Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81821 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #975 : 2021. gada 05. oktobris, 10:09:42 »
A u nas v dome gaz. A u vas?
A u nas vodoprovod. Vot.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #976 : 2021. gada 05. oktobris, 10:45:39 »
Jā... Nakats tomēr apenes neizlīdzēs nopirkt...  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #977 : 2021. gada 05. oktobris, 19:16:44 »
Jā... Nakats tomēr apenes neizlīdzēs nopirkt...  :mrgr:
tev, tuk, trusikus piegādātu  kopā ar vakcīnu dupsī un tad jaunās apenes var droši valkāt un flederēt apkārt ! :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #978 : 2021. gada 06. oktobris, 00:27:15 »
Es varu fleberēt apkārt arī bez apenēm  :taunt:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #979 : 2021. gada 06. oktobris, 08:23:33 »
tev, tuk, trusikus piegādātu  kopā ar vakcīnu dupsī un tad jaunās apenes var droši valkāt un flederēt apkārt ! :mrgr:

Nakat, Tuk ir jauna un sprigana, tāpēc bez apenēm apkārt DRASĒ nevis FLEBERĒ :)

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #980 : 2021. gada 06. oktobris, 08:32:18 »
FleBerē večas, bet fleDerē spraunās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #981 : 2021. gada 06. oktobris, 22:00:10 »
Nu traki jau ir tai valdībai - ej nu atrodi variantu, kā eglītē uzrāpties un dupsi nesaskrāpēt. No vienas puses, vakcinācija pāri visam un "jāizvairās ieviest ierobežojošos pasākumus, kas samazina iedzīvotāju motivāciju vakcinēties" (c),  lasi, aiz pedagoģiskiem apsvērumiem nedrīkst attiecināt ierobežojumus uz vakcinētajiem, no otras puses, ja tiešām grib ierobežot saslimstību, bez tā neiztikt, jo "antivakceru" vien d@rsināšana, lai arī darbojas kā "motivācijas" svira, nekādu iespaidu uz saslimstības cipariem neatstās. Var jau aizliegt "antivakceriem" veikalos ieiet, zeķes, apenes da ziemas zābakus pirkt, bet jēga no tā, ja otra puse sabiedrības mierīgi tusē "zaļajā režīmā", vīrusus iznēsājot...  Vot i dilemma :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #982 : 2021. gada 07. oktobris, 18:05:41 »
Var jau aizliegt "antivakceriem" veikalos ieiet, zeķes, apenes da ziemas zābakus pirkt, bet jēga no tā, ja otra puse sabiedrības mierīgi tusē "zaļajā režīmā", vīrusus iznēsājot.. :mrgr:

Jēga būtu graujoša - pierādītos, ka mājās tupošie nevakcinētie nebūt nav problēmas sakne. :D Tikai tas nav politkorekti.

Ja es nejaucu - nevakcinētos jau tagad gandrīz nekur neielaiž, izņemot veikalus un transportu. Bet kovids plaukst un zeļ. Interesanti gan, kā tad tā.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #983 : 2021. gada 07. oktobris, 20:31:02 »
Vakcinēšanās piekritēji un noliedzēji. Kā ar jūsu tuviniekiem? Vīriem/sievām/bērniem/māsām/brāļiem/vecākiem? Tāpat kā jūs domājat? Ja nē, strīdaties, cenšaties pierādīt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #984 : 2021. gada 07. oktobris, 20:37:31 »
Man visi tuvinieki vakcinēti. Izņemot vīru. Izdomājis, ka baidās, jo reiz no vienām zālēm ir bijis elpas trūkums. Nestrīdos. Ir pilnīgs mājsēdis un mājdarbis ar minimāliem kontaktiem.

Māsas mazbērni abi slimo (9 un 6 gadi) vakcinētā meita arī -ja auklē slimu bērnu ar 38-39 temp., viņi pa laimi vieglā formā
Daži nevakcinētie atvainojas, ir kaut kādas medicīniskas problēmas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #985 : 2021. gada 07. oktobris, 21:01:24 »
Vakcinēšanās piekritēji un noliedzēji. Kā ar jūsu tuviniekiem? Vīriem/sievām/bērniem/māsām/brāļiem/vecākiem? Tāpat kā jūs domājat? Ja nē, strīdaties, cenšaties pierādīt?

Cik nu man vispār ir tuvinieku (reāli 5, ko šad tad satieku), tad visi vakcinējušies, izņemot 1 manu bērnu. Draudzenes 2 ir vakcinējušās, 2 izslimojušas. Pat mana mamma salūza, laikam saskatījās ziņas un vēl pie tam viņai vairākreiz piedāvāja atbraukt mājās un savakcinēt, tad nu ar 3.reizi nesen piekrita. Šo tēmu ne ar vienu neapspriežu, jo tā vispār netiek cilāta. Mamma reizēm uzsāk baidīšanas runu, bet es saku, ka nerunāju par to. Vīrs nekad nav paprasījis, kāpēc es nē, gan jau pieradis pie manis un nebrīnās. Darbā visi ļoti korekti, neviens neko nejautā. Nevienu neaģitēju, nevienam neskaidroju, netaisnojos un nepārliecinu, kam man tas.
Izskatās, ka es vienīgi sf par šo tēmu izsakos  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #986 : 2021. gada 07. oktobris, 21:37:41 »

Bērniem nepienākas pēc vecuma (un ceru, ka nepaspēs pienākties). Vīrs pēc pārliecības savakcinējās, viņam arī darbā pieprasīja. Bet pieteikšoties piemais rindā arī pēc čipa pierē, lai nav ar visādām bankas un atlaižu kartēm jāčakarējas. Šķēpus nelaužam. Ja par kādu specifisku situāciju iznāk runa un sāk parādīties klišejas, (t.i., nevis atbilde pēc būtības, bet frāžu atkārtojums), vienkārši pasaku, ka tādu nevakcinētu* un nevakcinējamu viņš mani apprecēja, to labi zināja, un es savu viedokli mainu ļoti reti. Tā kā manus tarakānus viņš zina un ir redzējis dzīvē, tad met mieru pārliecināšanas mēģinājumiem.

Mamma nevakcinējas un nevakcinēsies, viņai ir pilnīga pretestība no tās neloģikas, ko šajos 2 gados mums iebaro. Pašas lēmums. Nekur vairāk par vietējo tirgu un veikalu nestaigā, vēl ne tuvu nav dementa, lai arī ar saviem albatrosiem, - lai pati lemj, es jau nu pilnīgi noteikti neieteikšu vakcinēties.

Radiniece gados savakcinējās rudenī, jo grib vēl kādu gadu pastrādāt. Saka, ka, ja būtu jaunāka, ietu no darba projām, nevis vakcinētos. Viņas vīram bija smagas blaknes, viņai ciešami (bet neteikšu, ka pilnīgi nekas).

Draugi dažādi, kas ir, kas nav. Ja sanāk runa, konstatējam faktu (ja tas ir svarīgs konkrētajā situācijā, bet īpaši neviens nevienu neizprašņā), neviens nevienam smadzenes neskalo. Es pieņemu viņu viedokli, viņi manējo. Pārsvarā vakcinējušies tie, kam darbs ar cilvēkiem un kas pieslienas tradicionālajai medicīnai. Tie, kuri dzīvo ar jogu, reiki un vēl visu ko citu tamlīdzīgu, cik zinu, gandrīz visi nevakcinēti.

---
* Izņemot PSRS bērnībā saņemtās vakcīnas. Kopš pusaudža gadiem neesmu neko vakcinējusi un revakcinējusi, jo ilgāk dzīvoju, jo retāk slimoju ar visādiem klasiskajiem vīrusiem un gripu. Bērnībā slimoju daudz un smagi. Manējie nevakcinētie slimo maz un viegli.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #987 : 2021. gada 07. oktobris, 22:10:15 »
Domas atšķiras, bet neviens nevienu nepārliecina (vairs). Visi ir izteikuši savu viedokli un pamatojuši to. Māsas vīrs ir mēģinājis kādu pavilkt uz zoba, bet neviens nereaģē.
Mamma vienu brīdi mēģināja kaut ko pārliecināt, bet esmu pateikusi stingri - diskusiju par šo nebūs! Nu jau vairākus mēnešus šī tēma nav cilāta un apspriesta. Un ir forši!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #988 : 2021. gada 08. oktobris, 09:50:43 »
Jēga būtu graujoša - pierādītos, ka mājās tupošie nevakcinētie nebūt nav problēmas sakne. :D Tikai tas nav politkorekti.

Ja es nejaucu - nevakcinētos jau tagad gandrīz nekur neielaiž, izņemot veikalus un transportu. Bet kovids plaukst un zeļ. Interesanti gan, kā tad tā.

...tik dēļ jums, daiļās dāmas, dēļ jums...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #989 : 2021. gada 20. oktobris, 14:27:06 »
https://www.apollo.lv/7365832/cik-personas-vares-atrasties-viena-automasina-lokdauna-laika

Automašīnā drīkstēs atrasties 2 personas no 1 mājsaimniecības.

30 personas no 30 mājsaimniecībām vienā autobusā - jā.
2 darba kolēģi, kuri darbā tāpat satiekas - nē.
Ja mājsaimniecībā ir piem. 3 cilvēki, kuriem darbs/mācības ir vienā virzienā, tad 1 no viņiem jābrauc ar sabiedrisko, kurā ...

Ļoti loģiski viss, vai ne?