Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81888 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #735 : 2021. gada 23. augusts, 14:36:27 »
FI regulāri izceļas ar dažādiem neloģiskiem lēmumiem. pamazām atsākas kultūras pasākumi, tādi kā teātris, opera, koncerti utml, nu lūk "gudrās galvas" izlēma, ka skatītājiem jābūt sadalītiem grupās, kas sēž bezmaz savās slēgtās kolbās, katrai grupai savas labierīcības, ieieja, izeja, apkalpojošais personāls...hmm...operas nams pateica ejiet d...., mēs to nespējam organizēt un neviens to nespēj, atsāksim sezonu un policija var nākt un vilkt no skatuves nost māksliniekus, kā arī atsaucās uz kaut kādiem likumiem utml. pēc laika "gudrinieki" saprata, ka jā, laikam mazliet absurdi tie prasījumi, atcēla.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #736 : 2021. gada 23. augusts, 14:49:31 »
Man ļoti bieži ir sajūta, ka lēmumu pieņēmēji ir (pa)infantili un no realitātes atrauti, bez analītiskām, kritiskās domāšanas un psiholoģiskām (empātijas) spējām, spriežot pēc viņu vīzijām

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #737 : 2021. gada 23. augusts, 15:16:49 »
Katra valsts dara kaut ko citādi. Un citādi, pa savam, salaiž kaut ko grīstē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #738 : 2021. gada 26. augusts, 13:25:01 »
No 1.septembra frizēties varēs vien ar sertifikātiem? Pareizi sapratu? Gan pakalpojuma sniedzējiem, gan klientiem jābūt ar sertifikātu?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #739 : 2021. gada 26. augusts, 13:46:30 »
Esmu dzirdējusi, bet liekas, ka kāds ir pārcenties šo publicējot, jo tikai šodien-vakar  vēl lemj MK par visiem sertifikātiem utt, visu laiku sekoju tiešraidēs. Cik redzu, tad skaistumkopējas jau nav sevišķi kritiskas - ko liek, to dara, pat neiedziļinoties, vai ir saistošie noteikumi vai tikai vietējās frizētavas priekšnieces izdoma, visam tic.
Mani tas īpaši neuztrauc, jo arī iepriekšējā liegumā visas strādāja un arī tagad uzreiz pasaka, ka pieņems visus, neviens jau te province neko nekontrolē. Vispār jau - Rīgā ir noteikumi, provincē viss darbojas citādi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #740 : 2021. gada 26. augusts, 13:48:35 »
Ja sertifikāts ietver arī negatīvu testu, tad, manuprāt, šis jau kopš lokdauna atcelšanas tā darbojas, Vismaz Austrijā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #741 : 2021. gada 26. augusts, 13:59:23 »
Jā, no frizieres sapratu, ka ietver testu. Manējā nevakcinēta :D , arī saka, kā strādāja tā strādās, nevienam testus neprasīs, ja vajadzēs testēties, testēsies.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #742 : 2021. gada 26. augusts, 16:08:22 »
Ja sertifikāts ietver arī negatīvu testu, tad, manuprāt, šis jau kopš lokdauna atcelšanas tā darbojas, Vismaz Austrijā

Jums jau tie lētie 1eiro vai cik ātrie testi, mums tādu nav, lai gan arī skolās varēja tādus bērniem, bet nē - viss caurs laboratorijām, vajag kādam nopelnīt :?: . Es, ja izietu testu(ap 40 eiro), tad 2 dienas jāieplāno visa skaistumkopšana, baseins, varbūt vēl teātris vai kino  :) . Bet nu policijai gan tas tik vien ir ko darīt kā kontrolēt...ne taču. Pašas policistes nāca likt nagus, kad bija aizliegts, cilvēki vien ir :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #743 : 2021. gada 26. augusts, 22:10:32 »
Jā, Leonora, mums vēl aizvien pagaidām testi, kas der "Ieejām", ir par brīvu, bet tāpat dāmas plāno max aktivitāšu saspiest tajās 48h (no 1.09.24h), jo derīguma termiņš ierobežots, un kuram gribas lieki krāmēties ar testiem, gaidīšanām, izziņām...

Bet valdībā gan runā, ka testus bezgalīgi jau nesponsorēšot..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #744 : 2021. gada 26. augusts, 22:44:44 »
Degunu puļķēt ( pie mums 35 eur un ar iepriekšēju pierakstu), lai frizētavu apmeklētu?  Iedzīs skaistumkopšanu pagrīdē, tas arī viss.

Bet jā, tas izklausās ļoti ticami. Ja reiz sola jaunus pakalpojumu saņemšanas apgrūtinājumus nevakcinētajiem, tad kas gan cits tas varētu būt, ja ne skaistumkopšana. Kafejnīcas un teātrus JAU nevar apmeklēt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #745 : 2021. gada 27. augusts, 00:30:20 »
Ou, tad jau man jāsāk priecāties, ka paspēju aiziet pie friziera - krāsot (1.reizi dzīvē) un nogriezt.
Lai gan es tāpt frizējos 1x gadā vai pusotrā gadā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #746 : 2021. gada 27. augusts, 10:26:50 »
pēc 20 min braucu pie friziera. Noteikumi - iepriekš jāpierakstās, maska.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #747 : 2021. gada 27. augusts, 10:54:54 »
Nu nez, es neatceros, kad būtu gājusi pie friziera bez pieraksta :) Varbūt kaut kad pirms 25 gadiem... Bet tagad laikam oficiāli tikai tā drīkst.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #748 : 2021. gada 27. augusts, 14:23:18 »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #749 : 2021. gada 27. augusts, 14:32:14 »
Nuja, to jau arī varēja gaidīt, nekādu pārsteigumu. Nez, kas būs nākamais - tirdzniecības centri, tālsatiksmes transports? Daudz sviru jau vairs nav atlicis.