Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81503 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #360 : 2021. gada 26. februāris, 10:15:08 »
Ķīna ir tikpat tālu un sveša kā Sīrija.

Tad, kad rādīja to durvju metināšanu, vīruss vēl nebija Eiropā. Tas bija kaut kur tur pie ķīniešiem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #361 : 2021. gada 26. februāris, 10:16:32 »
Bet infekcijas pārnese ir reāls drauds. Jeb ja Tu to arī noliedz, tad es necīnīšos, lai kādam pierādītu, ka zeme ir apaļa

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #362 : 2021. gada 26. februāris, 10:21:55 »
Citāts: Trix
Viens no vislabākajiem cilvēku psihes ietekmēšanas līdzekļiem cietumos un koncentrācijas nometnēs - tu nekad nezini, kas būs rīt.
Lai līdz šim nonāktu, vispirms ir jābūt totalitārisma stadijai.
Cilvēka psihe ir diezgan lokana.
Es nepiekrītu kvadrai, ka būtu jēga "cilvēkus di@sināt un besīt, lai davestu tiktāl, ka piekrīt jebkam, lai tikai di@sināšanu izbeigtu. "
Kurš no mums ir stadijā "piekrist jebkam"?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #363 : 2021. gada 26. februāris, 10:24:36 »
Bet infekcijas pārnese ir reāls drauds. Jeb ja Tu to arī noliedz, tad es necīnīšos, lai kādam pierādītu, ka zeme ir apaļa

Kā neatceros valsts televīzijā filmu pie Ebola un vēl visādu citādu "draudu" vīrusu parādīšanās...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #364 : 2021. gada 26. februāris, 10:25:48 »
Kā bija "drauds" ebola, putnu gripa, Zikas vīruss un pārējie pēdējos padsmit gados parādījušies vīrusi (kas ātri vien pazuda), tā arī šis ne ar ko citu sākumā neatšķīrās. Tieši tāpat uztverams kā "nu ir, vīruss, atnāks, aizies". Iepriekšējā "briesmīgo" vīrusu pieredze nedeva pamatu, lai uzskatītu, ka šis būs savādāks. Par to es runāju, nevis par vīrusu pārnesi. Ka sākumā, kad šis ne ar ko neatšķīrās no agrāk bijušās cūku un putnu gripas, jau panesās filmas par aizmetinātām durvīm un baiso karantīnu. Es neko tādu neatceros nevienā no iepriekšējiem vīrusu uzliesmojumiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #365 : 2021. gada 26. februāris, 10:26:40 »
Es nepiekrītu kvadrai, ka būtu jēga "cilvēkus di@sināt un besīt, lai davestu tiktāl, ka piekrīt jebkam, lai tikai di@sināšanu izbeigtu. "
Kurš no mums ir stadijā "piekrist jebkam"?

Daudzi. Palasi Cāli kaut vai. Tur ļoti biežs viedoklis ir "es potēšos, lai tikai tas viss beidzas". Turklāt bieži ar piebildi, ka domas par piesardzību pret vakcīnu vai nevēlēšanos potēties ir mainījušās, lai tikai varētu normāli dzīvot.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #366 : 2021. gada 26. februāris, 10:30:47 »
Citāts: Trix
ļoti biežs viedoklis ir "es potēšos, lai tikai tas viss beidzas".
Mēs pārejam uz tēmu, ka vakcīnā ir 5G čipi? Potēšanās nav gluži "piekrišana jebkam".
Bet, ja nu cilvēce tiešām būtu tik viegli manipulējama, tad neko labu arī nebūtu pelnījusi. :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #367 : 2021. gada 26. februāris, 10:33:42 »
Mēs pārejam uz tēmu, ka vakcīnā ir 5G čipi? Potēšanās nav gluži "piekrišana jebkam".
Bet, ja nu cilvēce tiešām būtu tik viegli manipulējama, tad neko labu arī nebūtu pelnījusi. :mrgr:

Tas bija viens piemērs par to, kā cilvēki maina savu viedokli, lai tiktu atpakaļ pie normālas dzīves. Neskatoties un vakcīnas straujo izstrādāšanu, puspabeigtajiem klīniskajiem pētījumiem, runām par blaknēm, haosu vakcīnu iepirkumos utt. Maina viedokli un ir gatavi pieņemt to, ko iepriekš negribēja pieņemt.

Čipu un 5G līniju es šeit neattīstīšu.

Cilvēce IR viegli manipulējama.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #368 : 2021. gada 26. februāris, 10:37:00 »
Palasi Cāli kaut vai.

Dienas citāts.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #369 : 2021. gada 26. februāris, 10:38:31 »
Jo ilgāk un vairāk saskaros ar citiem mediķiem, tik negantākas domas nāk prātā. Trakākais, ka visādas vadlīnijas un priekšrakstus izstrādā tieši prātā apdalītie darboņi.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #370 : 2021. gada 26. februāris, 10:39:05 »

Dienas citāts.

Tāda pati vietne kā šī, kur tauta _ilgstoši_ dalās ar viedokļiem.
Ar tādiem pašiem panākumiem varat palasīt feisbuku vai draugus. Vienkārši tautas viedokļu sakopojums.

Es runāju par tautas viedokli, nevis par žurnālistu [apmaksātajām] publikācijām.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #371 : 2021. gada 26. februāris, 10:44:13 »
Cilvēce IR viegli manipulējama.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #372 : 2021. gada 26. februāris, 10:47:05 »
Ja jau di@sināt, tad tā nopietni.
A kurš tur tups vai viltīgs - vvz :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #373 : 2021. gada 26. februāris, 10:52:55 »
Pāris dienas iepriekš kkur lasīju, ka nav reģistrēts neviens gripas gadījums šogad.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #374 : 2021. gada 26. februāris, 10:57:09 »
Brom, šādi jau vieglāk radīt iespaidu par darba procesu, nekā izmeklēt krimināllietas, kas blāķos guļ seifā un arhīvā :)

Bet vispār  :scratch:  nav pateikts, kas tas par pagarinātāju  :rofl: