Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81716 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #945 : 2021. gada 19. septembris, 10:23:33 »
Jā, sākot slimot arī vakcinētie, laikam tos jaunos vīrusa variantus tās vakcīnas neietekmē.  :?:  Vai arī vairs tā neuzmanās un vairāk tusē...  :?: 

Par aizvietošanu darba devējs nemaksā? Parasti taču maksā.

Atslēdzies dip

« Atbilde #946 : 2021. gada 19. septembris, 10:55:00 »
Es domāju, ka vakcinētie nezumanās. Manuprāt, patreiz neviens īpaši vairs neuzmanās. Un cipari sāk baisi augt. Protams, tur skolēnu testēšana arī. Bet tik un tā. Un man rodas vēlme atkal sākt uzmanīties.

Kaut kā šķiet, ka neviens neko īsti nesaprot. Un visi darbojas uz - a moška. Gan vakcinētie, gan nevakcinētie. Varbūt arī pat ārsti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #947 : 2021. gada 19. septembris, 11:09:22 »
Man arī tāds iespaids, rokas veikalos arī vairs neredz dezinficējot.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #948 : 2021. gada 19. septembris, 11:24:13 »
Nu, vakcinētie ir pasludināti par mazliet augstāku rasi, tādēļ, tos netestējot, netiek izķerti inficētie un citus apdraudošie indivīdi. Ja pārējiem ir kādi ierobežojumi, tad inficetie vakcinētie brīvi vazājas apkārt

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #949 : 2021. gada 19. septembris, 12:24:35 »
nav jēgas...inficējas ar gaisu, bet no virsmām praktiski nav iespējams....vīrusam jānonāk elpvados, bet uz bulciņas pielipušais vīruss nonāk barībvadā, un nenonāk plaušās...ir jau iesniegts priekšlikums no ekonomikas ministrijas vairs neiesaiņot plēvē smalkmaizītes un citus beramos produktus...valdība lemšot

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #950 : 2021. gada 19. septembris, 12:30:38 »

Tie līdzekļi ir diezgan pabaisi. Bezjēdzīgi, ja groziņus un ratiņus neviens nedezinficē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #951 : 2021. gada 19. septembris, 12:30:54 »
Tāpat jau aizvien izskan aicinājumi dūšīgi mazgāt rokas.

Un, nakata kungs, Tev nav žel dezinfekcijas līdzekļu, ko izlietoji katra produkta apstrādāšanai pēc veikala apmeklējumiem?  :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #952 : 2021. gada 19. septembris, 12:51:19 »
Nu man dezinfektors allaž kabatā. Labāk saniezējušos degunu pakasīt ar dezinficētu roku  :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #953 : 2021. gada 19. septembris, 12:58:03 »
Man arī ir savs, bet tie veikala ir baisi.

Priecājos, ka sākas cimdotā sezona.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #954 : 2021. gada 19. septembris, 13:02:32 »
Es ratiem rokturi vienmēr nosmērēju ar dezintifikatoru pirms ķeros klāt :D tie rati, grozi baisi netīri, vjek, pat bez visa covida.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #955 : 2021. gada 19. septembris, 14:40:45 »
nav jēgas...inficējas ar gaisu, bet no virsmām praktiski nav iespējams....vīrusam jānonāk elpvados, bet uz bulciņas pielipušais vīruss nonāk barībvadā, un nenonāk plaušās...ir jau iesniegts priekšlikums no ekonomikas ministrijas vairs neiesaiņot plēvē smalkmaizītes un citus beramos produktus...valdība lemšot

Nevajag atcelt saiņošanu! Vienalga nehigiēniski ir plika prece. Tagad vismaz  tie produkti nav apgrābstīti, un visādus vēdera vīrusus nevar noķert.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #956 : 2021. gada 19. septembris, 15:40:42 »
 Nu jā, tā mēs cīnāmies par plastmasas iepakojuma samazināšanu... Kokteiļsalmiņi no papīra, toties katra bulka savā plēves maisā. Un izlietoto masku kalni... Labi vēl, ka vairums tautas tās vienreizlietojamās maskas valkā kamēr noplīst, nevis tiešām met ārā pēc katras reizes. Un gumijas cimdi nav populāri :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #957 : 2021. gada 19. septembris, 16:20:52 »
Rīgā bulkas ir plēvē, jā, bet pie mums rimčikā tu parādi, kuras bulkas gribi, un darbinieks tās saliek PAPĪRA maisiņā, kādi pirmskovida laikos bija bulku nodaļā priekš pašapkalpošanās.

Bet ja par vides nepiesārņošanu ar plēves maisiem, tad visas desas, gaļas, jogurti, maize u.t.t. jātirgo kā padomju laikos - papīrā, savā tarā vai pliku (kā maizi, piemēram).
Pandēmija jau nu ir pēdējais un mazākais, kas vidi sagandē.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #958 : 2021. gada 19. septembris, 16:56:22 »
Bet ja par vides nepiesārņošanu ar plēves maisiem, tad visas desas, gaļas, jogurti, maize u.t.t. jātirgo kā padomju laikos - papīrā, savā tarā vai pliku (kā maizi, piemēram).
Pandēmija jau nu ir pēdējais un mazākais, kas vidi sagandē.
Nu, nu... Pandēmijas ietekmē atkritumu daudzums gan palielinājies. Iesaiņota katra bulciņa, vēl citas fasētas lietas, kas pirms tam tādas nebija. Nemaz nerunājot par vienreizlietojamām maskām, kur tad vēl testu materiāli u.c.  Par cik lielu apjomu tie atkritumi palielinājušies, neņemos spriest, bet palielinājums ir neapšaubāms...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #959 : 2021. gada 19. septembris, 16:59:52 »
zivi papīrā un tad portfelī  :mrgr: