Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Aģents 0.7

• Viesi
Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #750 : 2021. gada 27. augusts, 14:56:38 »
Kādam bija šaubas, ka kumulatīvais būs kosmosā? Sākās taču masveida skolēnu testēšana. Protams, ka palielinot izlasi, sietā tiks atrasti vairāk gadījumu. Ja testē 30 pāri tūkstošus, tie pārsimt slimojošie nekāds baiss procents nav, bet kumulatīvi.. Rullējam ekonomiku grāvī. Nu vai vismaz budžetu un ikp, jo frizēsies jau tāpat.

« Atbilde #751 : 2021. gada 27. augusts, 16:00:52 »
Bij slinkums visu to linku lasīt, bet sapratu, par kādu luksoforu mana manikīre vakar burkšķēja. Tagad oficiāli skaistumkopšanas pakalpojumus dabūt gandrīz tikpat sarežģīti kā pieeju valsts noslēpumam  :mrgr:  un, jā, miniet trīs reizes, uz kurieni aizies visas tās meistares, kam ēst vajag un rēķinus maksāt.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #752 : 2021. gada 27. augusts, 16:19:06 »
Bij slinkums visu to linku lasīt, bet sapratu, par kādu luksoforu mana manikīre vakar burkšķēja. Tagad oficiāli skaistumkopšanas pakalpojumus dabūt gandrīz tikpat sarežģīti kā pieeju valsts noslēpumam  :mrgr:  un, jā, miniet trīs reizes, uz kurieni aizies visas tās meistares, kam ēst vajag un rēķinus maksāt.

Labāk valdības luksofors, nekā nezināms luksofors matos  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #753 : 2021. gada 27. augusts, 19:14:40 »
Izņēmums no minētās prasības ir individuālu pakalpojumu (atsevišķā telpā) sniegšana, kad klients, lietojot mutes un deguna aizsegu, varēs saņemt pakalpojumu bez sadarbspējīga sertifikāta,pie pakalpojuma sniedzēja, kas būs vakcinējies vai pēdējā pusgada laikā pārslimojis Covid-19.

KLients bez sertifikāta, tā ka viss ok. Parasti jau skaistumkopjas atsevišķā telpā. Un sniedzējas jau pamatā ir bailēs izvakcinējušās. Tās, kuras nav, tās sniegs pakalpojumus pelēkajā zonā. Masku neesmu likusi nemūžam ne pie vienas skaistumkopējas nevienos laikos.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #754 : 2021. gada 30. augusts, 11:17:58 »
akkungs kāda drāma... "bailēs izvakcinējušās"...:D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #755 : 2021. gada 30. augusts, 11:29:50 »
Un kas gan tur būtu nepareizi pateikts?  Aiz bailēm zaudēt darbu specialitātē izvakcinējās. Tāpat kā daudzi citi cilvēki. Nu labi, kāda pa vidam varbūt arī aiz bailēm no vīrusa.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #756 : 2021. gada 30. augusts, 12:30:46 »
re kā pagriež... :D
nepazīstu nevienu skaistumkopšanā, kas to darītu "aiz bailēm". vnk aiziet un vakcinējas, un dzīvo tālāk, aizmirstot par ierobežojumiem, un nu jau molča vērojot tos apbižotos nabadziņus, kam "aiz bailēm laikam būs jāIZvakcinējas"... jā jā, "kritīsim kā mušas", atceros, atceros... :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #757 : 2021. gada 30. augusts, 12:33:28 »
nepazīstu nevienu skaistumkopšanā, kas to darītu "aiz bailēm". vnk aiziet un vakcinējas, un dzīvo tālāk, aizmirstot par ierobežojumiem, un nu jau molča vērojot tos apbižotos nabadziņus, kam "aiz bailēm laikam būs jāIZvakcinējas"... jā jā, "kritīsim kā mušas", atceros, atceros... :D

dažiem sanāk pat novakcinēties... labi, ja aiz pārliecības, skumji, ja aiz bailēm... no vilka bēg... :D

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #758 : 2021. gada 30. augusts, 12:45:51 »

Zin kā, ļoti jau nu neapspriež šo tēmu tā dziļi ar svešiniekiem, bet nu gadās, ka tu esi ar masku un tad parasti tie bez maskas sāk skaidrot un it kā taisnoties, kāpēc viņš to ir darījis - ne mani interesē, ne es prasīju, kā arī vienmēr piebilst, ka ciena manu izvēli  :?: 
Bet es zinu 1 cilvēku, kas tiešām vakcinējies aiz pārliecības par veselību utt. Es klausos viņā kā brīnumā(un cienu viņa stāju). Kad es pavelku uz zoba - tev katru gadu būs jāvakcinējas, tad viņš nopietni atbild - un es to arī darīšu :scratch: .

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #759 : 2021. gada 30. augusts, 13:01:00 »
... nemācies skolā ķīmiju, fiziku un bioloģiju, un pasaule tev būs brīnumu pilna... :D
nu labi, es arī štruntu atceros no tās skolas, bet - ticu cilvēkiem, kas to mācās un strādā zinātnē. Neticēt un izdomāt savas versijas... "viedokli"... kas vēl jāciena... kātad.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #760 : 2021. gada 30. augusts, 13:33:01 »
Hi, hi. Nerunājot par to, ka pirms Eratostena plakano Zemi turēja 3 vaļi, vēl pirms 90 gadiem zinātnieki ieteica grūtniecēm smēķēt. Pirms 60 – talidomīdu. Pirms 50 gadiem uz pilnu klapi lietoja DDT.

Dinamītu, plastītu un pārējo teroristu arsenālu arī zinātnieki izgudroja. 

Tā zinātne tāda nestabila, kā rādās. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #761 : 2021. gada 30. augusts, 15:28:46 »

Es klausos viņā kā brīnumā(un cienu viņa stāju). Kad es pavelku uz zoba - tev katru gadu būs jāvakcinējas, tad viņš nopietni atbild - un es to arī darīšu :scratch: .

1) kāpēc Tev vispār kāds "Jāpavelk uz zoba"?  - tas tāds antivakseru smalkais stils? Vai Tavi draugi/paziņas ir tik pat nepieklājīgi kā Tu? Viņi arī Tevi "pavelk uz zoba"?
2) es arī vakcinējos pārliecības dēļ. Un ja vajadzēs potēšos kaut vai katru gadu!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #762 : 2021. gada 30. augusts, 15:46:06 »

1) kāpēc Tev vispār kāds "Jāpavelk uz zoba"?  - tas tāds antivakseru smalkais stils? Vai Tavi draugi/paziņas ir tik pat nepieklājīgi kā Tu? Viņi arī Tevi "pavelk uz zoba"?
2) es arī vakcinējos pārliecības dēļ. Un ja vajadzēs potēšos kaut vai katru gadu!
Un kas tajā "pavilkšanā uz zoba" ir tik baisi nepieklājīgs? Tas kaut kāds baigi tabu temats? Manā draugu/kolēģu lokā arī pa brīžam tāda draudzīga uz zoba pavilkšana notiek un nekas, neviens nav apvainojies un par naidnieku tapis. Svarīgi ir tikai sajust to robežu, aiz kuras sākas agresīva sava viedokļa uztiepšana un dzīvot mācīšana, sākot jau ar mūžīgo baku potes pieminēšanu. Jo katram sava izvēle un katrs pats dzīvos ar savas izvēles sekām.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #763 : 2021. gada 30. augusts, 16:09:27 »

Tā zinātne tāda nestabila, kā rādās. :D

Un kas ir labāks par zinātni? Kaimiņtamāras viedoklis?  "Domā ar savu galvu"? Nuja.

Zinātne neapgalvo, ka ir nekļūdīga, kaimiņtamāra gan.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #764 : 2021. gada 30. augusts, 16:29:01 »
Zinātne ir instruments. Kā nazis, piemēram. Tu uzticies nazim?  Es sacītu, ka atkarībā no tā, kā rokās tas atrodas. Var pusdienas pagatavot, bet var arī rīkli pārgriezt. Zinātne nepastāv vakuumā, tai vajag finansējumu, tātad mūziku pasūta tas, kurš maksā. Kur nauda, tur politika. Tu uzticies politiķiem? Politiķiem, kam gadu gadiem ir bijis riktīgi po par tautas veselības aprūpi, bet te pēkšņi tā tik ļoti sākusi rūpēt, ka šajā gādībā tiek grūsti miljardi, lai tikai ikkatru mazo cilvēciņu aplaimotu. Tik ļoti gādā, ka pat piemaksāt gatavi, lai tikai tevi "pasargātu"!  Tu tici tādai gādībai, tādai nesavtībai?
Es jūtu, ka mani cenšas iemānīt, iemanevrēt, ielabināt, iekārdināt un ar dzīšanu iedzīt - peļu slazdā.