Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81633 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #210 : 2021. gada 03. februāris, 00:31:33 »
Tā haotiskā mētāšanās ar ierobežojumiem ir ņirgāšanās par cilvēkiem. Izlēkāšana līdzi viņu iknedēļas jaunievedumiem prasa ne tikai nervus, bet arī naudas ieguldījumus ne mazos. Manā dzimtā tikko tika izgrūsts gandrīz 1000, apgādājot ar datoru un atsevišķu galdu otrklasnieci, lai nodrošinātu tiešsaistes mācības vienlaicīgi ar vecāku attālināto darbu. Še tev, kaķim zem astes, tagad atkal varēs doties uz skolu, pietiks ar uzpurni...  :angry:   Protams, var jau sevi mierināt ar to, ka noderēs, kad atkal nākamreiz skolas slēgs....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #211 : 2021. gada 03. februāris, 00:39:31 »
Kašmars!!!!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #212 : 2021. gada 03. februāris, 08:11:59 »
Ierobežojumi ir - tauta bļauj, ierobežojumus maina, kaut ko atceļ, saprotot, ka jāmaina - tauta bļauj, ierobežojumu vairs nebūs - tauta turpinās bļaut. Tā laikam iekārtota cilvēka daba.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #213 : 2021. gada 03. februāris, 08:27:53 »
Es jau pie visa pieradu, nekas pat neuztrauc un netrūkst. Esmu dzīvojusi padomju laikos. Skats pa logu katru ritu tas pats. Dzīve kā dzīve  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #214 : 2021. gada 03. februāris, 08:49:23 »
Es jau pie visa pieradu, nekas pat neuztrauc un netrūkst. Esmu dzīvojusi padomju laikos. Skats pa logu katru ritu tas pats. Dzīve kā dzīve  :?:

Nār, kad izdosi Covid aforismus, šo neaizmirsti, BAIGIIII LAPS :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #215 : 2021. gada 03. februāris, 08:53:14 »
Ierobežojumi ir - tauta bļauj, ierobežojumus maina, kaut ko atceļ, saprotot, ka jāmaina - tauta bļauj, ierobežojumu vairs nebūs - tauta turpinās bļaut. Tā laikam iekārtota cilvēka daba.

Neko jau neatcēla, pamainīja tika, bet atkal bez kādas sajēgas.

Izdevēja solīja uz ST skriet - grāmatnīcas atvēra... varbūt citiem arī tā vajag darīt?? Lai Kariņš pamato tiesā, kāpēc rīves & pannas nedrīkst tirgot?! Tad 3x padomās, pirms kautko ierobežot...  :evil: 

PS. man arī nekā netrūkst, pat vecas mantas ārā sviežu!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #216 : 2021. gada 03. februāris, 09:13:04 »
Iesi uz RImi un Maximu - varēsi arī tikt pie pannām tagad. Tā es sapratu, ka laikam lielajās bodēs nebūs to preču ierobežojumu (bet jāgaida ceturtdiena, kad apstiprinās).
Tagad visi pensionāri un lauku ļaudis ies uz grāmatnīcām, jo tieši viņi esot tie, kas netiek pēc jaunām grāmatām - tā lielākā daļa rakstīja. Jaunie, tie jau mākot rīkoties un tiem ir internets. Ar to, pasarg dievs, negribu teikt, ka dikti forši, ērti un labi, ka grāmatnīcas un citi veikali ciet.

Atslēdzies reno

« Atbilde #217 : 2021. gada 03. februāris, 09:15:20 »

Reāli man traucē tikai tas, ka ir ziema.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #218 : 2021. gada 03. februāris, 09:26:14 »
Mans vīliens - izmēģināju 3td. It kā doma laba, bet lasītājā dabūt grāmatu nevar, tik no datora, planšetes, mobilā var lasīt. Nu, labi, mobilais vienmēr līdzi, it kā ērti, taču tie burti... nekādi nevarēju pieregulēt izmēru - vai nu burti, vai burti
Nu, lūk, ir par ko pabrēkt
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #219 : 2021. gada 03. februāris, 09:39:48 »
Grāmatnīcas atvēra, lai nebūtu jātiesājas ST. Novēlu arī citiem tirgotājiem būt tikpat apņēmīgiem, lai ietu līdz tiesai. Mēbeļniekiem, piemēram. Viņu salonos jau nebūtu nekādu problēmu ieturēt ne distanci, ne 25, ne 50 km uz cilvēku.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #220 : 2021. gada 03. februāris, 10:24:27 »
Mans vīliens - izmēģināju 3td. It kā doma laba, bet lasītājā dabūt grāmatu nevar, tik no datora, planšetes, mobilā var lasīt. Nu, labi, mobilais vienmēr līdzi, it kā ērti, taču tie burti... nekādi nevarēju pieregulēt izmēru - vai nu burti, vai burti
Nu, lūk, ir par ko pabrēkt
Nu tā tomēr ir bibliotēka, nevis tu iegūsti grāmatas savā īpašumā. Bet burtus es varu regulēt, kā man tīk, nav tikai mini vai maxi iespējas. Ir arī visas iespējas pa vidu. Ja kaut kas nestrādā, kā vajadzētu vai citi jautājumi, tur droši var rakstīt un jautāt - kad man bija jautājumi, veikli atbildēja.

« Atbilde #221 : 2021. gada 03. februāris, 10:54:02 »
Tā haotiskā mētāšanās ar ierobežojumiem ir ņirgāšanās par cilvēkiem. Izlēkāšana līdzi viņu iknedēļas jaunievedumiem prasa ne tikai nervus, bet arī naudas ieguldījumus ne mazos. Manā dzimtā tikko tika izgrūsts gandrīz 1000, apgādājot ar datoru un atsevišķu galdu otrklasnieci, lai nodrošinātu tiešsaistes mācības vienlaicīgi ar vecāku attālināto darbu. Še tev, kaķim zem astes, tagad atkal varēs doties uz skolu, pietiks ar uzpurni...  :angry:   Protams, var jau sevi mierināt ar to, ka noderēs, kad atkal nākamreiz skolas slēgs....

Gandrīz tā kā off-topiks -- vienā ziņu portālā nesen bija raksts par vientuļo māti, kura nevar atļauties savam bērnam mājās atsevišķu datoru skolai, skolotāji rausta plecus par tiem datoriem, kas it kā bijuši piešķirti tieši šādiem gadījumiem, bet pats trakākais bija komentāri - tā vietā, lai vismaz beidzot pelnīti zākātu valdību, tika ar dubļiem nolieta pati sieviete - lūzere, nejēga, paņem uz nomaksu...    Vai nu pēkšņi visi komentētāji tik bagāti, vai galīgi empātiju pazaudējuši (kaut viņiem laikam tāda nekad nemaz nav bijusi).
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #222 : 2021. gada 03. februāris, 11:05:50 »
Varēja tas potēšanas birojs katru mēnesi no savas dāsnās algas vienam bērnam datoru nopirkt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #223 : 2021. gada 03. februāris, 11:11:27 »
Komentāri pie jebkura raksta pārsvarā pīīī, par jebkuru tēmu.
Iespaids, ka visos portālos komentē vieni un tie paši komentētāji. Tie viedokļi atspoguļo komentētāju labīlo psihisko stāvokli, tas arī viss.
Ja DD jānodrošina viss darbam mājās, tad attiecīgi arī skolai. Nav taču tāda likuma, ka katrā mājsaimniecībā vispār jābūt datoram.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 03. februāris, 11:16:48 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #224 : 2021. gada 03. februāris, 11:58:39 »
Škrobe jau ir par to, ka haotisko ierobežojumu pieņēmēji absolūti nerēķinās ar to, ka viņu fantāzijas lidojumu realizēšana dzīvē prasa no izpildītājiem resursus - laiku, darbu, naudu. Var šovakar vēlā vakarā izziņot, ka rīt no rīta nedrīkst tirgot pusi preču, un pofig par to, kā nakts laikā saprogrammēt kases un norobežot piekļuvi.  Darbadienās tirgojam, brīvdienās netirgojam. Nē, tirgojam visu nedēļu, bet tikai lielajos veikalos, mazos - ciet. Utt., uttt. Nē, davai visus vaļā, tikai tirgot gandrīz neko nedrīkst... Uz cilvēku n m2!  Nē, 2n m2! Vieglāk pakārties, nekā šādos apstākļos darbinieku darba grafiku sabīdīt. Zeķes var, apenes nevar. Nē, tagad var arī apenes, ja turpat tirgo arī pārtiku...
Jūs tajā visā saskatāt kādu loģiku??!!
Ta bērni klātienē, te neklātienē. Da ja zinātu, ka tā neklātiene tikai uz divām nedēļām, iztiktu šobrīd bez papildus datora pirkšanas.

Uz tā visa fona mani 3,50 eur par šobrīd par nederīgu atzīto sejas vairogu ir pilnīgas pupu mizas, protams.