Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81545 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #330 : 2021. gada 13. februāris, 00:33:09 »
Kovida tēmu čupām un kur iederas mans monologs - h un v vz.
Es arvien vairāk viļos cilvēkos.
Noturējos, bet gandrīz ar mammu satrīdējos. Ir taču diplomēta/pensijā/ ķīmiķe. It kā seko un filtrē...
Man stāsta, ka viņas paziņa, mediķe, kura strādājot Valkā, iekš fb stāstījusi, ka Igaunijā masku lietošana esot gandrīz pēc brīvprātības principa.
2 klik un reku Tev Igaunijas AM lapa.
Saku, ka tā paziņa melo.
MELO? Kāda jēga viņai melot?!
Nezinu, bet meli tak pierādīti.
Dēls, kas ir patiesība?
Mamm, man nāk miegs, iešu gulēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #331 : 2021. gada 13. februāris, 07:09:59 »
Dēls, kas ir patiesība?
Mamm, man nāk miegs, iešu gulēt.

Patiesība ir tur ārā (c) tX-f  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #332 : 2021. gada 13. februāris, 21:05:06 »
Man patīk tas virsraksts..
https://www.la.lv/sikstula-ciesanas
Bet, ja, bija interesanti izteikumi un domugājieni ministriem par šo vienreizējo nieka pabalstu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #333 : 2021. gada 14. februāris, 11:46:31 »
Brom, saprotu Tavu mammu un ticu viņas paziņai :) Vai kaut kur raksta, ka Igaunijā ir vaļā kafejnīcas, spa, interešu izglītība, naktsklubi līdz 21? Tallinā kkas stingrāk, bet āspus viss bumbās. Protams, ir distance un noteikumi, bet strādā. Neraksta. Bet es kaimiņos, es zinu. Par Zviedriju - nupat znots bija atbraucis, nu, tur jau visi zina - dzīvo kā cilvēki, nekādu masku.
 Ta es ne jau par to, ka vajag vai nevajag, bet ticēt tagad kkādām oficiālajām lapām...nu nezinu. Reāls cilvēks reālā vietā - tam ticu.
Tāpat kā visa skaistumkopšana ciet. Varbūt Rīgā. Mūsus meistares(protams, ar izņēmumiem) strādā un vēl atsaka gribētājiem. Un ne jau dzīvokļos pieņem, turpat savos saloniņos, tikai aizslēdz durvis :). Protams, Rīgā lielie saloni to nevar atļauties.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #334 : 2021. gada 14. februāris, 12:48:45 »
Man patīk tas virsraksts..
https://www.la.lv/sikstula-ciesanas
Bet, ja, bija interesanti izteikumi un domugājieni ministriem par šo vienreizējo nieka pabalstu.
Domugājiens tipisks Latvijai.
Princips Nr.1 - Nevar visiem kaut ko sadalīt vienlīdzīgi (izņemot deputātu un ministru algas). Vajag komisiju komisijas galā, kas izvērtē, cik katram pienākas!
Princips Nr.2 - Princips 80/20 darbībā. Tā kā pastāv varbūtība, ka kaut ko sadalot "uz galviņām", 20% saņēmēju, tas nepienāktos, viņi nepratīs to izlietot utt., tad 80% no sadalāmās summas izlietojam tās administrēšana (komisijas, biroju utt.), lai atlasītu tos 20%, kam tad piešķirt pabalstu (algas pielikumu utt.)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #335 : 2021. gada 15. februāris, 10:10:57 »
UK no marta visas skolas vaļā,āra kafejnīcas drīkstēs darboties, palēnām sāk skaidroties. Līdz maijam prognozē puslīdz normālas dzīves atsākšanos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #336 : 2021. gada 15. februāris, 19:18:34 »
UK no marta visas skolas vaļā,āra kafejnīcas drīkstēs darboties, palēnām sāk skaidroties. Līdz maijam prognozē puslīdz normālas dzīves atsākšanos.

cilvēkiem dzirdot labas ziņs, labāk paliek... man kalendārs rāda tik 15. februāri, pa 2 nedēļām viss kas var notikt :)  uznāks tāds lockdown, ka nopirsties nevarēsiet...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #337 : 2021. gada 16. februāris, 14:22:10 »
Kā jums vakar Aizliegtais paņēmiens?
Igaunijā saslimstība līdzīga, bet viss darbojas, protams, ar ierobežojumiem. Skaistumkopšana nekad nav bijusi ciet. Teātri, bāri, skolas. Un maskas skolā liek pēc izvēles.
Igauņi vismaz saprot, kā dzīvot.
No Igaunijas un Lietuvas tūrfirmas lido uz Ēģipti, no Latvijas jau gadu aizliegts.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #338 : 2021. gada 16. februāris, 15:01:05 »
Tikai igauņi stipri velk uz to, ka visu drīz vērs ciet - cipari šiem nav labi. Tikmēr Lietuvā pēc stingrajiem ierobežojumiem tagad sāk vērt šo un to vaļā. Laikam jau nav vienas pareizās un vispareizākās metodes.

Atslēdzies mary

« Atbilde #339 : 2021. gada 16. februāris, 15:44:42 »
Kā tur ar nebūtu, mūsu valdība līdz šim ar ierobežošanu ir totāli pārspīlējusi. Kāpēc nevarētu darboties lielie veikali ar savām plašajām telpām? Un vai viņi nesaprot, ka jo ilgāk viss būs slēgts, jo vairāk visi gāzīsies gāzīsies tajos veikalos iekšā. Vajadzēja atvērt jau vismaz janvāra vidū. Un tie 25 kvadrātmetri uz cilvēku  :fubar: . Vienvārdsakot, apnicis un dusmas! :angry:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #340 : 2021. gada 16. februāris, 15:56:07 »
Nu tie šībrīža 25 m2 ir pilnīgs pī. Cilvēki nosaluši stāv salā ārā pie veikala. Mazajiem veikaliņiem vispār vāks, kurš tur ies, ja vairāk par vienu cilvēku nevar iekšā laist. Pofig par saaukstēšanos vulgaris, vai ne...
Tajā pašā laikā kāpēc nevar strādāt Mēbeļu nams, piemēram. Cik cilvēku tajā milzu šķūnī vielaicīgi pastaigājas? Daži pa visu stāvu. Bet kaut kas vismaz kustētos, kāds kādu virtuvi pasūtītu vai dīvănu.

« Atbilde #341 : 2021. gada 16. februāris, 18:46:24 »
Es šodien ar pastāvēju ārā. Nosalt nepaguvu, tikai pāris penši bija priekšā. Toties iekšā kādi 2m (mazā Maxima, tur požizņi nekad 2 m nevienā virzienā nav bijuši brīvi)  :rat:
Un pie kases - kamēr es kravāju savus pirkumus, blakus renītē (katrai kasei ir divas tādas, jūs tak zināt) sakrīt jau nākošie pirkumi un 2 sievišķi plus 7 gadīgs meitēns, savējos pakodami, riktīgi trinās gar mani, nekādas distances tur nebija. Vot i jautājums, nafiga man ārā bija jāsalst? 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #342 : 2021. gada 16. februāris, 20:15:10 »
Salsti par Latvijas valsti  :rofl: Dzeja

Atslēdzies reno

« Atbilde #343 : 2021. gada 16. februāris, 20:28:38 »
Manā Maximā ātrāk nesāka nākošo apkalpot, kamēr iepriekšējais nebija savas paunas savācis
Sestdien nekādas rindas laukā nebija

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #344 : 2021. gada 16. februāris, 21:35:46 »
Man tuvākā ir XX Maxima, ja veidojas rinda, ārā uz ielas nav jāstāv, iekšā ir gana garš gaitenis. Bet ziniet, kas bišķi besī - katram jāņem rati. Ja atnāk ģimene, iekšā laiž tikai, ja katram ir savi rati. Šie ieiet, pirkumus krāmē vienos ratos, bet liekie tiek pamesti kur pagadās. Toties veikalā cieša tuvība neveidojas, jāmanevrē ar ratiem starp citiem ratiem. :)