Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81943 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #375 : 2021. gada 26. februāris, 10:58:31 »
Gripa apprecējās ar covidu un pārgāja vīra uzvārdā  :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #376 : 2021. gada 26. februāris, 11:00:29 »
tas tiešam izskatās pēc attiecību kārtošanas...galvenais, ka vienai pusei ir vara un pagoni! :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #377 : 2021. gada 26. februāris, 11:11:04 »
Par gripu elementāri, Vatson: ierobežojumi, higiēnas pasākumi iedarbojas uz visiem vīrusiem, arī gripu, kura, turklāt, ir mazāk lipīga nekā covids.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #378 : 2021. gada 26. februāris, 11:14:24 »
Gripa apprecējās ar covidu un pārgāja vīra uzvārdā  :mrgr: :mrgr:

Pērn bija tāds jociņš, ka kovida vīrusam vajag sievusu, kas neļauj vazāties apkārt. Skatos, ka Gripa tāds sūdīgs sievuss, Kovids tik un tā blandās pa tusiņiem. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #379 : 2021. gada 26. februāris, 11:19:49 »
Par gripu elementāri, Vatson: ierobežojumi, higiēnas pasākumi iedarbojas uz visiem vīrusiem, arī gripu, kura, turklāt, ir mazāk lipīga nekā covids.
Par šito nupat ar kolēği diskutējām.
- Vot, higiēna, maskas...
- Bet kāpēc tad tās maskas pret covidu nepalīdz? Tieši otrādi, kā rudenī sākām lietot, skaitļi debesīs saskrēja.
- Abet nepareizi tās maskas nēsā, velk zem deguna, nemaina..
- Bet kā tad tās nepareizi nēsātās maskas pret gripu sargā?
-....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #380 : 2021. gada 26. februāris, 11:22:40 »

Nu jā, mazāk tusē arī. Un tomēr tas "neviens" nedaudz mulsina...
Bet adenovīrusiem u.c. respiratorajiem roku mazgāšana un maskas netraucē.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #381 : 2021. gada 26. februāris, 11:30:34 »
Apgalvot, ka gripa nevienam nav atklāta ir maldinoša informācija.
Skatīt SPKc mājas lapā ievietoto informāciju
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 10. novembris, 13:30:10 no Spārka »

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #382 : 2021. gada 26. februāris, 11:34:46 »
Daži. Bet relatīvi - tikpat kā neviens...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #383 : 2021. gada 26. februāris, 11:41:35 »
 :rat: baigais brīnums...Cilvēki liek maskas, mazgā rokas, netusējas, puņķaini un klepaini nevelkas uz darbu, jo tas tagad ir aizliegts..un brīnās kāpēc tik maz ar gripu slimo. Tā pilnīgi noteikti ir sazvērestība!!! :sarcasm:  Ar cilvēci tiek manipulēts, jo visi ir tik manipulējami :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #384 : 2021. gada 26. februāris, 11:46:36 »
:rat: baigais brīnums...Cilvēki liek maskas, mazgā rokas, netusējas, puņķaini un klepaini nevelkas uz darbu...

Par to arī brīnos, kur tos punķu/klepu vīrusus ar maskām un tīrām rokām bez tusēšanas saķer, bet gripu nē... :?:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #385 : 2021. gada 26. februāris, 11:58:22 »
gripa nav tik lipīga
Tagad kaut kāds jauns šausmonis esot samutējies Kalifornijā

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #386 : 2021. gada 26. februāris, 12:32:30 »
Jā - un putnu gripa diemžēl IR LATVIJĀ! Neko neesat dzirdējuši par beigtajiem gulbjiem u.c. savvaļas putniem, kuri no putnu gripas nobeigušies?Un ka visiem mājputnu audzētājiem aizliegts putnus laist ārā?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #387 : 2021. gada 26. februāris, 12:41:13 »
Putnu gripa pārnesas starp cilvēkiem? Domāju, var inficēties no putniem, bet ne cilvēks no cilvēka. Nu varbūt kļūdos... :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #388 : 2021. gada 26. februāris, 16:22:29 »
Jā - un putnu gripa diemžēl IR LATVIJĀ! Neko neesat dzirdējuši par beigtajiem gulbjiem u.c. savvaļas putniem, kuri no putnu gripas nobeigušies?Un ka visiem mājputnu audzētājiem aizliegts putnus laist ārā?
Esmu gan dzirdējusi. Visu nedēļu ar to vien nodarbojos, ka velku sietus un pārvietoju putnus. Visus iepriekšējos gadus mocījām putnus pa telpām, jo putnu gripa VARĒTU atnäkt līdz Latvijai, šogad it kā esot atnākusi.Ir tā vai nav, kas to zina, bet putniem jāmocās telpās. Ne visi to pārdzīvo...

P.S. Nepērciet nekādas  ''bio'' olas, nav vērts, bio pie mums nav pašlaik iespējams pēc definīcijas. Ja nu vienīgi kaut kur dzìļi paslēpts no svešām acīm...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #389 : 2021. gada 26. februāris, 17:24:03 »
Citāts: Trix
Tāda pati vietne kā šī, kur tauta _ilgstoši_ dalās ar viedokļiem.
Ar tādiem pašiem panākumiem varat palasīt feisbuku vai draugus. Vienkārši tautas viedokļu sakopojums.

Es runāju par tautas viedokli, nevis par žurnālistu [apmaksātajām] publikācijām.

Atceries to momentu 3 musketieros, kur kardināls piedāvā d'Artanjanam dienēt savā gvardē? Viņš atbild:
"[..] visi mani draugi ir musketieru un karaļa gvardistu vidū, turpretī mani ienaidnieki, tā nu nejauši sagadījies, kalpo jūsu eminences gvardē."

Es to ne par draugiem vai ienaidniekiem.
Bet tā nu nejauši ir sagadījies, ka mani draugi un vnk random FB cilvēki, kuru viedokli esmu novērtējusi pirms visas šīs šļuras, domā aptuveni kā es. Un nebūt nav " gatavi piekrist jebkam".
Savukārt, tie, kurus vienmēr esmu uzskatījusi par bezsmadzeņu idiotiem vai nejauceņiem... nu jā, jūs sapratāt.