 82034 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #60 : 2021. gada 06. janvāris, 09:09:05 »
Cik paskatos, kaut kăda greizo spoguļu karaļvalsts. Ir kaut kas aizliegts, bet kontrole nekăda, lielăkā daļa piekăś noteikumus.
tā nu gluži nav
Citāts
Par mājsēdes ierobežojumu neievērošanu piemēroti sodi pat 2000 eiro apmērā
katram policistu pie pakaļas nepieliksi :/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2021. gada 06. janvāris, 09:40:45 »
Aizliegumi un kontrole ir viens, bet atceros, pavasarī šeit forumā jautrojāmies, ka izolēties varētu tukšajās viesnīcās. Gandrīz gads pagāja, kamēr nu tam finansējums piešķirts un tāda iespēja pastāv.
Man šķiet, vēlēšanas tuvojas un sākas spalvu spodrināšana, tas arī viss.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #62 : 2021. gada 06. janvāris, 09:46:58 »
Śī nav ampelěśanăs un priekśvělěśanu kampaņa. Te dzīvības, veselība, ekonomika, izglītība. Esmu par striktăm metoděm. Mūsu cilvěki savādăk nesaprot. Diemžĕl.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #63 : 2021. gada 06. janvāris, 09:52:50 »
Metodes ta metodes, bet finansiālais atbalsts? Vinķele būtu finansu ministrs? Jeb saki - lai aizliedz visu un apsprāgst no bada?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #64 : 2021. gada 06. janvāris, 09:57:16 »
Tuk, ja kaut kas ir pieņemts, tas jăievêro. Nevis jāăkstās un jākrata pirksts: nu, nu, nu, tă darīt nav labi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2021. gada 06. janvāris, 10:07:00 »
Tuk, ja kaut kas ir pieņemts, tas jăievêro. Nevis jāăkstās un jākrata pirksts: nu, nu, nu, tă darīt nav labi.

Kā piespiedīsi ievērot ?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2021. gada 06. janvāris, 10:08:33 »

Metodes ta metodes, bet finansiālais atbalsts? Vinķele būtu finansu ministrs? Jeb saki - lai aizliedz visu un apsprāgst no bada?

Tas ir nākamais stāsts, kurš turpinās no pīļknābja-lācīša laikiem. jostu savilkšana. Esot 4 mlrd izdalīti Latvijai. KUR TIE IR? kaukādi simt miljoni budzēta deficīts...smieklīgi. KRĪZES LAIKĀ??!

acīmredzot valdība to nesaprot, ka ir "kara laiks" un papīrīšu taupīšana ir nevietā, kad jāglābj cilvēki. Visādiem biznesiņiem, tur jā, vienam pašam airbaltikam 250 mio...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2021. gada 06. janvāris, 10:19:39 »
Tas ir nākamais stāsts, kurš turpinās no pīļknābja-lācīša laikiem. jostu savilkšana. Esot 4 mlrd izdalīti Latvijai. KUR TIE IR? kaukādi simt miljoni budzēta deficīts...smieklīgi. KRĪZES LAIKĀ??!

acīmredzot valdība to nesaprot, ka ir "kara laiks" un papīrīšu taupīšana ir nevietā, kad jāglābj cilvēki. Visādiem biznesiņiem, tur jā, vienam pašam airbaltikam 250 mio...

Es jau par to pašu. Aizliegt var vienīgi finansiāli atbalstot. Arī lai kontrolētu vajag finansējumu. Amālija to nesaprot.

Varētu padomāt, ka ministrs kādu ārstē... Vinķele jau arī nav ārste.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #68 : 2021. gada 06. janvāris, 10:22:04 »

Kā piespiedīsi ievērot ?

Vispirms pamatīgi naudas sodi.

Man transportă un veikalos raudāt gribas no bezmasku mudakiem.

Par viesošanos zsv vispār neizteikšos.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #69 : 2021. gada 06. janvāris, 10:24:00 »
No naudas sodiem finansějums.
Bet es točna nezinu. Tăpěc esmu tur, kur esmu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #70 : 2021. gada 06. janvāris, 10:24:45 »

Es jau par to pašu. Aizliegt var vienīgi finansiāli atbalstot. Arī lai kontrolētu vajag finansējumu. Amālija to nesaprot.

Varētu padomāt, ka ministrs kādu ārstē... Vinķele jau arī nav ārste.

Jā. Austrālijā šīs lietas - aizliegumi, atbalsts un kontrole gāja roku rokā. Ok, arī neesot bijis vienkārši tam atbalstam pieteikties, meita ar draugu kaimiņiem palīdzējuši papīrus sarakstīt, bet kad nokārto, tad smuka naudiņa kontā katru mēnesi, izolējies un līksmojies.

bet ja pārkāp aizliegumus, un Tevi pieķet,  tad čarrrkt, naudiņa nost. tas ļoti motivē...

par aizliegumu ievērošanu - vispirms tautai jānotic, ka ir sūdi, ka aizliegumi pamatoti... - švāģers stāsta, ka UK grūž ārā no transporta tos, kam nav masku
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 06. janvāris, 10:30:51 no daddy »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2021. gada 06. janvāris, 10:25:18 »
Amālij. Pag, nav darba, nav naudas sodam. Un kurš par velti ķerstīs lai sodītu? Tu pati sabiedriskā kārtā? Tāda labdarība un misija? Mmm?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #72 : 2021. gada 06. janvāris, 10:31:45 »
Nav naudas sodam? Tad var părkăpt visu? Braukt pălī? Naudas ta nav. Tiesu izpildītăji.

Poliči, zemessargi. Transportă kontrole. Veikală bez maskăm në.

Ja kas, man tikko atteica zobărsts.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2021. gada 06. janvāris, 10:38:56 »
Šaubos, vai valsts kasi ar pārkāpēju tramdīšanu un sodanaudām diži papildināsi - kontroles izmaksas pārsniegs "ieņēmumus". Turklāt daļu sodu nekad neizdosies iekasēt, jo vainīgais pliks kā baznīcas žurka un nav pret ko vērst piedziņu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #74 : 2021. gada 06. janvāris, 10:41:31 »
Bomži pa viesu namiem nevalkăjās.