Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81429 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1155 : 2022. gada 23. janvāris, 15:35:26 »
Amālij un Trix, jums abām ir/nav taisnība. Un vispārināt nav jēgas.

Ir, kas ar iepriekšējiem Coronas variantiem slimoja viegli, bez sekām/smagi, ar sekām un ir, kas ar omikrona variantu slimo smagi/viegli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1156 : 2022. gada 23. janvāris, 15:42:58 »
Jā, tas vīruss tāds nekonsekvents. Ir kas blakus slimajam nesaslimst, ir kas atdod galus. Potētie kas slimo un nepotētie kas neslimo. Nevar saprast no kā tas atkarīgs.  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1157 : 2022. gada 23. janvāris, 15:51:47 »

Ir, kas ar iepriekšējiem Coronas variantiem slimoja viegli, bez sekām/smagi, ar sekām un ir, kas ar omikrona variantu slimo smagi/viegli.

Es nepretendēju uz taisnību pēdējā instancē. Norādu, ka ir dažādi varianti.
Un tikai.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1158 : 2022. gada 23. janvāris, 16:00:06 »
Ja gribēja pasargāt tos 100 000 senioru, tad vajadzēja nežņaugties un izdalīt laicīgi līdzekļus ĢĀ, lai apzina un vakcinē prioritāro grupu, nevis tērēt naudu bezjēdzīgam Vakcinācijas birojam, kurš attaisnojot savu eksistenci un pelnot algas ražo vienus par otru bezjēdzīgākus priekšlikumus.
Visa Broņas uzstāšanās galīgi ne pa tēmu.
Tuk uzrakstīja, kā būtu bijis jārīkojas, ja valdībai tik ļoti rūp vecīšu  veselība.
Viņa ne ar vienu vārdu neapgalvoja, ka uzskata to par nepieciešamu un adekvātu.
Vajag visu diskusiju lasīt, nevis izraut vienu frāzi un tad ārdīties un pierakstīt citiem savas vīzijas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1159 : 2022. gada 23. janvāris, 16:00:56 »
Pēc izslimošanas tam testam kāda jēga? Vai nav jātestē kad slims?  :?:  Tiešām nezinu, tik atceros, bija kāda ambrāža ka nedeva sertifikātus ar antivielu testu, varbūt tagad tas mainīts. Neesmu sekojusi līdzi, kā īsti ir.  :?:
Tik ātri jau covids no organisma nepazūd. Pozitīvs var būt ilgāku laiku pēc simptomu izbeigšanās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1160 : 2022. gada 23. janvāris, 16:06:51 »
Zviedru vecīši arī vakcinējās -atšķirībā no mūsu gudriniekiem
Arī mums vispirms potes gribēja dot tikai 60+, bet izrādījās, ka gribētāju nav, tad sāka dot visiem. To, ka kampaņa bija nepareiza-piekrītu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1161 : 2022. gada 23. janvāris, 16:09:35 »
Tik ātri jau covids no organisma nepazūd. Pozitīvs var būt ilgāku laiku pēc simptomu izbeigšanās.

Šo nezināju, domāju tās desmit, vai tagad laikam 8 dienas kā bērniem un nevienu vairs aplipināt nevar.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1162 : 2022. gada 23. janvāris, 16:12:18 »
Milka, tak Broņai izlādi vajadzēja  :mrgr:  Tos 100 000 vecīšu Nakats bija saskaitījis. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1163 : 2022. gada 23. janvāris, 16:39:23 »

Vēlreiz atkārtoju. Es nevienam neuzspiežu "savu taisnību". Pieņemu, ka ir cilvēki, kas slimoja un slimo smagi. Tas, ka nevienu nepazīstu personiski, nav arguments apstrīdēt to, ko stāsta citi. Labi, pazīstu vienu, kas nomira, bet nezinu blakusapstākļus.

Bet. Ņemot vērā tagad zināmo, piespiedu obligātā vakcinācija ir marasms. Ja baidies, - vakcinējies un dzīvo laimīgs. Ja negribi - nevakcinējies un dzīvo laimīgs. Bet uzspiest cilvēkiem vakcīnu un publiski ņirgāties par tiem, kuri atsakās no ši labuma, neuzskatu par normālu un cilvēka cienīgu rīcību.

Un vēlreiz. Vakcinācijai Ir Jābūt Brīvprātīgai Un Nevakcinācijai Nav Jābūt Izņirdzamai.

Trix, nu tak uztaisi laboratorijā testu. Pasaki, ka Tev simptomi, un nebūs jāmaksā. Vismaz zināsi, bija covids vai nebija :?:

EGL var elektroniski pieteikties testam uz 31.01. Vēl pēc nedēļas. A jēga? Tas sū** sertifikāts?
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. janvāris, 16:53:37 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1164 : 2022. gada 23. janvāris, 16:57:16 »
Es nekur ne vārda neminēju par vakcināciju. Par slimošanu un sekām.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1165 : 2022. gada 23. janvāris, 17:15:56 »
Amālij, un ko Tu gribi no manis? Par ko man jāmaina domas Tevis dēļ? Par slimības gaitu?

Es uzrakstīju savu pieredzi. Neteicu, ka visi slimo viegli, - ir, kam ir smagi. Bet vai tāpēc, ka Taviem radiem bija smaga slimība, man jāpiekrīt, ka jā, jā, smaga gan? Ja mans visai nodzītais rumpis pat tā īsti nepamanīja to briesmīgo kovidu? Nu ir katram savādāk, neviens nevar garantēt kā būs tieši tam vai citam cilvēkam.

Lietojiet D vitamīnu un dzeriet zāļu tējas! Vēlams pirms kovida, nevis tad, kad uguns jau pakulās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1166 : 2022. gada 23. janvāris, 17:17:35 »

Šo nezināju, domāju tās desmit, vai tagad laikam 8 dienas kā bērniem un nevienu vairs aplipināt nevar.
Tā ir pieņemts, ka aplipināt pēc noteikta dienu skaita vairs nevarot. Pašos pandēmijas pirmsākumos ļāva atgriezties darbā tikai pēc negatīva testa, un toreiz tas ievilkās ļoti ilgi.

EGL var elektroniski pieteikties testam uz 31.01. Vēl pēc nedēļas. A jēga? Tas sū** sertifikāts?
Kāpēc gan neizmantot iespēju tādu iegūt? :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1167 : 2022. gada 23. janvāris, 17:21:08 »
Tu, kvadra, esi lasījusi līguma nosacījumus vai arī vnk pļūtī pa tukšo?
Skaitlis 4,7 m izskanēja visos oficiālajos MIL, un tam nesekoja nekādi re-checka vai valdības rupora atspēkojumi, kas liek domāt, ka skaitlis ir īsts.
Otrkārt, tikai cilvēciņš ne no šīs pasaules var iedomāties, ka tāds daudzmiljonu iepirkums ir čomiska pļāpa, kas neuzliek nekādas saistības un no kuras var mierīgi atteikties - ai, pārdomāju!nevajag man!  - un tam nesekos nekādi līgumsodi.
Treškārt... Nē nu, tas "treškārt" ir tīri teorētiski, jo pie mums tas nav iespējams, tā notiek tikai citās valstīs, pie ļoti sliktiem, korumpētiem vadoņiem, kas lielus līgumus slēdz, neaizmirstot par savām interesēm, finansiālām, politiskām... Tad var sanākt, ka, atsakoties no līguma pildīšanas, pazaudē iecerēto savu atripinājumu, turklāt vēl kāds liels onkulis, kas no sirds iesaistījies šai darījumā, paliek vīlies un uz neuzticamo līgumlauzēju dusmīgs. Vārdu sakot, no līgumsaistībām labāk neatteikties, tad visiem būs labi. Nu bet tas tā, tīri trorētiski.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1168 : 2022. gada 23. janvāris, 17:26:47 »
Amālij, un ko Tu gribi no manis? Par ko man jāmaina domas Tevis dēļ? Par slimības gaitu?

Es uzrakstīju savu pieredzi. Neteicu, ka visi slimo viegli, - ir, kam ir smagi. Bet vai tāpēc, ka Taviem radiem bija smaga slimība, man jāpiekrīt, ka jā, jā, smaga gan? Ja mans visai nodzītais rumpis pat tā īsti nepamanīja to briesmīgo kovidu? Nu ir katram savādāk, neviens nevar garantēt kā būs tieši tam vai citam cilvēkam.

Lietojiet D vitamīnu un dzeriet zāļu tējas! Vēlams pirms kovida, nevis tad, kad uguns jau pakulās.

Es prasu mainīt domas? Es tikai norādu, ka ir visādi. Un ne pirms gada, bet tagad. Un minēju par sekām, kuras MANU pārliecību sašķobīja. Un vārdu smags neminēju.
Joprojām nesaprotu, kur rāvi, ka gaidu kaut kādu Tavu piekrišanu.
Viss. Es pas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1169 : 2022. gada 23. janvāris, 17:32:34 »
Kāpēc gan neizmantot iespēju tādu iegūt? :?:

Tāpēc, lai bērns vēl 2 nedēļas, nu jau 3, ieskaitot šo, kamēr es līdz laboratorijai nokļūšu, bezjēdzīgi nesēdētu mājās, jo skaitīsies kontaktpersona ģimenē. Nedēļu jau sēž mājās kā klases kontaktpersona. Man tas sertifikāts par tādu cenu – mēnesi no tā jau štruntīgās izglītības – nav vajadzīgs.