Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81841 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #90 : 2021. gada 06. janvāris, 21:59:30 »
Amālij, un ko TĀĀĀĀDU spēj zināt un izdarīt doks, ja atbrauc mājās tieši pāris minūtes pēc pagalma vidū (18.decembrī, ja kas, ne siltā vasaras vakarā) izceltā vājnieka? Ko citu, kā knapi kājās stāvošo, apjukušo večuku ņemt ap vidu un stiept mājā pie tikpat vecās kundzes. Un tajā brīdī pat neiedomāties - ak, kur mana maska, kur mans ķitelis?
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #91 : 2021. gada 06. janvāris, 22:49:59 »
Camm, saki - bez brīdinājuma vispār?  Un ko tad, nez, ja neviena mājās nebūtu bijis, kam "saņemt"?! Atpakaļ vestu, vai atstātu pagalmā decembra vidū?

« Atbilde #92 : 2021. gada 06. janvāris, 23:00:59 »
Camm, saki - bez brīdinājuma vispār?  Un ko tad, nez, ja neviena mājās nebūtu bijis, kam "saņemt"?! Atpakaļ vestu, vai atstātu pagalmā decembra vidū?

100 punkti, ka atstātu - es pēc pieredzes ar abiem saviem vecākiem vairs neloloju nekādas ilūzijas par mūsu medicīnas un aprūpes personāla iejūtību.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #93 : 2021. gada 06. janvāris, 23:03:48 »
gribētu es redzēt, kā ģimenes ārsti vakcinētu ar Pfizer. Katrā poļokļiņikā tagad jaudīgās saldētavas? :D
Dažas dienas varot parastā ledusskapī glabāt, bet ne ilgāk, tāpēc jābūt fiksas izlietošanas plānam.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #94 : 2021. gada 06. janvāris, 23:14:34 »
Būs valodniekiem ko plosīties, fiksšprice vai triecienšprice tā plānotā operatīvā špricēšana.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #95 : 2021. gada 07. janvāris, 08:36:58 »
Sapratu, ka pildīts lielākos iepakojumos un jāšķaida. Pēc atvēršanas arī fiksi jāizpotē, nav tā, ka katra vakcīnas deva atsevišķi. Bet varbūt nesapratu ko.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #96 : 2021. gada 07. janvāris, 09:40:34 »
Mani uzjautrina šīs rūpes par vakcīnu taras optimālu izlietojumu. Nez kāpēc par daudz dārgākām zālēm ķīmijterapijai šāda satraukuma nav, tūkstošus vērtas pudeles trešdaļa vai ceturtdaļa tiek vienkārši izlieta un neviens nedomā, ka no 3-4 pudelēm sanāktu vēl 5.deva. Jocīgi, va ne?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 07. janvāris, 11:22:16 no Spārka »
Visus sakost!

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #97 : 2021. gada 07. janvāris, 10:16:49 »
Amālij, un ko TĀĀĀĀDU spēj zināt un izdarīt doks, ja atbrauc mājās tieši pāris minūtes pēc pagalma vidū (18.decembrī, ja kas, ne siltā vasaras vakarā) izceltā vājnieka? Ko citu, kā knapi kājās stāvošo, apjukušo večuku ņemt ap vidu un stiept mājā pie tikpat vecās kundzes. Un tajā brīdī pat neiedomāties - ak, kur mana maska, kur mans ķitelis?
Es savă naivumă iedomăjos, ka doki ir tāda vienota kasta.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #98 : 2021. gada 07. janvāris, 10:57:21 »
Sapratu, ka pildīts lielākos iepakojumos un jāšķaida. Pēc atvēršanas arī fiksi jāizpotē, nav tā, ka katra vakcīnas deva atsevišķi. Bet varbūt nesapratu ko.
Es sapratu, ka vienā pudelītē 4 devas. Neatvērtu pēc izņemšanas no saldētavas var dažas dienas glabāt ledusskapī, bet atvērta jāizlieto  pāris stundās.

Nu "deficīts" taču! Aiz tamā arī kreņķis, ka postā neaiziet  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #99 : 2021. gada 07. janvāris, 11:25:29 »
Es savă naivumă iedomăjos, ka doki ir tāda vienota kasta.
vieni no lielākajiem intrigotājiem patiesībā (nav domāts personificēti)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #100 : 2021. gada 07. janvāris, 11:34:44 »
Daudz trakāk, nekā Ōperā. Kas tad tur, pāris lomu, bet te, augstākajā ešelonā -miljoni

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #101 : 2021. gada 07. janvāris, 13:04:23 »
Pabriks pilda tagad veselības ministra darbu....lai dod pavēli armijai sapotēt visus!....kareivji tak zin kā palīdzēt biedram kaujas laukā?...to tak regulāri trenē, tāpēc dūrienu ar šprici tak mācēs?...apbraukās visas mājas Latvijā un nedēļas laikā valsts būs sapotēta - dodiet tik vakcīnu!....jo kamēr tauta aizvilksies līdz ĢĀ pienāks 2022.gads....un atbrauks tāds brašs seržants pie Nāras vai kvadras, vai spēs pateikt nē?....un tad pat kvadra būs vakcinēta! :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #102 : 2021. gada 07. janvāris, 13:06:19 »
Pabriks pilda tagad veselības ministra darbu....lai dod pavēli armijai sapotēt visus!....kareivji tak zin kā palīdzēt biedram kaujas laukā?...to tak regulāri trenē, tāpēc dūrienu ar šprici tak mācēs?...apbraukās visas mājas Latvijā un nedēļas laikā valsts būs sapotēta - dodiet tik vakcīnu!....jo kamēr tauta aizvilksies līdz ĢĀ pienāks 2022.gads....un atbrauks tāds brašs seržants pie Nāras vai kvadras, vai spēs pateikt nē?....un tad pat kvadra būs vakcinēta! :)
Neaizmirsti, ka liela daļa NATO seržantu ir melnādaini un reizēm nesaprot pat angļu valodu. Tāds ja ieradīsies Kupravā vecenīti potēt - ij vakcīnu vairs nevajadzēs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #103 : 2021. gada 07. janvāris, 13:15:32 »
Neaizmirsti, ka liela daļa NATO seržantu ir melnādaini un reizēm nesaprot pat angļu valodu. Tāds ja ieradīsies Kupravā vecenīti potēt - ij vakcīnu vairs nevajadzēs
Bobi, ierosini iesaistīt NATO? ....tur tak vajadzēs visa bloka saskaņošanu, tas vēl uz pāris gadiem....nē, lai strādā mūsu armija un zemessardze, militārais budžets pacelts, tātad nauda ir dīzelim, lai ar tanku izbrauktu visus neceļus un no vakcinēšanās mežos noslēpušos kovidnoliedzējus arī sapotētu!   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #104 : 2021. gada 07. janvāris, 14:51:07 »
tak viņi šeit ir misijā un NATO ir vienota alianse. Kā Pabriks teiks, tā darīs