Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #990 : 2021. gada 20. oktobris, 14:30:38 »
Nelasi apollo. Un nra nelasi.
Šo man Satiksmes ministrs atsūtīja:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #991 : 2021. gada 20. oktobris, 14:37:45 »
antivakcieri komatus saliek pēc sava prāta... :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #992 : 2021. gada 20. oktobris, 14:43:21 »
Tas, ka lielais vairums nelasa visus sīkos burtiņus un izlasīto pēc tam vienalga interpretē pa savam, tak jau sen ir skaidrs. 
Portālam Apollo  :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:  par dezinformāciju.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #993 : 2021. gada 20. oktobris, 16:24:38 »
Tas, ka lielais vairums nelasa visus sīkos burtiņus un izlasīto pēc tam vienalga interpretē pa savam, tak jau sen ir skaidrs. 
Portālam Apollo  :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:  par dezinformāciju.

apollo jau tāds tvnta papisenis (pojebeņ)...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #994 : 2021. gada 20. oktobris, 21:31:51 »
Tādai sabiedrībai, kādā mēs dzīvojam, diez vai līdzēs pat lokdauns. Iespējams, muļļāsimies līdz pavasarim. Taču nesavakcinēsies 70%, jo bailes un tumsonība un postsovjetu domāšana. Ierobežojumus mēģinās apiet, un kontroles nebūs.
Ielieku pastāstus iz dzīves. Tie pirmie divi februārī - martā, kad kovids zenītā, trešais - septembrī.

Par dīvainībām sabiedriskajā transportā. Ko tikai nenākas novērot..gan kovidlaikā, gan pirms.. vienmēr ir bijuši ekscesi..

Braucu autobusā, sēžu. Kā zināms, tagad sēž pa vienam, neviens svešs blakus nesēž, man blakus nolikta soma.
Pieturā iekāpj kāds vecis ap 50, tāds šņaukājošs, rauj puņķus uz iekšu.. saka krieviski, lai es pavācot somu malā, viņš gribot apsēsties. Pie tam nekāds - lūdzu, atvainojiet, bet paģērošā tonī. Vēl ar roku noslaucīja degunu, kabatslakata nav, maskas nav.
Es pavācu somu, piecēlos arī pati, jo papretīgi tādam puņķainam vecim blakus sēdēt. Vecis apmierināts iezvēlās krēslā. Pēc vienas pieturas  kāpa ārā un aicināja mani atkal apsēsties, bet ko nu.. es jau arī tūliņ kāpu ārā pati. :)

Nākošais gadījums. Kāpju autobusā, kāds tusnīgs vecis (tāds diezgan resns), ar elkoni pastumjot mani malā, steidzīgi ieraušas autobusā  un nesas uz brīvu vietu kādai sievietei blakus, bez komentāriem ietusnī krēslā. Sieviete pašlaik runā pa telefonu, maska zem deguna. Vecim maskas nav vispār. Abiem notiek asa vārdu pārmaiņa krieviski. Nestāvēju tuvumā, tādēļ īsti nedzirdēju veča argumentus viņa ietusnīšanai sievietei blakus, bet no malas izskatījās smieklīgi. Sieviete, izkasījusies ar veci, turpināja runāt pa telefonu, tā nu abi brauca tālāk..  :)

Nez, ko tādi cilvēki domā? Kā viņiem ar citu cilvēku cienīšanu un rēķināšanos ar citiem? Man piektdien atkal blakus nosēdās sieviete, kas ņēmās klepot kā suns.. Masku izvilka un cēli aplika sev zem zoda, nez, kāda doma tam bija.. visiem tak ne silts, ne auksts, ka principā jau tev maska ir.. Klepoja sev plaukstā, pēc tam ar to roku visu apgrābstīs..  :)  Izvilka telefonu un kaut ko tur lasīja, pamanīju kirilicā rakstīto, atkal krievu tautības cilvēks.. kaut kā rakturīga tā citu cilvēku nerespektēšana šai tautai.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #995 : 2021. gada 20. oktobris, 21:34:55 »
Un vēl viens līdzīgs atgadījums - arī septembrī.

.. Atkal ekscess autobusā. Blakus apsēdās vīrietis un ņēmas šķaudīt, klepot bez apstājas. Maska bija, bet zem zoda.  :D  Škaudīja un spļaudījās uz nebēdu, ar plikām rokām noslaucīja degunu un muti. Man nākamajā pieturā bija jākāpj ārā, bet jutos apspļaudīta un apšķaudīta no galvas līdz kājām.  :D  Tā viņš tur palika šķaudīdams..

Atslēdzies dip

« Atbilde #996 : 2021. gada 20. oktobris, 21:47:39 »
Tu kaut kāda mazohiste.
Ja man kāds vēlas apsēsties blakus, strikti palūdzu, lai ir pareizi uzlikta maska. Neviens vairs nav vēlējies sēdēt man blakus. Nez, ko tā?
OK, OK, man ir smags skatiens piedevām  :smej:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #997 : 2021. gada 20. oktobris, 21:51:45 »
Nebiju pat iedomājusies, ka tā varētu darīt. Paldies par ieteikumu. Bet līdz kādam man līmenim jānolaižas..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #998 : 2021. gada 20. oktobris, 21:53:11 »
Vajadzēja piedāvāt salveti, tam kurš plikām rokām slaucīja degunu, kāda tu neiejūtīga. Tagad rudenī visi gan šķauda, gan klepo. Kā jau katru rudeni.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #999 : 2021. gada 20. oktobris, 21:55:57 »
Arī paldies par ieteikumu, salvetītes somā līdzpilsoņiem.. Lieku aiz auss..  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1000 : 2021. gada 20. oktobris, 22:00:21 »
Varbūt bija vakcinēti. :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1001 : 2021. gada 20. oktobris, 22:06:12 »
Varbūt bija vakcinēti. :D

Tu domā, ka visi vakcinētie izturas kā rukši?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1002 : 2021. gada 20. oktobris, 22:36:31 »
Un vēl viens līdzīgs atgadījums - arī septembrī.
Broņa, esmu pārsteigta, ka nevienam neaizrādīji :?: tomēr skolotāja un arī mūs te pamāci :mrgr:
Ja man sabiedriskajā transportā pietuvojas kāds bez maskas vai ar masku zem zoda, es pieklājīgi palūdzu, lai uzliek. Neviens nav protestējis.
Ā, bija gadījums pagājušajā ziemā - trolejbusā tante gados pavilka masku uz leju un sāka klepot. Es aizrādīju, lai klepo maskā... oi, kā šī sakaunējās :D
Pašai vienmēr somā ir sūkājamās ledenes gadījumam, ja transportā sāk kņudēt kaklā, lai nebūtu jāklepo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1003 : 2021. gada 20. oktobris, 22:45:07 »
Tu domā, ka visi vakcinētie izturas kā rukši?

Nu kādēļ visi... visi jau nē... tikai tie Broņas :D 
Bet piekrītu Luīzei, Broņai vajadzēja pieslēgt profesionālo kretīnismu un sākt izglītot  :mrgr: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #1004 : 2021. gada 20. oktobris, 23:39:24 »
Tādēļ jau tā notiek, ja ļauj kāpt uz galvas. Es esmu pateikusi, lai masku uzliek. Bet man arī vienreiz pavasarī uzšņāca par 2 metriem, kad pilnīgi aizmirsusies pielīdu pa tuvu
Vajadzētu ieviest "zaļos vagonus" vakcinētajiem