Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81403 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1020 : 2021. gada 17. novembris, 20:18:55 »
Pārdevējām taču sanitārā grāmatiņa vismaz kādreiz pārtikas veikalos bija. Gandrīz tas pats.  :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1021 : 2021. gada 17. novembris, 20:20:16 »
Es negribu, ka man pretim ir nevakcinēta pārdevēja, medmāsa vai taml. Nekāds genocīds tas nav, vnk drošības prasība un viss. Paša strādājošā izvēle

Paskaidro šo. Kāda atšķirība? Nevakcinēta taču nav slima. Vai es ko nesaprotu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1022 : 2021. gada 17. novembris, 20:24:24 »
Nu man jāstrādā ar nevakcinētiem klientiem, pie tam vēl nesen viņi bija bez maskas.  :) Tikai tagad pēc mājsēdes visiem maska jāvalkā.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1023 : 2021. gada 17. novembris, 20:24:24 »

Paskaidro šo. Kāda atšķirība? Nevakcinēta taču nav slima. Vai es ko nesaprotu.
Es sacītu, ka riski lielāki.       

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1024 : 2021. gada 17. novembris, 20:27:28 »
Kam riski? Vakcinētam vai nevakcinētam. Pēc loģikas nevakcinētam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1025 : 2021. gada 17. novembris, 20:31:08 »
Nevakcinētam vnk. daudz lielāka iespēja jau būt inficētam izplatītājam

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1026 : 2021. gada 17. novembris, 20:34:16 »
Ja! Vai tad pie vakcinētā vīruss nosprāgst? Tak tāpat sēž uz pleca. Tikai vakcinētam vieglāk slimojas. It kā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1027 : 2021. gada 17. novembris, 20:43:01 »
Jā, vot šitā ir zašibisj loģika, ka vakcinētie baidās no nevakcinētajiem. Nu jūs tak vakcinējušies esat! "Pasargāti no smagas slimības gaitas un no nāves"! Tad kāda problēma kontaktēt ar nevakcinēto?! Lai tas nevakcinētais baidās!

Gluži vienkārši - lielākajai daļai ļaužu loģisko domāšanu pieslēgt ir par sarežģītu - ja reiz propagandēts tiek, ka nevakcinētie ir drauds, tad to arī papagaiļo pakaļ. Kaut gan tas nav nekas cits kā vakcīnpresinga svira.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. novembris, 20:48:46 no kvadra »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1028 : 2021. gada 17. novembris, 20:51:20 »
Man šķiet kā kvadrai. Vai arī man loģika klibo?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1029 : 2021. gada 17. novembris, 21:07:50 »
Pēdējo 3 mēnešu laikā es jau trešo reizi karantīnā  :faint:
Sāku jau pagurt, jo vismaz 3 x mainījušies karantīnas nosacījumi un visus 3 es piedzīvoju. Vairs nespēju izsekot, kurā dienā man jātaisa tests, ko drīkstu un ko nedrīkstu (nu labi, tie aizliegumi mani satrauc vismazāk).
Reāli galva dulla - netieku visam līdzi.

Jāsāk aizdomāties par abonementa iegādi kādā no laboratorijām  :sarcasm:

Kur tad lielie sludinātāji palikuši, ka nesaka Baacienam - vakcinējies  :rofl: :rofl: :rofl: :?:

Cik zinu, vakcinētie nekādās karantīnās nesēž.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1030 : 2021. gada 17. novembris, 21:25:16 »

Ja ir pozitīvi, tad sēž

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1031 : 2021. gada 17. novembris, 21:37:42 »

Nav taisnība.

1. variantā - karantīna, bet turpināja dzīvot dzīvi, iet uz darbu u.t.t.  - 10.dienā tests.

2. variantā - karantīna, ja iespējams - strādā no mājām, ja nē - slimības lapa. 7. vai 10. dienā tests laboratorijā

3.variantā - karantīna, bet drīkst iet uz darbu. 7 dienas ik rītu pirms darba ātrais antigēna tests. Nekādi publiski pasākumi. Darbs - mājas. 7.dienā tests laboratorijā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1032 : 2021. gada 17. novembris, 21:39:12 »
Domāts laikam - kā kontaktpersona. Kontaktējies un izplati tālāk vienā mierā. Tas nav lipīgi. Bīstami ir veseli nevakcinētie.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1033 : 2021. gada 17. novembris, 21:50:02 »
Bīstami ir veseli nevakcinētie.

Kurš var garantēt, ka ir vesels? Kā zināms simptomi neparādās uzreiz un dažiem vispār nē.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1034 : 2021. gada 18. decembris, 13:23:19 »
nesen esot LV, staigāju pa tirdzniecības centru, tas ir vairākiem, kuriem jābūt zaļā zonā, ar neg testa rezultātu. pa vienām durvīm nelaiž ar testu, jo covid19verify aplikācija ir uzstādīta režīmā tikai pārslimojošiem un vakcinētiem, bet pie otrām durvīm apsargam dzeltenā režīmā uzstādīta, nolasa arī testu un bingo zaļš, ejam iekšā. pāris vietās, piem,grāmatnīcā, ja nenolasīja ar pirmo uzstādījumu, tad pie durvīm esošais cilvēks izmainīja uzstādījumu, kas nolasa arī testu un ielaiž, citreiz uzreiz pēc pirmā sarkanā nolasījuma teicu, kas tas ir tests, uzlika otro variantu un ielaida. arī antigēnais tests pa 6.50eur derēs it kā zaļās zonās, kur laiž ar testu. Vērmanīša Ziemassv.tirdziņā apsargam bija jau līdz kaklam tā skanēšana, kā gājām gar būdām, tā arī bez pārbaudes iegājām iekšā. izrādās nav tik traki LV un tirgotāji saprot un pieņemu ar viņu svētību laiž iekšā arī ar testu. ielidojot LV vispār nekādas pārbaudes lidostā ne FI , ne LV pusē. bet situācija taču esot drūmāka kā vasarā. augustā nelaida lidmašīnā bez neg testa un covidpass.lv veidlapas, tagad neko neviens nekur neprasa, pieņemu FI puse pateica pārbaudiet paši savā pusē, mums vienalga, kas pie jums lido. tādi nu tie kovida liegumi ir.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael