Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81878 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1005 : 2021. gada 21. oktobris, 00:11:21 »
Vajadzētu ieviest "zaļos vagonus" vakcinētajiem
Kāpēc esi tik pārliecināta, ka augstāk apspriestā publika ir visa nevakcinēta? Kāpēc lai viņi būtu atteikušies no tā, ko dod na haļavu un kas sniedz visādas privilēģijas un ļauj justies piederīgam pie sabiedrības krējuma?  Skan arī lepni - sertifikāts  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1006 : 2021. gada 17. novembris, 18:11:01 »
Nez, kur šodien visi brauc, drausmīgs sastrēgums. Tikai nesen atkūlos mājās. Autobuss arī tāds pilnāks, stāvēju kājās, nav jau cilvēki gluži blakus, pa metram vai pusmetram atstatus. Tā kā ilgi jābrauc, pacēlu acis uz apkārtni. Gandrīz visiem manā redzeslokā maskas zem deguna vai pat zem zoda. Sēž visi tādi kā putni, knābji ārā..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1007 : 2021. gada 17. novembris, 18:14:08 »
proletariāts.
nav šaneļa Nr.5 vai dolče gabaņi vai džordžo armaņi, ko maskā iepūst  :laugh:
(mēra laikā tais garajos degunos smaržvielas bijušas)  :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1008 : 2021. gada 17. novembris, 19:09:35 »
Mums baigais bardaks sācies.

Viena lieta, ka jaunos noteikumus izziņo tikai dienu iepriekš, t.i.,pēdējā brīdī, otrs - ka nav kapacitātes tos izpildīt.

No pirmdienas visur drīkst tikai ar 2G (vakcinētie, izslimojušie (6 mēnešu ietvaros), pārējiem jātaisa PCR testi, bet pieplūdums testa vietās ir tāds, ka atbildes jāgaida pat līdz 40h (testa derīgums 72h), tā ka daudzas darbavietas ir vienkārši nostopētas, jo darbinieki nevar uzrādīt testa rezultātus, līdz ar to viņus nepielaiž pie darba, un uzņēmuma darbība praktiski apstājusies.

Un pa vidu policijai jākontrolē, pa ko viņi arī pauž savu neapmierinatību.

Nu, un daļa, protams, vaino nevakcinētos par šādas situācijas pastāvēšanu

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1009 : 2021. gada 17. novembris, 19:26:05 »
Nu mums jau arī bija noslogotība ar testiem. Sākumā 1x nedēļā bērniem testēšana. Pēc tam tikai 1x divās nedēļās, jo laboratorijas netika galā. Tagad pat īsti nezinu. Kaut kāda paštestēšanās, jo testēsies arī vakcinētie. Šodien līdz 4 pēcpusdienā izdalīju testus, nāca bērni no divām klasēm. Es aizvietoju kolēģes, tā kā man klase audzināšanā nav, tad tagad divām klasēm uzreiz sanāk.. līdz šim viņi bija neklātienē, pēc svētkiem nāks uz skolu.. Pati nemaz neinteresējos, kā viņiem tur jātestējas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1010 : 2021. gada 17. novembris, 19:27:46 »
Izrādās, ne pie mums vien tāda izcila organizācija, mūžigi piesauktajās "civilizētajās valstīs" arī. Nesaprotu, vai tas būtu jāuztver kā mierinājums vai kā... :?:   :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1011 : 2021. gada 17. novembris, 19:32:49 »
Viss normāli. Es pat uzskatu, ka pie mums izcili tiek galā.. nu tas, kas uz skolu attiecas, ņemot vērā, ka lēmumi tiek pieņemti katru dienu un atkarīgi no situācijas..
Kā gan citādi? Varētu padomāt, ka mums pagrīdē stāvējušas rezerves laboratorijas un rezerves cilvēki, kas momentā izleks no ierakumiem jebkurā krīzes situācijā. Un citur jau tāpat.. Dubulta slodze visur.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1012 : 2021. gada 17. novembris, 19:36:25 »
Pēdējo 3 mēnešu laikā es jau trešo reizi karantīnā  :faint:
Sāku jau pagurt, jo vismaz 3 x mainījušies karantīnas nosacījumi un visus 3 es piedzīvoju. Vairs nespēju izsekot, kurā dienā man jātaisa tests, ko drīkstu un ko nedrīkstu (nu labi, tie aizliegumi mani satrauc vismazāk).
Reāli galva dulla - netieku visam līdzi.

Jāsāk aizdomāties par abonementa iegādi kādā no laboratorijām  :sarcasm:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1013 : 2021. gada 17. novembris, 19:37:25 »
Par to es visu laiku cepos -pārmetumi mūsu it kā īpaši stulbajai valdībai, mēs vieni paši tādi muļķi. Patiesībā visur ir jūklis, mētājas no viena grāvja otrā. No vienas puses bail galīgi sabremzēt ekonomiku, no otras -netikt galā ar hospitalizāciju. Tad vēl kādu protesta grautiņu uzrīko.
Pašlaik reāls bardaks atkal sākas visā Eiropā, ieeja tikai ar sertifikātiem, darbavietu prasības, uz ielas ar maskām
Tādēļ mūsu dīvainības es labāk klusām paciešu...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1014 : 2021. gada 17. novembris, 19:43:32 »
Mums jau patiesībā nav bijušas stingras prasības, pirmo reizi kaut kas līdzīgs lokdaunam, pie tam ne tuvu tāds, kāds bijis citās valstīs. Īrijā vismaz 3 lokdauni bijuši, un tādi, kur patiešām nekur apkārt nevar staigāt, tikai uz darbu ar apliecinājumu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1015 : 2021. gada 17. novembris, 19:45:03 »
Lai kāds nebūtu bardaks ar visu pārējo, bet atņemt cilvēkiem iespējas strādāt ir noziegums. Genocīds.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1016 : 2021. gada 17. novembris, 19:53:29 »
Mums aŗī pārtikas veikalu filiāles ne visas tagad var atvērt, to pašu "sadarbspējīgu" darbinieku trūkuma dēļ.

Un vēl - valdība izdomājusi, ka PCR testus veikšanai mājās (pašam nofilmējot un tad siekalu paraugu vai ko tur kaklā izgurguļotu nododot attiecīgās vietās)) var saņemt ne tikai aptiekās, bet arī pārtikas veičos, a la Rimi vai Maxima. Un siekalu paraugus arī nodot šajos veikalos. Tas nozīmē, ka ir šausmīga pārslodze pārdevējiem, daydz stresa un neapmierinātības, un vispār viss šobrīd kājām gaisā

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1017 : 2021. gada 17. novembris, 19:58:55 »
Nu bet tā arī ir, ka visur sanāk lielāka slodze. Katrā darbā kaut kas nāk klāt. Visur, kur ar cilvēkiem jāstrādā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1018 : 2021. gada 17. novembris, 20:00:14 »
Es nenokopēju, bet twiterī viena dāma rakstīja par pusdienām starptautiskas konferences pārtraukumā. Pārstāvētas visas Eiropas valstis. Katram savs, atšķirīgs bēdu stāsts, kāpēc valdības lēmumi stulbi.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1019 : 2021. gada 17. novembris, 20:15:30 »
Es negribu, ka man pretim ir nevakcinēta pārdevēja, medmāsa vai taml. Nekāds genocīds tas nav, vnk drošības prasība un viss. Paša strādājošā izvēle