Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81467 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #630 : 2021. gada 08. augusts, 11:56:37 »
Man patīk Tava pieeja, Nāra  :smile:  Tā arì cenšos dzìvot, ar cerību, ka vienkārši jāiztur presings un kaut kad taču šitas marasms beigsies. Par laimi, es varu strādāt. Bet citus jau presē, un tā ir smagākā piespiešanas svira.

Diemžēl es ar bažām gaidu rudeni, kad man beidzas "alibi". Vēl īsi pirms tam taisīšu antivielu testu, vrb tas varētu noderēt kā arguments. Bet rēķinos arī ar darba atstāšanu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #631 : 2021. gada 08. augusts, 12:41:45 »
Jā, tas tiešām pārsteidz, vēl nav pieņemts, ka obligātā potēšanās skolotājiem, bet jau pārskaita cik kurā skolā vakcinēto, dzirdēts, ka arī zvana atvaļinājuma! laikā skolotājiem un jautā vai vakcinējies. Absurds.

Minne, jums pieņemts, ka vakcinācija obligāta?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #632 : 2021. gada 08. augusts, 12:52:46 »
Vaimanātāju korītis un pašas vainīgas pie savām likstām!  :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #633 : 2021. gada 08. augusts, 13:09:11 »
Kopš kovida pirmsākumiem, kad visādu koplietošanas virsmu dezinfekcija tika uztverta baigi nopietni un cilvēki pat sarokoties izvairījās, tomēr šāda tāda informācija ir nākusi klāt, un aizvien vairāk izskanējušas dažādu mediķu atziņas, ka neizplatās covids uz virsmām, nu neizplatās.

izplatās vai neizplatās covid tādā veidā, man tā ir mazākā bēda, bet tas, ka simtiem cilvēku rokas, kas pabijušas nez kur, apgramstijušas to plastikāta karti, kura vienkārši tiek padota tālāk, piem. vēdēra vīrusu šādā veidā mierīgi var dabūt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #634 : 2021. gada 08. augusts, 13:12:11 »
Nu tak uzpūt tai kartītei vai groza rokturim dezinfekciju, kur problēma?!

Pavasarī lielveikalos to darīja apsargs, tagad jau visi atslābuši. Es rokām pa reizei uzpūšu pēc veikala

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #635 : 2021. gada 08. augusts, 13:14:32 »

..izteici manas domas :rofl: . Ik pa brītiņam ienāku, apskatos un redzu, ka covidtēmās tikai nevakcinetās personas plosās :) . Bet ir jau ar par ko viņiem satraukties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #636 : 2021. gada 08. augusts, 13:17:22 »
Tuk, nē, nav pieņemts, bet tas psiholoģiskais spiediens.. Pavasarī izturēju, bet, tā kā saslimu, tad tagad manas pozīcijas ir vājākas priekšniecības un kolēģu priekšā  :mrgr:

« Atbilde #637 : 2021. gada 08. augusts, 13:19:01 »
Nu tak uzpūt tai kartītei vai groza rokturim dezinfekciju, kur problēma?!

es to daru, bet lielākā daļa cilvēku to nedara, kā jau vairakkārt minēts, cilvēki ir atslābuši. tātad kāds labums no šiem, piem. noteiktiem km², ja viss pārejais tiek ignorēts?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #638 : 2021. gada 08. augusts, 13:19:15 »
Plosās, vaimanā, likstas….?  :rofl: :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #639 : 2021. gada 08. augusts, 13:26:27 »
es to daru, bet lielākā daļa cilvēku to nedara, kā jau vairakkārt minēts, cilvēki ir atslābuši. tātad kāds labums no šiem, piem. noteiktiem km², ja viss pārejais tiek ignorēts?
tas vairs nav aktuāli...kovids no virsmām nepielīp, bet nav vēl 100% pierādīts...viss tas troksnis par kovidu uz virsmām sākās, kad uz tā kruīza lainera "Kaut kāda zvaigzne" , ko neielaida Japānā atklāja, ka vīruss baigi ilgi turas uz virsmām kajītēs utt....taču tagad diezgan pārliecinoši skan, ka vīruss izplatās aerosola veidā un galvenais ir vēdināšana un auduma maskas arī nepalīdz...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #640 : 2021. gada 08. augusts, 14:00:26 »
Plosās, vaimanā, likstas….?  :rofl: :rofl:

Atvainojos par "plosās".
..komentē...

« Atbilde #641 : 2021. gada 08. augusts, 14:06:08 »
..izteici manas domas :rofl: . Ik pa brītiņam ienāku, apskatos un redzu, ka covidtēmās tikai nevakcinetās personas plosās :) . Bet ir jau ar par ko viņiem satraukties.

plosās?! hmm....es personīgi neplosos, bet brīnos par neloģiskiem covid liegumiem. vakcīna jau neatvieglo iešanu uz veikalu šajos laikos un rokas tāpat jāmazgā un jādezinficē, un pie maza veikala jāstāv ārā, lai tajā iekļūtu.  bet varbūt kaut kur laiž ārpus rindas, ja ir vakcinēts?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #642 : 2021. gada 08. augusts, 14:14:29 »
Dalās, diskutē, salīdzina...vai plosās?  :scratch: . Neuzbrūk arī nevienam.
Nu tak lògiski- esi vakcinēta un nav par ko diskutēt jums...pagaidām  :rofl:  Tik par to, kapēc vairāk ka pusvalsts negrib brīnumpoti :talking:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #643 : 2021. gada 08. augusts, 14:19:57 »
Arceries šo, kad sāks lìst ārā agrāk nenovērotas veselìbas problēmas. Un aktivizēsies esošās.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #644 : 2021. gada 08. augusts, 14:24:54 »
Jau atvainojos par to "plosās".
Kaut kādas sakarības "izkristalizējas": Manos draugos un paziņās ir gan vakcinācijas piekritēji (kā es), gan radikāli vakcinācijas noliedzēji. Un tā: satiekamies mēs, kas vakcinējušies, par covidu praktiski nerunājam. Dzīvojam savas dzīves.
Satiekos ar vakcinācijas noliedzējiem - uzreiz tiek uzsākta diskusija. Par cilvēku "šķirošanu", par atlaišanu no darba utt. Bet man tas nav interesanti. Nav aktuāli.
Bet nedaudz pārsteidz viens: visi (tie kuri ir pret vakcinēšanos) ir tik lieli un vareni. Tik pārtikuši. Visi ir gatavi palikt bez darba.