Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81899 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #585 : 2021. gada 27. jūnijs, 21:01:03 »
Mēs redzam Pēterburgu, bet nespējam ieraudzīt vietējo "Zelta mikrofonu" un vēl tos dažus pasākumus, kurus nu, nekādi nevarēja ierobežot? Hokeja čempionātā klāt būt nevarēja neviens, izņemot izredzētos. Nekonsekvence "ierobežojumu" uzspiešanā ir tas, kas liek kurnēt par nepieciešamību nēsāt maskas. Vieni sēž koncertā slēgtās telpās, otrus Mārupē (svaigā gaisā) presē policijas specvienība. Es vēlreiz saku, - cerat uz lielāku atbalstu covidpasākumiem tautā, - trieciet ratā no amatiem atbildīgos. Vispirms - tos, kuri sēdēja ložā Latvijas - Kanādas spēles laikā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #586 : 2021. gada 21. jūlijs, 12:24:49 »
Paskaidrojiet man, muļķītei, kapēc pie mums nevar rīkoties kā Ķīnā? Es gan īsti nezinu, ko tur darīja, bet sapratu, ka tur reāli vairs neslimo.
Ja pateiktu - sēdi mājas 2 mēnešus un tad covida nebūs- vai tad visi nepiekristu?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #587 : 2021. gada 21. jūlijs, 12:29:07 »
Nāra, tas bija joks? Tā taču būtu indivīda personiskās brīvības ierobežošana!  :sarcasm:  Protams nepiekristu.
Ķīna ir Ķīna. Ķīniešu pasakas vien - nežēlīgākās, ko esmu lasījusi. (Teikšu ne smakas no pasakām ierastajā izpratnē).
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #588 : 2021. gada 21. jūlijs, 14:34:08 »
Nebija joks. Ja pateiktu- piecietiet tik un tik cietuma režīmu un būsiet covidfree :go_go: :go_go: :go_go:
Tagad tik muļļājas un ilgi vēl muļļāsies ar visādām pandēmijām un karantīnām, tas taču skaidrs...kāds arī naivi cer, ka vakcīna palīdzēs. Jaunā pasaules kārtība ir atnākusi uz ilgu laiku. Kas ta man, bet jauno žēl.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #589 : 2021. gada 21. jūlijs, 14:48:25 »
"Ķīniešu pasakas vien - nežēlīgākās, ko esmu lasījusi. (Teikšu ne smakas no pasakām ierastajā izpratnē)."

Kas ir pasakas parastajā izpratnē? Manā bērnības Latviešu tautas pasaku grāmatā bija - trīs sloksnes ādas nost un sāli iekšā. :D 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #590 : 2021. gada 21. jūlijs, 15:10:34 »
ķīniešu metodes bija  -
1. aizmetināt slimai dauddzīvoklenei durvis - pēc 2 mēnešiem, ja tur vēl kāds dzīvs, var griezt vaļā.
2. ja partija pateica, kovida nav, tātad nav

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #591 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:51:41 »
Citāts
Manā bērnības Latviešu tautas pasaku grāmatā bija - trīs sloksnes ādas nost un sāli iekšā.
Nu tas takš sliktajiem. Ķīniešiem arī labajiem reti kura beidzās ar ilgi un laimīgi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #592 : 2021. gada 21. jūlijs, 19:18:34 »
Nu nē, tā tie sliktie izrīkojās ar labajiem.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #593 : 2021. gada 21. jūlijs, 19:32:48 »
Ok. Par vakcīnām nerunāšu. Jautājums - kovids kā saslimšana ir? Vai māņi? Ja ir, izplatās aerosola veidā? Pa gaisu? Tad ibio, kāda hrena pēc pirkstu mētātāji neliek maskas? Arī tas grauj psihi, dns, potenci un perdeļplūsmu?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #594 : 2021. gada 21. jūlijs, 20:18:51 »
Citāts
Nu nē, tā tie sliktie izrīkojās ar labajiem.
Nu bet beigas labas?

Atslēdzies true detective

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #596 : 2021. gada 23. jūlijs, 11:14:31 »
https://tautaruna.nra.lv/divaini/353036-tagad-ari-tualetes-apmeklejumam-dazas-vietas-vajadzigs-covid-19-sertifikats/?utm_source=nra.lv&utm_medium=content-block&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=itemlink
nu, ir tak ari paskaidrots -
"Dažs gan norāda, ka šāda prasība ir loģiska, jo, ja zālē sēž visi ar sertifikātiem un no terases vai ielas ienāk uz WC bez sertifikāta, visiem zālē esošiem dēļ šī viena ir atkal jāievēro epidemioloģiskie noteikumi un jāuzvelk maskas." (c)   
nevakcinētie, lai liek biksēs...nu, vajag uzlikt āra tualeti....nezinu, varbūt ārā pārdesmit metru tālāk tāda arī stāv...un cepiens ir priekš cepšanās!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #597 : 2021. gada 23. jūlijs, 11:28:25 »
nu, ir tak ari paskaidrots -
"Dažs gan norāda, ka šāda prasība ir loģiska, jo, ja zālē sēž visi ar sertifikātiem un no terases vai ielas ienāk uz WC bez sertifikāta, visiem zālē esošiem dēļ šī viena ir atkal jāievēro epidemioloģiskie noteikumi un jāuzvelk maskas." (c)   
nevakcinētie, lai liek biksēs...nu, vajag uzlikt āra tualeti....nezinu, varbūt ārā pārdesmit metru tālāk tāda arī stāv...un cepiens ir priekš cepšanās!

bet smieklīgi tāpat
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Pieslēdzies reno

« Atbilde #598 : 2021. gada 23. jūlijs, 13:15:59 »
Vieas vienīgas problēmas tiem nevakcinētajiem...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #599 : 2021. gada 25. jūlijs, 09:50:35 »
Vakar gadījos viena pagasta koncertā- zaļumballē. Ne kāds kodus prasa, ne kādu interesē ierobežojumi. Riktīgs baļļuks bija- alus, ēdiens, kādi 200 cilvēki noteikti bija. Kad pagastos ieeju kādā mazā veikalā, arī bieži neredzu maskas ne pārdevējiem, ne pircējiem.
Laikam tie noteikumi un kodi ir aktuāli pilsētām, laukos cilvēki dzīvo pēc saviem likumiem  :?:
Jāiesaka draudzenei lauku svētkus, jo viņa visu laiku sūkstās, ka vasaras prieki paiet garām, jo vīrs nav vakcinējies. Teicu, lai apvienojas ar manu vīru  :rofl:

Vieas vienīgas problēmas tiem nevakcinētajiem...

Sevišķi, kad no pāra viens ir un otrs nav  :rofl:  Ja abi dzied vienu dziesmu, tad jau viss ok.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 25. jūlijs, 09:57:46 no Nāra »