Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #390 : 2021. gada 27. februāris, 00:19:49 »
Apdomāju - manā lokā labticīgie pret ķeceriem ir apmēram attiecībā 40:60.
Un diemžēl ir viens otrs cilvēks kurā jūtos vīlusies...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #391 : 2021. gada 27. februāris, 14:40:08 »
Absurda teātris.
Veikaliņā drīkst būt tikai 1 pircējs. Veikaliņš savi 10m garumā un pircējs varētu pārvietoties uz kases pusi, mierīgi maksāt, kamēr nākamais nāk iekšā un sāk sirot pa plauktiem. Tas, kas pie kases, turpat pa otrām durvīm iet ārā. Nē! Tā nedrīkst. Toties drīkst jauki viens otram blakus labi ja metra attālumā drūzmēties šaurajā koridorā pie ieejas veikalā....
Uzdevums. Dots: 500m2 veikals, uz katru pircēju 25m2, veikalā 20 pircēji. Jautājums: cik pircēju uz 10m2 būs piena nodaļā? Cik - pie dārzeņu stendiem? Cik - rakājas pa šampūnu un zeķu nodaļām? Tiem, kuri kaut ko murmuļo par puscilvēkiem vai trīsceturtdaļcilvēkiem - jūs noteikti strādājat policijā vai kādā no idiotu pārņemtajām ministrijām.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #392 : 2021. gada 27. februāris, 14:44:36 »
Jā, man vnm jādomā par 25m2, 1-2m distances un pārbāztu busu kopsakarībām. Neesmu vēl atradusi

Atslēdzies Camma

« Atbilde #393 : 2021. gada 27. februāris, 14:51:53 »
Jā, var ķengāties par Krieviju, viņu bardaku, sputņiku un citām lietām. Bet. Paskatieties vorldometra datus tur, kur rāda stabiņgrafikus. VISĀM valstīm ir zobaini grafiki ar zemiem stabiņiem svētdien, pirmdien, maksimumu otrdienā un tad kritumu nākamajās nedēļas dienās. Vienīgie, kam grafikā stabiņu augstums ir nolīdzināts, bez robiem - Krievija. Man secinājums ir viens - dienesti strādā visas dienas nedēļā. Pie viena var ''ievērtēt" arī saslimstības līknes tendences. Nu tā, kaukā.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #394 : 2021. gada 27. februāris, 14:57:41 »
Man vienmēr jādomā, kāpēc es varu aiziet nodot analīzes - čuras, kakas, asinis jebkurā laikā un jebkurā vietā un nevienam ne mazākais iešķis neiemetas, toties kovidtestu jānodod barakā pie citplanētiešiem. Starp citu, kakās (nu atttvainojiet - fēcēs!) vīruss ir lielākā koncentrācijā kā siekalās vai puņķos un tie, kuri taisa kaku analīzes ir vairāk pakļauti antigēna ekspozīcijai, kā tie, kuri ņem iztriepes no deguna.
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #395 : 2021. gada 27. februāris, 14:58:11 »
Kādā brīdī jau "atbildīgajiem" vajadzētu atzīt, ka nav pareizi sablīvēt cilvēkus laikā un telpā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #396 : 2021. gada 27. februāris, 15:03:14 »
Spārka, nu beidz! Aizliegs iet uz veikalu un basta.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #397 : 2021. gada 27. februāris, 15:06:27 »
Kādā brīdī jau "atbildīgajiem" vajadzētu atzīt, ka nav pareizi sablīvēt cilvēkus laikā un telpā.

Un kur šādās lietās pazūd "eksperti", uz kuru viedokļiem parasti atsaucas "atbildīgie"?  :sarcasm:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #398 : 2021. gada 27. februāris, 15:10:47 »
Jā, var ķengāties par Krieviju, viņu bardaku, sputņiku un citām lietām. Bet. Paskatieties vorldometra datus tur, kur rāda stabiņgrafikus. VISĀM valstīm ir zobaini grafiki ar zemiem stabiņiem svētdien, pirmdien, maksimumu otrdienā un tad kritumu nākamajās nedēļas dienās. Vienīgie, kam grafikā stabiņu augstums ir nolīdzināts, bez robiem - Krievija. Man secinājums ir viens - dienesti strādā visas dienas nedēļā. Pie viena var ''ievērtēt" arī saslimstības līknes tendences. Nu tā, kaukā.
Ir vēl pasaulē cilvēki, kas tic Krievijas datiem  :talking: :clap: :smej:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #399 : 2021. gada 27. februāris, 15:11:34 »
Par ekspertiem man arī ir viedoklis. Tas - pirmkārt. Otrkārt - kādi, sūds, eksperti, ja jālobē konkrētus ražotājus, brendus vai ''spalvainās roķeles''?
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #400 : 2021. gada 27. februāris, 15:12:31 »
Ekspertu un "ekspertu" viedokļi arī mainās. Nezinu, ko mūsējie, bet ārzemnieki tagad uzsver, ka svarīgāk nekā 2 metri, maskas, roku un priekšmetu dezinfekcija ir vēdināšana, svaigs gaiss.
Nez, vai šamā vadlīnija ir līdz mūsējiem atceļojusi:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #401 : 2021. gada 27. februāris, 15:14:17 »
Nosauc man taksometru firmu, kura tagad būtu slēgta vai ņemtu pasažierus tikai īpaši nodalītā pakaļējā sēdeklī. Secinājums - laikam jau ''atbildīgie'' bieži izmanto šo pakalpojumu. Jo no mana skatu punkta taksometra šoferis ir tāds pats frizieris vai manikīrmeistars.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #402 : 2021. gada 27. februāris, 15:18:13 »
Ā, mācību autiņi gan vairs acīs nekrīt, laikam tie nozavēti.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #403 : 2021. gada 27. februāris, 15:22:31 »
Darbā esmu vēdināšanas fane, bet kolēgi slepus drebinās, tīstās jakās, lai gan neko nesaka, bet priekšniecība staigā pa pēdām un visu logus atkal aizbūķē un aizrāda

Atslēdzies Camma

« Atbilde #404 : 2021. gada 27. februāris, 15:26:49 »
Bobi, vari ņirgt, cik tīk, bet man ir tas gods strādāt ar krievu kolēģiem un es darbojos, tā teikt, pēc krievu skolas savā specialitātē. Man ar rietumniekiem ik pa laikam sanāk lieli vai mazāk lieli mēsli, kurus risina ''i am on business trip, not available'' stilā, kamēr krievus varu dabūt rokā kaut nakts vidū. Nu, ja vispār tāda vajadzība sanāk. Un medicīnā viņu viedoklim (jā, jāzina savu lauciņu, ne ''tv spečukus'') uzticos daudz vairāk kā googles ārstiem rietumos.
Jā, īpaši daudz pēdējā laikā sanāk sadarboties tieši kovid tēmā.
Visus sakost!