Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81512 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #960 : 2021. gada 19. septembris, 17:22:47 »
Protams, ka saiņošanas apjomi palielinājušies, bet ne tādos apjomos, kādos palielinājās pēc pāriešanas no padomijas tirgošanas uz tagadējo. Vot tur apjomi nav savstarpēji pat salīdzināmi.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #961 : 2021. gada 19. septembris, 17:24:27 »
zivi papīrā un tad portfelī  :mrgr:

A ko, senāk nekad zivis nepirki? Tā arī bija - papīrā un tīkliņā, kuru pēc tam varēja izmazgāt un lietot vēl 100 reizes. Portfelī neviens pārtiku nelika.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #962 : 2021. gada 19. septembris, 17:46:35 »
Ai, nu atraduši ko salīdzināt. Cik tad vispār padomijas laikā to produktu veidu bija. 100+ viena desa vitrīnā nekarājās, kādu pārdošanā "izmeta", pēc tās rinda sastājās un izpirka. Nekāda vajadzība nebija pēc sarežģītas loģistikas un realizācijas termiņa pagarināšanas. Un tādas izvirtības, kā jogurti &co vispād nepazinām. Piens, kefīrs, paniņas, rjaženka - viss.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #963 : 2021. gada 04. oktobris, 18:55:52 »
Bet tagad pa nopietno - kas jāiepērk? :D Ko atkal aizliegs tirgot?  Tas, ka foliju, apenes un sniega lāpsta laikus jāgādā, tas tagad skaidrs.

Kurš tur pa tiem īpašajiem gaiteņiem staigā  - pačukstiet par kādiem "interesantajiem" plāniem atkal tiek spriests? Jo kaut kādi stingrie drošības pasākumi jau top.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #964 : 2021. gada 04. oktobris, 19:03:59 »
Daudz variantu jau vairs nav atlicis. Visticamāk, tirdzniecības centru liegumi. Tas nekas, ka Lietuvas piemērs pierādījis šāda ierobežojuma bezjēdzību. Tā ka, jā, jāiepērk lietas, ko nepārdod mazajos pārtikas veikaliņos...

Atslēdzies reno

« Atbilde #965 : 2021. gada 04. oktobris, 20:13:43 »
mēs Karēlijā tā arī nedabūjām nopirkt barankas, jo nebija avīze līdzi (kā visiem ), no kā tūtu uztaisīt. Bet es vēl atceros, kā mani sūtīja uz veikalu - 200 g desu, uzgriezt, lūdzu

Par ierobežojumiem -it kā plānveida medicīnu nedos nevakcinētiem, tikai akūto

par veikaliem -pagājušo gadu tak daudzi dzīvoja ar piegādēm. Gan jau cilvēki atrisinās. Iemācīsimies beidzot iepirkties 1x nedēļā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #966 : 2021. gada 04. oktobris, 21:08:17 »
Nekas, atsvaidzināsim mazliet piemirstās padomju cilvēka iemaņas - kā vajadzīgās lietas DABŪT, jo veikalos jau nekā nebija, kā atrast BLATU pie VAJADZĪGIEM CILVĒKIEM, kam ir piekļuve DEFICĪTAM... Tipa, es tev desu un zaļos zirnīšus, tu man ziemas zābakus   :mrgr:
Šodien gan ar iepirkšanos varētu būt vieglāk, jo tirgotāji arī ieinteresēti apgrozījumā, pastāv internets un piegādes, bet aktuāli varētu būt pakalpojumi  - man ir friziere, tev manikīre  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #967 : 2021. gada 04. oktobris, 21:17:45 »
Gan jau, teica taču, ka šoreiz aizliegto preču nebūšot. Bet nu cik var ticēt, vienreiz saka vienu, tad atkal citu. :D Varēs tak kādam ar "brīvbiļeti" palūgt nopirkt ko vajag, tie jau baudīs savas privilēģijas. :D
Palūgs Nakatam apenes, vai Pifam zeķes nopirkt vecas draudzības vārdā  :smej:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #968 : 2021. gada 04. oktobris, 21:39:37 »
Palūgs Nakatam apenes, vai Pifam zeķes nopirkt vecas draudzības vārdā  :smej:

Aha, un dabūsi no kaktusa vilnas ar dzeloņdrāšu mežģīnēm, sak, saņem, nevakcinētais suns! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #969 : 2021. gada 04. oktobris, 22:14:37 »
Aha, un dabūsi no kaktusa vilnas ar dzeloņdrāšu mežģīnēm, sak, saņem, nevakcinētais suns! :D
Trix...nopirkšu Tev zeķes...un Kvadrai nopirkšu..
Nav jau man źèl...( nevajag par citiem spriest pèc sevis)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #970 : 2021. gada 04. oktobris, 23:37:28 »
Nu, es tās zeķes drīzāk noadīšu - dzija un adatas mājās atradīsies, nekā lūgšu sagādāt kādam, kam "paliek labi ap dūšu" (c), parakstot to petīciju par maksas ārstniecību nevakcinētajiem.
Nē, es nespriežu pēc sevis. Spriežu par citiem pēc viņu izteikumiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #971 : 2021. gada 05. oktobris, 00:38:43 »
Kā mežā sauc, tā atskan.
Patiešām, nevajag par citiem spriest pēc sevis, Pif.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #972 : 2021. gada 05. oktobris, 09:50:26 »
Nu, antivakseri, ko gribējāt, to dabūjāt - būs jums liegumi uz bodi staigāt!  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #973 : 2021. gada 05. oktobris, 09:52:42 »
Nu, antivakseri, ko gribējāt, to dabūjāt - būs jums liegumi uz bodi staigāt!  :mrgr:

A kurš teicis, ka antivakseriem patīk pa bodēm vazāties? Atkal katrs spriež pēc sevis.
Visu vajadzīgo var nopirkt internetā. Un ko nevar, tas nav nemaz vajadzīgs.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #974 : 2021. gada 05. oktobris, 10:03:28 »
A u nas v dome gaz. A u vas?