Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81648 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1200 : 2022. gada 24. janvāris, 17:14:36 »
Bet vai tad tas ir noteikts? Uzrādi lūdzu attiecīgo likumu! Jeb atkal kārtējie n-tie MK noteikumu labojumi...
redz, es neesmu jurists, bet runāju no loģikas viedokļa, ka jābūt laikam, lai tauta uzzinātu izmaiņas...jau teicu, ka pats iegrābos, kad notika pretējā darbība - bankā nepieņēma ar autovadītāja apliecību un par šaizi piedevām vēl pasei beidzies termiņš pirms dažām dienām...man svarīgas lietas, bet pase novecojusi tikko un autovadītāja apliecību nepieņem...griezos kā vāvere ritenī - uz PID paātrinātā noformēšana utt...taču brīdināts no valdības tiku jau laicīgi, pat ne 14 dienas, bet tur bija vairāki mēneši  ...taču latvietis parastais visu atliek uz pēdējo brīdi!   :mrgr: ...bet tagad tak nevienam tādas problēmas nav? ...ņem pasi un uzrādi serfi, bet pēc 14 dienām vari arī autovadītāja apliecību!...neviens neko nekavē!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1201 : 2022. gada 24. janvāris, 17:22:56 »
redz, es neesmu jurists, bet runāju no loģikas viedokļa, ka jābūt laikam, lai tauta uzzinātu izmaiņas...jau teicu, ka pats iegrābos, kad notika pretējā darbība - bankā nepieņēma ar autovadītāja apliecību un par šaizi piedevām vēl pasei beidzies termiņš pirms dažām dienām...man svarīgas lietas, bet pase novecojusi tikko un autovadītāja apliecību nepieņem...griezos kā vāvere ritenī - uz PID paātrinātā noformēšana utt...taču brīdināts no valdības tiku jau laicīgi, pat ne 14 dienas, bet tur bija vairāki mēneši  ...taču latvietis parastais visu atliek uz pēdējo brīdi!   :mrgr: ...bet tagad tak nevienam tādas problēmas nav? ...ņem pasi un uzrādi serfi, bet pēc 14 dienām vari arī autovadītāja apliecību!...neviens neko nekavē!

Ko tad uzrādīt, ja pasei termiņš beidzies, bet autovadītāja apliecību  tik pēc 14 dienām...visi visu nokavē!  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1202 : 2022. gada 24. janvāris, 17:47:14 »
Nē, Nakats tik maļ savu. Tur ir bezceris.

Atslēdzies e518

« Atbilde #1203 : 2022. gada 24. janvāris, 18:10:27 »
Nē, Nakats tik maļ savu. Tur ir bezceris.
Par to jau viņam maksā !

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1204 : 2022. gada 24. janvāris, 22:44:44 »
Nabaga 100 000 vecīši - visiem 2 nedēļu laikā jādabū gatavs personu apliecinošu dokumentu blāķis, Bet vispār jau slava valdībai, ka nelika to paspēt 7 dienās

:smej:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1205 : 2022. gada 24. janvāris, 23:02:02 »
Nu gan jūs te galīgi auzās iebraucāt :fubar:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1206 : 2022. gada 24. janvāris, 23:08:10 »
Nu gan jūs te galīgi auzās iebraucāt :fubar:

Piekrītu  :smile:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1207 : 2022. gada 25. janvāris, 03:36:29 »
Kāpēc "jūs"? Auzās demagoģiski ved viens konkrēts susaņins. 😃
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1209 : 2022. gada 02. februāris, 13:01:42 »
Nu kō? Viss galīgā pakaļā.
Slimo 3x vakcinētie un 2-3 mēnešus atpakaļ omikronu dabūjušie.
Galvu lieku ķīlā, ka LV būs pēdējais ierobežojumu bastions, kaut gan jau bez vairojamās glāzes redzams sertifikātu un vakcīnu bezjēdzīgums.
Urrā! Lai dzīvo maskas (varētu ko šerpāku par FFP3! varētu speciālo bioloģisko ieroču izstrādes laboratoriju ietērpu prasīt tramvajā)! Lai slavētas vakcīnas (nu kaut vienu vēl, nu vēl kādu, nu kaut vai pret suņu lenteni vai pieneņu trakumu)! Lai dzīvo sertifikāti veikalos un sporta zālēs (a ko tad sargam sadarīt? zeķes adīt? un, nedod Dies, taps redzams, ka pirktspējas nav, pircēji emigrējuši nafig)!
Vēl varu piebilst, ka mediķu arī vairs nebūs, ja tik galīgi bads nomocīs - noriebušies visuresošie pravu kačātāji - ''man pienākās! kapēc nav...? jūs SOLĪJĀT utt., utjp.''
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1210 : 2022. gada 02. februāris, 13:40:16 »
Ko darīt, Camm - cilvēki ilggadējas pieredzes mācīti, ka ja neiesi kā tanks un neprasīsi, tad tā arī paliksi maliņā stāvam un gaidām. Visi ir situācijas ķīlnieki.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1211 : 2022. gada 02. februāris, 14:09:02 »
Tagad tik daudzus pat uz ielām maskās redzu  :?:

Tadamm! Kopš vakardienas stājusies spēkā obligātā vakcinācija.
Bet! No 19.februāra arī nepotētie atkal drīkst iet kafejnīcās un krogos.

Vrb valdība ietaupa resursus, un pie krogiem ātri, lēti un efektīvi izķers un sodīs nepotētos  :?:

Atslēdzies Milka

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1213 : 2022. gada 02. februāris, 15:13:00 »
Pirmajā brīdī gribēju, tad apdomāju - nē, neparakstīšu. Nevis termiņi jāatceļ, bet paši sertifikāti jānahrenizē. Lai beidzas tie termiņi, tad liela daļa būsteroties negribētāju papildinās neapmierināto rindas, kas iestāsies par sertifikātu atcelšanu, nevis gulēs uz lauriem ar izpildītu pienākuma apziņu un gānīs nevakcinētos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1214 : 2022. gada 02. februāris, 15:13:38 »
Parakstījāties? https://manabalss.lv/atteikties-no-ieceres-vakcinacijas-sertifikatam-noteikt-deriguma-terminu/show

Tā arī nesapratu, viņi grib beztermiņa sertifikātus un turpināt segregāciju, vai atcelt sertifikātus? Kaut kā ūdeņaini un murgaini.

"ekonomikas un sabiedriskās dzīves "zaļās zonas" ar vakcinācijas sertifikātiem ir jāatceļ." - Bet, piemēram, medicīnā un izglītībā, kas tā īsti nav ne ekonomika, ne sabiedriskā dzīve – jāatstāj?
Es visu atceros, Ričard...