Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 82058 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1170 : 2022. gada 23. janvāris, 17:33:58 »
Joprojām nesaprotu, kur rāvi, ka gaidu kaut kādu Tavu piekrišanu.

Šeit:

Man būtu ko teikt. Par pārslimojušiem radiem un sekām pēc slimības. Bet jēgas nav. JO! Neviens šeit domas nemainīs. Nafiga tērēt enerģiju.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1171 : 2022. gada 23. janvāris, 17:45:20 »
Varena loģika. Cepuri nost.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1172 : 2022. gada 23. janvāris, 20:14:17 »
Man tas sertifikāts par tādu cenu – mēnesi no tā jau štruntīgās izglītības – nav vajadzīgs.

Uz tām mācībām tā neiespringsti, izskanēja, ka var drīz klapēt ciet klātieni. Sīkie nemitīgi slimo un učuki arī, nav kas aizvieto jo daļu nesertifikātu dēļ jau tā aizvieto. Tā dzirdēju.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1173 : 2022. gada 23. janvāris, 21:14:24 »

Uz tām mācībām tā neiespringsti, izskanēja, ka var drīz klapēt ciet klātieni. Sīkie nemitīgi slimo un učuki arī, nav kas aizvieto jo daļu nesertifikātu dēļ jau tā aizvieto. Tā dzirdēju.

Viena lieta ir, ja visa klase sēž attālinātajā, tā nav problēma, lai kā mani tas nebesītu. Problēma ir tad, kad mājās sēž viens! Vienam nav nekādu zūmu, e-klase pustukša, uzdotais vai nu nav, vai ir nesakarīgs, pārbaudes darbi ir skolā, domā nu, kas jāmāca, un kad viņi tos pārbaudes darbus rakstīs. Turklāt nav jau stabilas mācību grāmatas - ir kooompetences.

Ja bērns būtu reāli slims, to es vēl saprotu, bet šitā murga dēļ turēt mājās bez vajadzības es atsakos.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1174 : 2022. gada 24. janvāris, 09:52:11 »
Kad vēlā piektdienas vakarā izperēja ģeniālo likumu par rūpniecības preču tirgošanas aizliegumu, tas stājās spēkā nākamajā rītā. Un nevienu nesatrauca, kā pa šo vienu nakti tirgotāji pārkrāmēs plauktus, savilks lentas un pārprogrammēs kases sistēmas. Toties uz ATĻAUJU uzrādīt tās pensionāru, autovadītāju u.c. apliecības nez kāpēc bija jāgaida 2 nedēļas! Kādus sagatavošanās darbus 2 nedēļu garumā priekš tam bija jāizveic?!
...nu, labi...paskaidrošu blondīnēm kā es to saprotu -     
Ir liela atšķirība, kad noteikumus pieņem uzņēmumiem un kad privātpersonām...uzņēmumiem/veikaliem, kuru skaits ir neliels salīdzinot ar iedzīvotāju gandrīz 2 miljoni, ir iespēja un pienākums reaģēt, jo ir apmaksāts vadītājs/menedžeris/direktors, kura pienākumos ir sekot valdības rīkojumiem un tos ieviest savā uzņēmumā - tāpēc izpildes laiks ir īss....     
bet iedzīvotājiem tiek dots laiks - tā arī notika, kad bankas vairs nepieņēma autovadītāja apliecību (pats iegrābos/iekritu)...bija laikam pat mēnesis, kad paziņoja, ka tagad tikai ar pasi vai ID...   
Pats galvenais ir arī tas, ka šeit runa par personu apliecinošiem dokumentiem, kurus nedrīkst tā vienkārši metāt apkārt un tiek dots laiks iedzīvotājiem sagatavoties.   

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #1175 : 2022. gada 24. janvāris, 10:01:44 »
Kam sagatavoties? Ja kaut ko papildus atļauj, kāds kaitējums rodas, kam jāgatavojas, ka der vēl tāds un tāds dokuments? Atkal tam pašam veikala īpašniekam, lai zina, ko var ielaist veikalā...  Cilvēkam parastajam tas situāciju nepasliktina, tikai uzlabo.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1176 : 2022. gada 24. janvāris, 10:03:06 »

..šeit runa par personu apliecinošiem dokumentiem, kurus nedrīkst tā vienkārši metāt apkārt un tiek dots laiks iedzīvotājiem sagatavoties.   

Kam jāsagatvojas fiziskai personai, kurai jau ir vadītāja vai pensionāra apliecība? (ļoti daudziem tādu nav vispār)
Paskaidro, lūdzu.
Un kas ir domāts "mētāt apkārt"?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1177 : 2022. gada 24. janvāris, 10:14:40 »

Kam jāsagatvojas fiziskai personai, kurai jau ir vadītāja vai pensionāra apliecība? (ļoti daudziem tādu nav vispār)
Paskaidro, lūdzu.
Un kas ir domāts "mētāt apkārt"?
piemēram, esmu nesen pensionārs, man pat īstas nojēgas nebija par šo dokumentu - kas izdod, ko tas dod utt...man tagad ir, bet vajadzīgs tak laiks, lai pieteiktos tur rindā , saņemt utt ...ko nozīmē metāt apkārt - nu, tas laikam kaut kur citur atstāt - lauku mājā, vasarnīcā vai otrādi pilsētas dzīvoklī...cik iedzīvotāju, tik variantu....valdība attiecībā uz dokumentiem dod laiku cilvēkiem sagatavoties....par to pašu kovida sertifikātu - tur arī šķiet bija 14 dienas...nu, lai tante Bauskā paspēj uzzināt! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1178 : 2022. gada 24. janvāris, 10:20:14 »
Kāda vēl "sagatavošanās"... Privātpersonām netika atstāts laiks, lai cimdus un zeķes iepirktu. Tie, kas aizgāja gulēt, nenoskatījušies vēlās vakara ziņas, sestdien no rīta varēja brīnīties par nošņorētajiem aizliegto preču plauktiem.
Toties divas nedēļas tika iedotas, lai par pieņemto atļauju padzirdējušie, bet ieviešanas termiņu gar ausīm palaidušie lamātos ar veikalu apsargiem, kas spiest ievērot "sagatavošanās" laiku.

P.S. Tiem, kas ""sagatavoties" nespēj vai līdz šai dienai nav spējuši, joprojām ir iespēja uzrādīt pasi un ID, nekādus citus dokumentus pa lauku mājas šūplādēm nemeklējot.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1179 : 2022. gada 24. janvāris, 10:23:08 »
piemēram, esmu nesen pensionārs, man pat īstas nojēgas nebija par šo dokumentu - kas izdod, ko tas dod utt...man tagad ir, bet vajadzīgs tak laiks, lai pieteiktos tur rindā , saņemt utt ...ko nozīmē metāt apkārt - nu, tas laikam kaut kur citur atstāt - lauku mājā, vasarnīcā vai otrādi pilsētas dzīvoklī...cik iedzīvotāju, tik variantu....valdība attiecībā uz dokumentiem dod laiku cilvēkiem sagatavoties....par to pašu kovida sertifikātu - tur arī šķiet bija 14 dienas...nu, lai tante Bauskā paspēj uzzināt! :)

Ko nu te dzejo? Visiem ir kāds personu apliecinošs dokuments; tās apliecības ir kā variants, nevis obligāts pasākums.
 Vot kad var liet visādas pasakas!
Izklausās, ka cilvēks vispār no dzīves atrauts un dzīvo kaut kādā savu iedomu un rēgu burbulī.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1180 : 2022. gada 24. janvāris, 10:33:08 »

Ko nu te dzejo? Visiem ir kāds personu apliecinošs dokuments; tās apliecības ir kā variants, nevis obligāts pasākums.
 Vot kad var liet visādas pasakas!
Izklausās, ka cilvēks vispār no dzīves atrauts un dzīvo kaut kādā savu iedomu un rēgu burbulī.
Es centos vienkārši paskaidrot, bet "ķēkšām", protams, ir savs viedoklis ....bet iedomu un rēgu burbulī dzīvo nevakcinētie antivakseri!  :mrgr:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #1181 : 2022. gada 24. janvāris, 10:34:08 »
Vai meklē attaisnojumu jebkuram valdības absurdajam lēmumam...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1182 : 2022. gada 24. janvāris, 10:36:17 »
Nakats ir prasts manipulators, tur nav vērts pat klausīties.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1183 : 2022. gada 24. janvāris, 10:38:41 »
Es centos vienkārši paskaidrot, bet "ķēkšām", protams, ir savs viedoklis ....bet iedomu un rēgu burbulī dzīvo nevakcinētie antivakseri!  :mrgr:

Jā, jā, un ja autovadītāja apliecību, tad vēl vairāk jāgatavojas. Jāiziet apmācība, jānoliek eksāmens, tur vismaz vairākus mēnešus vajadzēs  :smej: Loģis, loģiski  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1184 : 2022. gada 24. janvāris, 10:39:06 »
Tiešām, nav ko barot trolli. TIK stulbs jau pat nakats nevar būt, lai nesaprastu atšķirību starp atļauju un aizliegumu. Tātad vienkārši troļļo.

Un tā apsaukāšanās jau līdz brošai.